Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Özkan_

Sis insanlara ilizyon göstermezmi? Smokerın böyle bir yeteneği olabilirmi.Sisin patlama özelliğide vardır değilmi bu sigarasının aleviyle patlatamazmı?İnsanları dumanla boğamamı? Yoksa bunlar odanın kısıtlamalarımı.

Smoker san brook meyvesinin cok iyi yonlerini ortaya cikarmis.Buz,olumsuzluk,hayalet modu baskasinin bedenine girme brooku taydada siralarsan.kacinci guclu olur?Yada tum tayfayi siralarsan.
bu arada yeni imza sugee
Zor soru. Tayfadaki diğer elemanların gücüne dair net veriler yok elimde. Bu yüzden sıralayacak olursam gözümde 5. sırada.

Zoro, Luffy'nin B.Haki'li halini kesebilir mi sence?
Keser.

bi arkadaş don krieg grand line'den geri dönmek için yolu terstenmi kullandı demişti sende raftelin yakınlarında bi çıkış var demiştin yanlış hatırlamıyorsam yani donkrieg raftele yaklasmısmı?
Hayır. Calm Belt'ten geçerek gelmiştir muhtemelen. Başka türlü geri dönemezdi.

red-hawk herkes kullanabilirmi,tek hakiylemi alakalı yoksa g2 ninde etkisi varmı
Bedeni sertleştirme olayı herkeste oluyorsa, kullanabilir. Luffy'nin özelliğinden kaynaklıysa, kimse yapamaz. Haki ile alakalı gibi görünüyor.

Sis insanlara ilizyon göstermezmi? Smokerın böyle bir yeteneği olabilirmi.Sisin patlama özelliğide vardır değilmi bu sigarasının aleviyle patlatamazmı?İnsanları dumanla boğamamı? Yoksa bunlar odanın kısıtlamalarımı.
Smoker'ın dumanının niteliğini değiştirebileceğini sanmıyorum. İllüzyon olayı belki olabilir. Boğma özelliği de çıkabilir, ama düşük ihtimal. Oda gücünden alsa bile, meyveye mükemmel bir hız ve manevra kabiliyeti eklemiş ki, bu özellikleri veren başka meyve yok.

Öldü.

676. manganın yorum bölümünde şeytan meyvelerinin 50 yılda bir gelmesi konusunda sadece gomu gomu no mi için öyle bir şeyin geçerli olduğunu söylemiş ve kanıt olarak da Romance Down'u göstermişsin. Adını daha önce duymuş ama ne olduğuyla ilgili araştırma yapmamıştım, şimdi öğrendiğim kadarıyla Oda'nın One Piece'ten önce çıkardığı tek sayılık mangaymış. Yalnız orda Garp korsan ve Nami de kılıç ustasıymış ki bizim bildiğimiz One Piece'de böyle bir şey yok. Yani Romance Down içinde anlatılan şeylerin şuan ki One Piece dünyasıyla alakası yok gibiyken neden gomu gomu no mi ile alakalı kısmı doğru kabul ediliyor?

676. manganın yorum bölümünde şeytan meyvelerinin 50 yılda bir gelmesi konusunda sadece gomu gomu no mi için öyle bir şeyin geçerli olduğunu söylemiş ve kanıt olarak da Romance Down'u göstermişsin. Adını daha önce duymuş ama ne olduğuyla ilgili araştırma yapmamıştım, şimdi öğrendiğim kadarıyla Oda'nın One Piece'ten önce çıkardığı tek sayılık mangaymış. Yalnız orda Garp korsan ve Nami de kılıç ustasıymış ki bizim bildiğimiz One Piece'de böyle bir şey yok. Yani Romance Down içinde anlatılan şeylerin şuan ki One Piece dünyasıyla alakası yok gibiyken neden gomu gomu no mi ile alakalı kısmı doğru kabul ediliyor?
Çünkü ortada bir Şeytan Meyvesi kitabı mevcut. Meyveyi yemeden güçleri bilinemeyeceğinden, meyvenin tekrardan çıktığını kabul etmekte ebes bir durum yok bence. 50 yıl olayı tüm meyveler için geçerli, ancak sadece Gomu Gomu no Mi üzerinden söylendiği için onu örnek gösterdim. Ayrıca son manga bölümlerinde gördüysen, meyvenin kullanıcısı ölünce meyve başka bir yerde tekrardan çıkıyor. Caesar bu işlemi hızlandırmanın bir yolunu bulmuş.

Benim meyvenin tekrardan çıkmasına itirazım yok, böyle bir şey de kesin olmalı zaten ama orda söylediğin şey gomu gomu no mi kullanıcısının ölmesine gerek kalmadan her 50 yılda bir gomu gomu ağacında meyvenin yetiştiğiydi. Romance Down'u okumadım ama eğer böyle bir şey yazıyorsa yani gomu gomu ağacından yola çıkarak her meyvenin kendi ağacının olduğunu düşünürsek genel olarak tahmin edilen Raftel'deki tüm şeytan meyvelerinin yetiştiği ağaç teorisi biraz sekteye uğruyor.

Benim meyvenin tekrardan çıkmasına itirazım yok, böyle bir şey de kesin olmalı zaten ama orda söylediğin şey gomu gomu no mi kullanıcısının ölmesine gerek kalmadan her 50 yılda bir gomu gomu ağacında meyvenin yetiştiğiydi. Romance Down'u okumadım ama eğer böyle bir şey yazıyorsa yani gomu gomu ağacından yola çıkarak her meyvenin kendi ağacının olduğunu düşünürsek genel olarak tahmin edilen Raftel'deki tüm şeytan meyvelerinin yetiştiği ağaç teorisi biraz sekteye uğruyor.
Romance Dawn'da yazan öyle. Zaman konusu şaibeli. Çünkü Oda, bir meyvenin iki kişide aynı anda olamayacağını açıklamıştı (Chameleone için bu geçerli değil).

en sevdiğin ilk 10 MANGA söyleyebilirmisin acaba
İyi kötü ayrımı yapmadan yazıyorum.

1. One Piece
2. Toriko
3. Island
4. Zetman
5. Yu-Gi-Oh!
6. Lone Wolf and Cub
7. Parasyte (Başka bir grubun çevirdiği, okuduğum tek manga)
8. Blade of the Immortal
9. Fist of the North Star
10. Priest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık