Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker varsayıma dayalı bir sorum olacak:
Kinemon Ace'e hakisiz saldırsa kesebilir mi?
Bana göre keser.

Smo-san eski sayılara bakınca kafama takıldı.Sana göre Dof'un Smoker'ın yüzünde bıraktığı yaralar kalıcı etki bırakacak kadar etkili miydi.Adamın yüzünü neredeyse paramparça etti.En azından yüzünde extra 2 paralel hat bekliyorum.
Hasarın kalcı olacağını bekliyorum ben de.

Benim sorum übel blattan olacak.

Bu ihanet ettiği öne sürülen 4 savaşçıdan sadece Koinzell mi hayatta kaldı ?

Koinzell bu diğer üçüne öfke duyuyor mu yada onlar hakkında ne düşünüyor ?

Benim sorum übel blattan olacak.

Bu ihanet ettiği öne sürülen 4 savaşçıdan sadece Koinzell mi hayatta kaldı ?

Koinzell bu diğer üçüne öfke duyuyor mu yada onlar hakkında ne düşünüyor ?
Evet. Yaşayan 11 Kahraman içinde Ascheriit, Kfer, Krentel ve Güsstav savaşa gidiyor, dönüşteki pusuda sadece Ascheriit hayatta kalıyor. Koinzell onlara öfke duymuyor, hatta 7 Kahraman'ı öldürürken bile çok acı çekiyor. Bir tarafı hâlâ onların kendilerine ihanet ettiğine inanmak istemiyor. Karışık bir durum yani.

Evet. Yaşayan 11 Kahraman içinde Ascheriit, Kfer, Krentel ve Güsstav savaşa gidiyor, dönüşteki pusuda sadece Ascheriit hayatta kalıyor. Koinzell onlara öfke duymuyor, hatta 7 Kahraman'ı öldürürken bile çok acı çekiyor. Bir tarafı hâlâ onların kendilerine ihanet ettiğine inanmak istemiyor. Karışık bir durum yani.
Tamam teşekkürler :) Okumaya devam edelim bakalım.

Üstad sence Luffy'nin ölümünü görür müyüz ? Yoksa mutlu son şeklinde "...ve mutlu mesut yaşamışlar." şeklinde bir final mi görürüz ? Senin şahsi fikrini merak etmekteyim.

Üstad sence Luffy'nin ölümünü görür müyüz ? Yoksa mutlu son şeklinde "...ve mutlu mesut yaşamışlar." şeklinde bir final mi görürüz ? Senin şahsi fikrini merak etmekteyim.
Mutlu final olur muhtemelen. Oda, Toriyama ile yaptığı ropörtajda mutlu sonla biten hikayeleri sevdiğini söylemişti.

s.a dostum benim bi sorum yok yaptıgın çeviriler için vede ark merak etigi soruları cevapladgın için sana tş ederim :) umarım bu işe devam edersin..
Sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık