Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iFutkun

Law'ın meyvesi seride room un içindeki her şeyi kesip yer değiştirebileceği şeklinde gösterildi.Sorum şu:Bunun bir sınırı var mı?Mesela room un içinde Jozu'yu kesip ayırabilir mi?Kastettiğim elmas ve çok sert maddeler.

Bir insanın iki şeytan meyvesi yediği zaman vücudunun parçalanacağını biliyoruz fakat iki şeytan meyvesine sahip olmanın imkansız olduğunu sanıyorum diyen bir korsana Marco: ''Normal bir insan için kesinlikle imkansız ama hepimizin bildiği gibi, Teach pek normal değil özünde bedeni sıradan insanlarınkinden farklı BUNA YOL AÇAN ACABA O MU?'' demiştir. Buna yol açan o mu? derken ne demeye çalışmıştır hatta bu konu ile ilgili başka diyaloglar da var Ace: ''Bırakalım şu saçmalığı, Teach! Senin gibi herkesten iki kat fazla yaşamış birisinin burada neler olduğunu anlamaması mümkün değil.'' ''Nami: Hey.. Şu adam Gökyüzü Adası hakkında bir şeyler biliyor olabilir.
Luffy: Belki.. Ama "şu adam" değil.
Nami: "Şu adam değil" mi? Öyleyse ne?
Zoro: "Şu adamlar"... Her nasılsa..''
Bu konu hakkında bir teorin var mı?

Mrmesci

Smoker,
senin öngörüne göre mera mera no mi işi ne olucak,tayfadan birine mi gider yoksa karşı taraftan biri önce mi davranır,şahsi görüşün nedir? şimdiden teşekkür ederim.

Law'ın meyvesi seride room un içindeki her şeyi kesip yer değiştirebileceği şeklinde gösterildi.Sorum şu:Bunun bir sınırı var mı?Mesela room un içinde Jozu'yu kesip ayırabilir mi?Kastettiğim elmas ve çok sert maddeler.
Haki ile karşı koyulmadığı müddetçe, dünyayı bile ortadan ikiye ayırabilir. Eğer rakibin Haki gücü Law'dan fazla ya da onunki kadarsa kesemez. En bariz örneğini Smoker ile yaptığı dövüşte gördük.

Bir insanın iki şeytan meyvesi yediği zaman vücudunun parçalanacağını biliyoruz fakat iki şeytan meyvesine sahip olmanın imkansız olduğunu sanıyorum diyen bir korsana Marco: ''Normal bir insan için kesinlikle imkansız ama hepimizin bildiği gibi, Teach pek normal değil özünde bedeni sıradan insanlarınkinden farklı BUNA YOL AÇAN ACABA O MU?'' demiştir. Buna yol açan o mu? derken ne demeye çalışmıştır hatta bu konu ile ilgili başka diyaloglar da var Ace: ''Bırakalım şu saçmalığı, Teach! Senin gibi herkesten iki kat fazla yaşamış birisinin burada neler olduğunu anlamaması mümkün değil.'' ''Nami: Hey.. Şu adam Gökyüzü Adası hakkında bir şeyler biliyor olabilir.
Luffy: Belki.. Ama "şu adam" değil.
Nami: "Şu adam değil" mi? Öyleyse ne?
Zoro: "Şu adamlar"... Her nasılsa..''
Bu konu hakkında bir teorin var mı?
Marco o lafı Teach için söylüyor. Yani ona özgü bir durummuş. Tabii aksi de olabilir. Kesin olan tek şey, Teach'in normal bir insan olmadığı. Ace'in orda söylediği laf, kendisinin iki katı yaşında olmasına da vurgu yapıyor olabilir. Net bir şey diyemem. Mock Town'da olan şey konusunda bir kesinlik yok. Tayfasını kastettikleri ya da içinde başka biri daha olduğunu belirttikleri düşünülüyor.

Smoker,
senin öngörüne göre mera mera no mi işi ne olucak,tayfadan birine mi gider yoksa karşı taraftan biri önce mi davranır,şahsi görüşün nedir? şimdiden teşekkür ederim.
Başından beri yiyen olmaz diye düşünüyorum. Yine de ödül olarak ortaya konulduğu için mutlaka birine gidecektir. Tayfadan biri yemez. Buna Luffy de dahil. Dressrosa'da tanışacakları biri de olabilir.

Usta Enel in Kari saldirindaki mevzuyu tam olarak anlamadim. Ne yapiyorda Wiper in Bazukasindan cikan Mavi atesi etkisiz kiliyor.

Diger bi soruda yine ilk soruyla alakali. Enel neden Bazukadan cikan Mavi Aleve karsi Kari yi kullandi ? Bu adam logia degilmi ? hic bisi yapmasina gerek yoktu Alev onu yakamazdi. Yanlismiyim yoksa ?
Bu tamamen Enel'in keyfi olarak yaptığı bir şey. Wiper'ın atışından önce de Zoro'nun saldırısını durduruyor. Ancak Zoro'nun yaptığı ikinci saldırıyı engellemiyor.

Abi tayfaya momonosuke katılsa meyveyide ona verseler nasıl olur ? Belkide yapma meyve ile gerçek meyve arasında bir ilişki yoktur ve yiyen ölmez ? Ama diyeceksinki çocuk zaten ejderha alev gücü mevcut doğal olarak .. Buna bir cevabım yok :D
Ben de öyle düşünüyorum, yani sahte ile gerçek meyve birbirini etkilemiyor diye. Mera Mera no Mi'yi kimse yemez zannımca.

Saol 2. sorumu cevaplamissinda 1. sorum hala cevapsiz. tekrar soruyorum.

Enel Kari saldirisiyla nasil Wiper in Bazuka sindan cikan Mavi Alevi sondur du ? Hani Nami acikliyor ya bisiler iste ben orayi tam anlamadim senden bi aciklama rica ediyorum :)
Denk güçte bir saldırı yapıp, gelen saldırıyı tamamen ortadan kaldırıyor. Mesela orman yanarken, ateşe doğru bir yangın daha çıkarılır, iki yangın buluştuğunda alevler söner. Aynı şey.

Suyun meyve kullanıcılarına etkisi kişiye göre değişir mi? Örneğin Beyazsakal suya, Chopper'dan daha fazla direnç gösterir mi?
Hayır. Herkese etkisi aynı.

logıa olan bır kısıyı uykusunda veya bılıncını kaybetmıs durumda normal bır sılahla hakısı olmayan bır kısı bıle oldurebılırmı?
Uykusunda değil de, bilinci yokken dediğin olabilir.

logıa kullanıcısı uykusunda meyve ozellıgını acık tutabılıyor yanı? bu noktayı hala tam kavrayamadım gıttı..
Ben öyle düşünüyorum. Yine de Ace Buggy'nin gemisine çıkıp uyuyakaldıktan sonra, Cabaji onu öldürebileceklerini söylemişti. Net bir şey söyleyemem yani.

Smoker One Piece'deki Kayıp Krallık Kayıp şehir Atlantis'den esinlenilmiş olabilir mi?
Olabilir, ama ben Skypeia'nın Atlantis'ten esinlenildiğini düşünüyorum.

Haki ile karşı koyulmadığı müddetçe, dünyayı bile ortadan ikiye ayırabilir. Eğer rakibin Haki gücü Law'dan fazla ya da onunki kadarsa kesemez. En bariz örneğini Smoker ile yaptığı dövüşte gördük.
Vergo'nun haki savunmasından daha mı iyiydi yani Law'ın hakisi? Adını unuttum şimdi kenboşu haki gibi bir şeydi sanırım.

toriko evreninde insan yemek nasıl karşılanıyor ?
sunny vs Tommyrod sonucunda Tommyrod yok oldu bu Tommyrod öldü anlamına mı geliyor ?
sunny saçlarını bir üst kademeye taşıdı ama diğer krallarda aynı etki olacak mı ? olursa nasıl olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık