Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Smoker

Hocam Toriko güç sıralaması için çok erken sanki? Biraz eksik olmuş gibi. Şuana kadar 0. Biyotoptan çoğu kişinin gücü gözükmedi. Bence hain çıkanlar aralarında en güçlüleri bile değildir. Hem de Niceny ve Dores varken Kuramado listeye nasıl giriyor? (Anlayamadım yani art, niyet yok.):D

Meyve konusu açılmışken ; Bu mistik zoandı sanırım neden bu kadar övülüyor. Drake Marco da var sanırım başka var mı öyle nadir elit meyve bir de madem o kadar elit neden px karşısında pek bi aktif olamadı. Hawkins in meyvesi hangi gruba giriyor. Ve de mantık olarak soruyorum sıradaki sorumu. Dof Croco'nun kafayı saniyelik bi süreçte koparttı attı. Logia olmasaydı kan gövdeyi götürür müydü ? Örnek veriyorum sinirlense WB nin alt tabaka çok güçlü olmayan topluluğundan 15 20 kişinin kafayı öyle bi anda kopartıp geçebilir mi ? Aynısı Apoo için de geçerli. Kizaru'yu 2ye böldü herif aynı özelliği grup saldırısı olarak kullanabilir mi sence ? Yani düşün hakisi yoksa bi grup insanı katledebilir mi ?
Drake'in meyvesi Antik Zoan. Sengoku ve Marco'nun meyvesi Mitolojik Zoan. Bunlardan başka örnekleri daha çıkmadı.
Hawkins'in meyvesi Paramecia türü.
Keser geçer.
Kişiye yönelik bir saldırıydı Apoo'nun yaptığı, ama alan saldırısı da vardır muhakkak. Öyle bir saldırı yaparsa, alandakileri öldürebilir.

Meyve konusu açılmışken ; Bu mistik zoandı sanırım neden bu kadar övülüyor. Drake Marco da var sanırım başka var mı öyle nadir elit meyve bir de madem o kadar elit neden px karşısında pek bi aktif olamadı. Hawkins in meyvesi hangi gruba giriyor. Ve de mantık olarak soruyorum sıradaki sorumu. Dof Croco'nun kafayı saniyelik bi süreçte koparttı attı. Logia olmasaydı kan gövdeyi götürür müydü ? Örnek veriyorum sinirlense WB nin alt tabaka çok güçlü olmayan topluluğundan 15 20 kişinin kafayı öyle bi anda kopartıp geçebilir mi ? Aynısı Apoo için de geçerli. Kizaru'yu 2ye böldü herif aynı özelliği grup saldırısı olarak kullanabilir mi sence ? Yani düşün hakisi yoksa bi grup insanı katledebilir mi ?
Drake'in meyvesi Antik Zoan. Sengoku ve Marco'nun meyvesi Mitolojik Zoan. Bunlardan başka örnekleri daha çıkmadı.
Hawkins'in meyvesi Paramecia türü.
Keser geçer.
Kişiye yönelik bir saldırıydı Apoo'nun yaptığı, ama alan saldırısı da vardır muhakkak. Öyle bir saldırı yaparsa, alandakileri öldürebilir.

@Smoker

Hocam Toriko güç sıralaması için çok erken sanki? Biraz eksik olmuş gibi. Şuana kadar 0. Biyotoptan çoğu kişinin gücü gözükmedi. Bence hain çıkanlar aralarında en güçlüleri bile değildir. Hem de Niceny ve Dores varken Kuramado listeye nasıl giriyor? (Anlayamadım yani art, niyet yok.):D
Açıkladım ya yukarıda. Özelliklerini az biraz bildiğimiz adamları koydum listeye. Dores ve Niceny'den ziyade Alfaro, Kaitora, Limon falan da yok dikkat ettiysen. Çünkü adamların bir özelliklerini görmedik. Ama Kuromado, Starjun'dan üst rütbede bir adam. Starjun'un gücü de ortada. 0. Biyotop'da Malisman var. Kadın Ulusal Hazine, buna rağmen onu da yazmadım. Çünkü bilmiyorum ne gücü var. Love ve Ryu'yu yazacaktım, ama pek cezbetmediler beni.

Peki bu antik ve mistikler neden bu kadar değerli ve hakediyorlar mı ünlerini ? Misal Drake nedir yani onu özel kılan Lucci'nin meyvesiyle teorik olarak aynı ? Antik veya Mistik kavramı niye bu kadar etki ediyor ?

Peki bu antik ve mistikler neden bu kadar değerli ve hakediyorlar mı ünlerini ? Misal Drake nedir yani onu özel kılan Lucci'nin meyvesiyle teorik olarak aynı ? Antik veya Mistik kavramı niye bu kadar etki ediyor ?
Antik Zoan türü ünlü değil, yanlış duymuşsun. Meyvenin verdiği güç antik bir hayvandan geldiği için Antik Zoan demişler. Mitolojik Zoan türleri de, en ender bulunan meyve türleri oldukları için çok değerli. Logia türlerinden bile azmış sayıları.

Sadece ender olduğundan mı ünlü yani güç olarak ahış şahım bir durum söz konusu değil mi ? Örneğin Sengokunun meyvesi çok mu güçlü bir meyvedir ?

Peki abi yani o zaman pek farklı birşeyleri yok. yine sonucta meyveyi nasıl kullandıgına kalıyor olay. Ben drake in o dinazor meyvesi ne işe yariyor anlamadm mesela. Hadi marco yenilenebiliyor sonucta anka kuşu. Drake ne yapabiliyor ya da yapabilir mesela ?

Sadece ender olduğundan mı ünlü yani güç olarak ahış şahım bir durum söz konusu değil mi ? Örneğin Sengokunun meyvesi çok mu güçlü bir meyvedir ?
Ender olduğu için ünlü, güçleri konusunda da yorum yapmak kişiye kalmış.

Peki abi yani o zaman pek farklı birşeyleri yok. yine sonucta meyveyi nasıl kullandıgına kalıyor olay. Ben drake in o dinazor meyvesi ne işe yariyor anlamadm mesela. Hadi marco yenilenebiliyor sonucta anka kuşu. Drake ne yapabiliyor ya da yapabilir mesela ?
Dinozora dönüşür. Drake'in meyvesi ile Lucci'nin meyvesi tür olarak aynı, bir tek adları farklı.

Strong World filmi öncesi oalyları göstermek için Strong World Episode 0 gibi bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam. Z filmi için de var mı böyle bir şey?

Karayip Korsanları ile One Piece arasındaki benzerlikler neden kaynaklanıyor ? Aynı korsan kültüründen faydalanıyorlar tamam ama bir çok birebir tutan durum var. Kaptanın cins bi kişi olması. :) Korsanlar konseyi... şimdi aklıma gelmeyen birçok benzerlik var. Ama izlerken saydığımda birebir tutanlar 7-8i buluyordu şimdi niye böyle aklıma gelmedi anlamadım :) Yani kısaca kim kimden esinlenmiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık