Olmaz. İlk kim yerse gücü o kazanır.Benim aklıma enteresan bir şey takıldı şimdi bu gomu gomu no mi meyvesini 6 yada daha fazla parçaya bölüp 6 kişiye bir parça şeklinde yedirirlerse o 6 kişi lastik adam olurmu
Olmaz. İlk kim yerse gücü o kazanır.Benim aklıma enteresan bir şey takıldı şimdi bu gomu gomu no mi meyvesini 6 yada daha fazla parçaya bölüp 6 kişiye bir parça şeklinde yedirirlerse o 6 kişi lastik adam olurmu
İlk ısıran.bu yeme dedıgımız olay seytan meyvesı ıcın tam ne oluyor? ılk ısırıkmı yoksa ılk mıdesıne meyvenın bır parcası gıdenmı?
Aynı etkiyi gösteriyor. Meyveyi yemene gerek yok zaten. Bir lokma yediğin an meyvenin kalanı işe yaramaz hale geliyor. Yutarsan yine gücü alıyorsun. Kabuğunu soyup, dilimleyip yesen de oluyor. Boğazından geçmesi yeterli yani.o zaman hocam buggy meyveyı yutmustu sanırım ordakı durum nedır?
Mesajın siliniyor. Çünkü buraya yorum yapmaman gerekiyor.ben 2 defa yorum yazdım ilkinde yazmamışım heralde dedim bi daha yazdım bir daha gitti sorun bende mi yoksa mesajımmı siliniyo
Yakamaz. Enel daha normal insanı yakamıyor. Ayrıca Ace ve Sakazuki'nin durumu kendi meyvelerinin arasındaki hiyerarşi, başka meyveleri etkilemez bu durum.Akainu Ace'i yaktı deniyor.Peki Enelde aynı şekilde Akainuyu yaka bilir mi?Çünkü havada bir kaç saniye kalan şimşek bile bulunduğu yerde 50.000 derece sıcaklık çıkartıyor.Akainu max 2200 derece filan ve Acele aralarında 1000 derece filan vardı.Ki Enel altını çok rahat erite biliyor ve altının kaynama noktası 2865 derece.
Ben de çıkaramadım.Merkezdeki ablamız kim? Çıkartamadım da ben.
![]()
Her türlü sudan etkilenir. Sürekli devinim halinde olanlar hariç. Yağmur gibi.Şeytan meyveleri sadece denizden mi etkilenir yoksa normal suda etki eder mi?