Şu an her yönü ile gayet iyi gidiyor. One Piece'in diğerlerinden farkı, konusunun önceden belirlenmiş olması. Naruto ya da Bleach'de olduğu gibi seri patlasın diye uyduruk durumlar çıkmıyor, senaryo olağan seyrinde sürüyor. Shounen olarak One Piece ve Toriko şu an gözümde en değerli seriler. 10 yılı geçkin zamandır takip ettiğimden, One Piece'in liderliğini başka bir manganın alması epey zor.Smoker; One piece si senaryo açısından konu açısından ve konunun işlenişi açısından nasıl buluyorsun.Birde diğer mangalara karşılaştırırsan One Piece senin için hangi sırada gelir.
Evet. Shakuyaku hakkında pek bilgi yok. Eskiden bir korsan olduğu ve yaşlanmadığı biliniyor. 22 yıl önce de şimdiki gibiymiş.bir forumda Garp çevirisinde; ''Denizciler kahramanı Garp, deniz üzerinde yıllarca hizmet etti ve birçok korsanla savaştı. Bunlardan bazıları; Beyazsakal, Altın Aslan Shiki, Shakky'dir.'' diyor. Bu Shakky bizim bildiğimiz Shakky mi? Bir de eğer oysa Garp'ın uğraşacağı kadar güçlü bir korsan mıymış? Shakky hakkında hiç bilgi bulamadım da
Luffy, Daz'a zarar veremezdi, keza Sanji'de öyle.Alabasta'daki Luffy , Daz Bones ile vs yapsaydı nasıl bir vs olurdu ?Kim yener diye sormuyorum yanlış anlaşılmasın. Daz Bones her yerini kesici yapabiliyor ve Luffy'de çıplak el kol bacak ile dövüştüğü için soruyorum. Tabi bunu Sanji olarakta sorayım ?
Varsa bile, bilmiyorum.Kral hakisinin bayıltmadan baska etkiside varmı çünkü shank wbnin gemisindeyken gemi biraz zarar görmüştü
Shakky'nin yaşlanmaması ne ile ilgili olabilir
Chopper kac yasında
Çünkü o adam L gibi konuştu. Adı ve soyadı ortada, yüzü de görünüyordu. Ölmesi normal.death note'de l kirayı yakalamak için ilk bölümlerde bi numara yapmıştı,kendi yerine başkasını televizyona çıkararak ben l'im demişti.Buna karşılıkta kira deftere l'in ismini yazdı ve televizyona çıkan adam öldü.Benim anlamadığım tv'ye çıkan adam l değildi nasıl olduda öldü?
Vivi'nin müslüman olması ve Franky'nin Kastamonu doğumlu sanılmasının dışında, seride açık açık söylenmiş şeylerin burada binlerce kez sorulması. Tahmin soruları da var tabii. 5 adam verilir, bunların güç sıralaması sence nedir diye sorulur. Gereksiz bir soru tipi.Hiç bazı soruları gördüğünde içinden ''Bu da sorulur mu ama ?'' veya ''Ne saçma bir soru?!'' gibi tepkiler verdin mi ?