Oars kemerinde 3 tane kurukafa taşıyor,little oars jr. da boynunda 3 kurukafa taşıyor aynı Teach'in bayrağındakiler gibi
arada bağ var mıdır ?
arada bağ var mıdır ?
Sanmıyorum. Oars türü için bir simge niteliği olabilir belki, ama Teach'le alakası yoktur muhtemelen.Oars kemerinde 3 tane kurukafa taşıyor,little oars jr. da boynunda 3 kurukafa taşıyor aynı Teach'in bayrağındakiler gibi
arada bağ var mıdır ?
1. Amiral dengi bir güce kavuşurlar.Smoker,
1.Sence serinin sonlarına doğru tayfadan nasıl bir güç seviyesi bekliyorsun? luffy kk gücünde olacak bunu biliyoruz.özellikle zoro,sanji,franky nasıl bir seviyeye ulaşacaktır senin görüşüne göre.
2.Sence usopp ileride kabuto yerine yasopp gibi silah kullanıp bunlara haki yükleyebilir mi?
3.Dressrosa arc dan sonra tayfada nasıl bir ödül artışı bekliyorsun kendi şahsi görüşün nedir?
Smoker sorularımda sadece senin şahsi görüşlerini bilmek istedim,bir hata varsa şimdiden affola.
Yükler heralde. Yine de net bir şey diyemem.Usopp attıgı bitkilere haki yukleyebilir mi?
Olasılığı düşük bir teori.Aslında bir teori ama bana bile pek gerçekci gelmedi sana sorıyım dedim.
Bilindiği gibi Dof yapay meyve üretiyor ve son olarakta elinde Mera merayı gördük. Benim teorim Dofun bu meyveleri kan yolu ile klonlaması tabi bu yöntemin başarı şansı çok düşük ancak klonlama olabiliyor bu teoriye şunuda sunuyum
burda WB nin serumunun üzerinde Dofunkine çok benziyen bir işaret var acaba Dofun asıl amacı Gura gurayı ele geçirmektir ancak başarısız olmuştur. Şu anda kendim inanmıyorum bu teoriye ancak soruyum dedim.![]()
Donar ve kırılırsa, ölür.Smoker bir sorum var. Bu Teach'in meyvesi Logia ama normalmiş gibi vuruluyor. Eğer Aokiji birden ortaya çıkıp Teach'i dondurursa Teach ölür mü?
Haki'yi tek bir noktada yoğunlaştırıp iyice sertleştiriyor. Sonra bu gücü birden bırakınca, patlama meydana geliyor. Teknik olarak kolu yanmıyor yani.Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama pek araştırmayada vaktim olmadı açıkçası. Luffy Red Hawk saldırısında ateşi nasıl çıkarıyor acaba? Bir açıklaması yapıldı mı?
Orası sana kalmış. Meyve gücün gidince, hemen geri getirmek kullanıcının elinde. Ace daha önce öyle bir duruma düşmediğinden, kendini toparlayamadı.Mangada nasıl bilmiyorum ama animede BB Ace'i tutup atıyor. Ace binaya çarptığında normal bir insan gibi çarpıyor. Sormak istediğim Yami Yami temas bittikten sonra bile meyve gücünü etkisizmi klılıyor? Yoksa animecilerin saçmalığı mı?