Evet, mangayı referans almalısın.Abi simdi sürekli diyorsunuz ki işte konularda mangaya göre değerlendirin animeden alinti yaparak konusmak yanlıs. Hani eleştirmek için demiyorum da bir kişi cıkıp animeden birsey dedigi zaman kimse o kişinin yorumunda ne yazdigina önem vermiyor da yok işte o animede deyip geçiştiriyorlar. Sence bu nedir abi ? ben de ona göre hareket edeceğim. Animeyi direk bosverip sadece mangaya göre mi degerlendirmemiz gerek ?
Dövüşmek gibi bir niyeti olmadığından. Bizim tayfa ve Smoker yanında olduğu halde Punk Hazard'dan resmen koşarak kaçtı. Robin ve Usopp uzaktan saldırı yapabilecek kimseler, bu yüzden olası bir savaş durumunda uzaktan durumu kurtarmayı düşünüyor olabilir.smoker sence law neye güvenip yanına bizim tayfadan zayıf olan ussop ile robini alıp dofun karşısına çıkıyor?
Hayır.Teşekkürler abi.
Oda has been Confirmed Dragon's DF on latest One Piece SBS?
That Monkey D. Dragon has eaten a Mythical Zoan Fruit;Dragon which is can able to manipulate Weather.
Facebookda gördüm simdi ? Böyle birsey var mi ?
Issho'nun derdi siviller herhangi bir zarar görmeden önce, tehlikeli adamların etkisiz hale getirmek. O yüzden Borsalino'nun Sabaody'de yaptığının benzeri şeyler yapabilir. Aigis'in durumu tam bir muamma. Robin'in peşinde olabilirler. Sonuçta Denizciler'in elinde Hasır Şapka Tayfası'nın Dressrosa'da olduğu bilgisi var.Smoker sence fujiyora ve Cp0'ın bu arc rolu ne olur? Biz sürekli Lawın planını tıkır tıkır işliyecek gibi yorum yapıyoruz ancak şu an Fujitora Green Bİt'e gidiyor,CP0 Lawlarla karşılaştığına göre onlarda Green Bit yakınında bu da bana Dofun denizcilerle gizli bir bağının kalmış olmasını düşündürüyor. 1 taşla 2 kuş hesabı Luffy ve Lawı indirecek hem en güçlü 3 süpernovadan 2si inmiş olacak hem de hatırladığım kadarıyla Dof Luffyi için dolaylı yoldan Smiley ile alakalı olabilecek bir şeyler demişti. Bunların alakalı olma olasılığı aklıma geliyor. Tabiki böyle bir şey gerçeleşmez ancak şu an durumun bu olduğu gibi bir düşünce var içimde senin bu duruma yorumun nedir?
Evet, olabiliyorlar.Logia türleri istedikleri zaman meyve özelliğini iptal edebiliyor mu ? Yani meyvesiz bir insan gibi olabiliyorlar mı ?
Shandia, Skypeia ve Birka halkı, daha önce Ay'da yaşıyorlardı. Ordaki kaynaklar tükenince Dünya'ya geldiler. Yani hepsinin çıkış noktası ortak. Shandianlar'ın atası Shandoria olarak anılıyor. Zaten bu üç ırkın kanatları birbirlerinden farklı.Eski bölümleri gözden geçirirken kaçırdığım bir nokta yakaladım. (Anime) Skypia Arc'ında, Shandia'nın gökyüzüne çıkmadan önceki halini gösterdiler. Montblanc Norland'ın Shandia'ya geldiği bölümler. Orada Shandia halkında kanatlar vardı. Bu nasıl mümkün olabilir? Ben bunun Gökyüzü Adası'nın neden olduğu yararlı bir mutasyon veya benzeri bir gelişim olduğunu düşünmüştüm. Neden Mavi Deniz Sakin'lerinde kanat var? Yoksa sadece animede yapılan bir yanlışlık mıdır bu? Manga'nın o sayılarını okumadım.
Wikia'ya bakınca mangasında da kanatları varmış. Renklendirilmiş manga çizimi:
![]()
Manga kapaklarında anlatıldı.Hımmm. Çok büyük eksiklik hikayede bu. Yeni öğreniyorum daha! Aydan geldikleri konusunu hiç duymamıştım. Yine kaçırmış olabilir miyim yoksa Animede hiç bahsetmediler mi?