Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker; Roger, WB ile konuşmasında ''istersen sana Raftele nasıl gidebileceğini söylerim'' tarzı birşey söylüyordu. Bu demek oluyor ki normal yollardan Raftel'e gidilmiyor. Bence Roger'ın herşeyin sesini duyması ve canavarlarla konuşması sayesinde gidebildiğini düşünüyorum. Luffy cansız nesnelerin sesini duyamıyor(belki ilerleyen zamanda duyacak wikia da 2 kişi duyabiliyor Roger ve Luffy yazıyordu sanırım) evet ama Robin gibi o nesneleri(poneglyph) okuyan bir kişi var ayrıca Balık Adam adasında ve Punk Hazard'da(öldürdükten sonra yedikleri ejderha) gördük ki canavarlarla iletişime geçebiliyor, konuşabiliyor. Roger'dan önce Raftel biliniyor muydu? Giden var mı?
2 sorum daha olacak.

Ragleigh bu resimde ''çünkü seyahatimizde bir sınır gördük'' diyor burda söylemek istediği ne?

Bu resimde Roger, Ragleigh'e ''Ben ölmeyeceğim, ortak'' diyor. Roger yaşıyor mu ?
Vardı. Efsane bile olsa adı bir yerlerde geçiyordu. Normal yollardan gidilmediği o dediğin bölümde kesinleşti. Luffy Balıkadam Adası'nda Deniz Kralları ile konuştu, ama Punk Hazard'da konuşan ejderha değil, Kin'emon'du.

O sınırı ölüm olarak görüyorum ben. Roger hastalıktan ölecekti sonuçta. Roger'ın orda dediği laf fikirleri ve mirası ile alakalı, kendisi ile değildir muhtemelen.

Geçen gün eski bölümlere bakınırken tekrardan dikkatimi çekti: Boa Hancock oklara haki ekliyip millete dağıtıyordu kendisinden uzakta bile etkili oluyolardı. Logialar her ne kadar büyük saldırılarına haki ekleyemeseler de , Kizaru'nun , Yasakani no magatama saldırısına haki eklemesi münkün olmaz mı ? futbol topu büyüklüğü civarında çoklu bir saldırı souçta.
Okların Hancock ile alakası yok. Amazon Lily'deki herkes Haki kullanabilir. Logia mevzusu karışık biraz. Daha saldırılarına ekleyebileni görmedik.

mizu mizu no mi gibi bir meyve olabilir mi yoksa seytan meyvesi mantıgına ters mi olur ?
Olamaz, olsa da bir işe yaramaz. Etrafındaki büyük su kütlelerini kontrol edemez.

Kardeşim selamlar bir soru da benden...

-Law'ın kestiği kişiler hakkında konuşmak istiyorum, bu kısmı pek anlayamadım çünkü.
-Law herhangi birisini kestiğinde, bu kişi kesilen uzvunu nasıl birleştiriyor?
-Yani uzuvların birbirini bulması yetiyor mu? Yoksa ille de Law'ın mı bu işi yapması gerekiyor.
-Law, Tashigi'yi kesti mesela, Tashigi tekrar nasıl birleşti orası gösterilmedi sanırım.
-Bebek 5 ve Buffalo bu ikisi de kesildi ama Doflamingo geldiğinde normal kesilen yerleri birleşmiş bir haldeydi.
-Son olarak Vergo'da kesildi parçaları öyle uzak yerlere atılmadı herhalde peki diğerleri birleşebilirken Vergo neden birleşemedi?
-Law diğerlerini kesti normal uzuvlarını birleştirdiler ama Vergo yapamadı(mı) bu kısmı tam anlayamadım...
- Tutup monte etmesi yeterli.
- Evet, Law olmasa da kendini birleştirebilirsin.
- Tashigi'yi G-5 askerleri birleştiriyor.
- Bebek 5 ve Bufalo'nun kafalarını Doflamingo yere inmeden önce havadan atıp bedenlerine geri monte ediyor.
- Vergo onlarca parçaya ayrılmış ve demirlere yapıştırılmış durumdaydı. İstese de ordan kendini kurtaramaz.

Son bölümde Law Dof için istifa etti diyor ama tr çeviride tahttan inme olarak geçiyor. Biraz kafam karıştı şimdi, bu Dof sadece shichilikten istifa etmemiş miydi? Tahttan inme derken kast ettiğin o mu yoksa krallığı da mı bıraktı? Bıraktıysa ne ara bıraktı?

Son bölümde Law Dof için istifa etti diyor ama tr çeviride tahttan inme olarak geçiyor. Biraz kafam karıştı şimdi, bu Dof sadece shichilikten istifa etmemiş miydi? Tahttan inme derken kast ettiğin o mu yoksa krallığı da mı bıraktı? Bıraktıysa ne ara bıraktı?
Hayır. Krallığından da vazgeçti. Krallık görevini bıraktığından, "istifa etti" yerine, "tahttan indi" lafını kullanmayı tercih ettim. Law'ın teklifi öyleydi. Hem Shichibukailik'ten hem de Dressrosa krallığından vazgeçmesini istedi.

Hayır. Krallığından da vazgeçti. Krallık görevini bıraktığından, "istifa etti" yerine, "tahttan indi" lafını kullanmayı tercih ettim. Law'ın teklifi öyleydi. Hem Shichibukailik'ten hem de Dressrosa krallığından vazgeçmesini istedi.
Ben çok fena bir detay kaçırmışım o zaman. O bölümleri tekrar okumam gerekiyor.
Teşekkürler.

Smoker; cansız nesnelerin meyve yedirme olayı sadece zoan da mı oluyor. yoksa logia ve paramecia da da oluyor mu? Eğer logia oluyorsa Ace'in meyvesini şahsen Zoro'nun wadō ichimonji isimli yadigar kılıcının yemesini istiyorum, var mıdır imkan?

Smoker; cansız nesnelerin meyve yedirme olayı sadece zoan da mı oluyor. yoksa logia ve paramecia da da oluyor mu? Eğer logia oluyorsa Ace'in meyvesini şahsen Zoro'nun wadō ichimonji isimli yadigar kılıcının yemesini istiyorum, var mıdır imkan?
Sanmam. Zoan türü hayvana dönüşmeye olanak sağladığından, cansız nesne bir benlik kazanabiliyor. Logia ya da Paramecia olsa dışarıdan kontrol edilemez.

Smoker gladyatör kyros korsanlar kralı olma ihtimali varmı o senelerde kılık değiştirip girmiştir belki savaşa lufy 'nin iç güdülerine güveniyorum genelde oda böle birşeyi göstermiş olabilirmi?

Smoker gladyatör kyros korsanlar kralı olma ihtimali varmı o senelerde kılık değiştirip girmiştir belki savaşa lufy 'nin iç güdülerine güveniyorum genelde oda böle birşeyi göstermiş olabilirmi?
Sanmıyorum. Kyros'un 3000 dövüş kazandığı söylendi. Turnuvalar aylık yapılsa 250 yıl, haftalık yapılsa 57 yıl dövüşmesi gerekirdi. Bunları geçtim, her gün yapılsa bile 8 yıl boyunda orada kalıp, areneya çıkması lazım. Zaman sıkıntısı var yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık