Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toriko evreninde insan yemek nasıl karşılanıyor ?
sunny vs Tommyrod sonucunda Tommyrod yok oldu bu Tommyrod öldü anlamına mı geliyor ?
sunny saçlarını bir üst kademeye taşıdı ama diğer krallarda aynı etki olacak mı ? olursa nasıl olur ?
Normal karşılanması lazım. Evet, Tommyrod öldü. Muhtemelen hepsi bir kademe atlamıştır. Coco yeni bir tür zehir üretiyor, kendi için bile tehlikeli derecede hem de. Zebra ve Toriko'dan yeni teknikten ziyade, fiziksel güç artışı bekliyorum.

Listeyi beğendim teşekkürler.Özellikle kayıp saiseiyanın bende çok güçlü çıkacağını düşünüyorum. Zaus ve Joada denge bakımından epey güçlülermiş gibi gözüküyor.

Bir sorum daha var.Cevabını biliyordum ancak üzerinden zaman geçince unuttum.Mr 3 ace idam edilecekken niye askerin yerine geçiyordu ? Crocodile'ın emriyle miydi ? Luffy bayıltmasa idamı gerçekleştirecekti.

Smoker seri içinde ki karakterler hep logia meyvelerin en güçlü olduğunu söylüyor fakat iz bırakan kişilere baktığımızda hep paramecia olduğunu görüyoruz. (WB, Luffy vs) Wiki'de yazana göre paramecia türü meyve kullanıcılarına ucube gözüyle bakılıyormuş. Seri içinde ki bu logia tutkusu nedir? Bazı paramecia meyve türleri haki ile kullanıldığında logia dan daha mı üstün oluyorlar?

Listeyi beğendim teşekkürler.Özellikle kayıp saiseiyanın bende çok güçlü çıkacağını düşünüyorum. Zaus ve Joada denge bakımından epey güçlülermiş gibi gözüküyor.

Bir sorum daha var.Cevabını biliyordum ancak üzerinden zaman geçince unuttum.Mr 3 ace idam edilecekken niye askerin yerine geçiyordu ? Crocodile'ın emriyle miydi ? Luffy bayıltmasa idamı gerçekleştirecekti.
Joa ve Zaus'u eklemememin sebebi, fikir sahibi değiliz onlar hakkında. Bu listedeki adamlar hakkında en azından bir fikrimiz var. Ichiryuu, Midora, Jirou ve Setsuno'yu açıklamaya gerek yok. Shaisai hem en güçlü Saiseiya, hem de Ulusal Hazine. Yosaku'dan bile güçlü olduğu söylendi. Guemon Sanzu Yolu'nu yıllardır tek başına koruyormuş. Chinchin için çok güçlü vurgusu yapıldı ve Ulusal Hazine. Kousairou'yu Ichiryuu İnsan Dünyası'nı korumaya gönderdi. Tek başına bunu yapabileceğine inanıyorsa, çok güçlüdür. Kuriboh'u da onun arkasından gönderdi hain çıkma ihtimaline karşı. Demek ki Kuriboh, Kousairou'yu durdurabilecek seviyededir. Kuromado'yu da Bishokukai'nin baş şefi diye ekledim.

Galdino oraya Ace'i serbest bırakmak için çıkmıştı.

Smoker seri içinde ki karakterler hep logia meyvelerin en güçlü olduğunu söylüyor fakat iz bırakan kişilere baktığımızda hep paramecia olduğunu görüyoruz. (WB, Luffy vs) Wiki'de yazana göre paramecia türü meyve kullanıcılarına ucube gözüyle bakılıyormuş. Seri içinde ki bu logia tutkusu nedir? Bazı paramecia meyve türleri haki ile kullanıldığında logia dan daha mı üstün oluyorlar?
Son söylediğine net bir cevap verilemez. Gura Gura no Mi Paramecia olmasına rağmen bir Logia türüne denk güçte. Her şey meyveyi nasıl kullandığına bağlı. Logia türlerinin en güçlü görünmesi normal. Dünya halklarının az bir kısmı Yeni Dünya'da yaşıyor. Kalanların çoğu Haki'den, hatta Şeytan Meyvesi'nden habersiz yaşıyor. Dokunulamayan birine güç klasmanında tapmaları normal. Ayrıca sadece Paramecia türlerine değil, Logialar'a da ucube gözüyle bakılıyor. En basit örnek Smoker.

Teşekkürler Smoker.Ben niye koymadın diye sormadım ama neden koyduğuna dair açıklama yapman daha güzel oldu.Güç dengeleri oldukça iyi Torikoda.

Acacianın nasıl öldüğüne dair wikide veya databooklarda bilgi geçti mi peki ? Çünkü öğrencileri epey uzun yaşamışlar yaşla ilgili bir problemleri yok gibi görünüyor.Sadece jirou yaşlı gözüküyor.

Meyve konusu açılmışken ; Bu mistik zoandı sanırım neden bu kadar övülüyor. Drake Marco da var sanırım başka var mı öyle nadir elit meyve bir de madem o kadar elit neden px karşısında pek bi aktif olamadı. Hawkins in meyvesi hangi gruba giriyor. Ve de mantık olarak soruyorum sıradaki sorumu. Dof Croco'nun kafayı saniyelik bi süreçte koparttı attı. Logia olmasaydı kan gövdeyi götürür müydü ? Örnek veriyorum sinirlense WB nin alt tabaka çok güçlü olmayan topluluğundan 15 20 kişinin kafayı öyle bi anda kopartıp geçebilir mi ? Aynısı Apoo için de geçerli. Kizaru'yu 2ye böldü herif aynı özelliği grup saldırısı olarak kullanabilir mi sence ? Yani düşün hakisi yoksa bi grup insanı katledebilir mi ?

Smoker'a nasıl ucube gözüyle bakılıyor? Onu anlamadım.
Dumana dönüşüyor ya, o yüzden. "Canavar" falan diyorlardı korkudan.

Teşekkürler Smoker.Ben niye koymadın diye sormadım ama neden koyduğuna dair açıklama yapman daha güzel oldu.Güç dengeleri oldukça iyi Torikoda.

Acacianın nasıl öldüğüne dair wikide veya databooklarda bilgi geçti mi peki ? Çünkü öğrencileri epey uzun yaşamışlar yaşla ilgili bir problemleri yok gibi görünüyor.Sadece jirou yaşlı gözüküyor.
Açıklasam daha iyi olur diye düşündüm.

Acacia muhtemelen eceli gelip de öldü. 600 yaşından fazla yaşamış. Ichiryuu ve Jirou 200 yaşından fazlalar. Öğrencileri adamın yarı yaşında bile değiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık