Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usopp un yeni saldırıları hakkındaki dusuncen nedir.Yok havada uçan biri gordumu saldıran insan gorunumlu kopek,burnundan sok dalgası yayan yeşil kopek gorunumlu bitki falan.
Eskiye nazaran çok iyi saldırıları var. Yeni Dünya'da rahatlıkla iş görür.

4 sorum olacak
1. sence tayfada güç sıralaması nedir ??
2. sanji wadatsumiye bitirici vuruşu yaparken gerçekten yanıyormu yoksa espiri amaçlımı konmuş ?
3.Frankynin lazeri px ler ile aynımı yoksa dahamı güçlüdür ??
4.karasakal ace değilde luffy ile vs atsa ilk baş sence kim yenerdi ?
1. İlk üç dışında cidden net bir şey söylemek için erken. Çoğunun tam gücünü bile görmedim.
2. Yanıyor.
3. Muhtemelen aynıdır. Çünkü benzer planlardan yaptı.
4. Teach.

Usopp'un son animede kullandığı İmpact Wolf'üne impact kadranınımı monte etmiş doğrumu anladım ?

Aokiji bilinci yerinde olmadan suya düşse su yinede buz olur mu ?
Her logia'nın antisi var gibi.Peki Moku Moku no Mi'nin antisi ne rüzgar felan olabilir mi ?
Sanırım saldırının kendi özelliği. Kadran ile alakası yok.
Olur. Bilinç olmasa da meyve güçleri aktif kalıyor. Enel öldüğü halde meyvesi çalışıyordu.
Açıklanan bir antisi yok. Smoker'ın dumanı yoğunlaşabiliyor. Rüzgarın antisi olduğunu söylemek zor. Çünkü rüzgar her şeyi uçurur.

Smoker benim sorum şu şekilde gol d. rogerin tayfasından bildiklerimiz shanks şimdiki yonkou rayleigh gücü amiralle başa çıkacak kadar iyi 3 haki sahibi bi adam crocus sürekli tayfası olmasada 4 yıl sağlıyıyla ilgilenmiş çok iyi bi doktor bunlar gerçekten çok büyük isimler ama bunların arasında buggy gibi devamlı ezilen korkak bi adam var.Korsanlar kralı roger buggy de ne görmüşde tayfasına katmış anlayamadım.Gücü hakisi varda göstermiyo mu onuda anlamadım.Senin görüşlerini çok merak ediyorum.
Buggy'nin saydığın adamlar gibi bir amacı başından beri yoktu zaten. Güzel bir meyvesi var ve yetenekli biri sayılır. Kendini Yeni Dünya'da geliştirdiğine inanıyorum. Korkak ve ezik gibi görünse de Roger'ın girdiği savaşlardan sağ çıkmış. Beklentim yüksek.

Smoker 2.sorum shanksın tayfasında ben bekmendı sanırım isimlerin yazılışı farklı olabilir. lucky ve yasopp bunlar sence şeytan meyvesi yemişmidir.Beyazsakalın nerdeyse bütün üst düzey adamları şeytan meyvesi kullanıcısıydı.Bide shanks şeytan meyvesine sahip değildi luffyi kurtardığında sence tek kollu ve şeytan meyvesi olmayan bi adam ne kadar güçlü olabilir sence bunu dezavantajı kapatmak için oda shanksa meyve yedişmiş olabilir mi ?
Benn Beckman ve Lucky Roo'da meyve vardır muhtemelen, ancak Yasopp'un yediğini sanmıyorum. Shanks'ın kolunu kaybetmesi gücünü eksiltmedi. Resmi olarak açıklanmış bir bilgi bu.

One piece bundan sonra hep salı günü mü çıkacak?
Hayır. Çarşamba çıkar genelde.

benim sorularım şöyle
1-neden ölmesi gereken adamlar ölmüyor mesela pell gasparde sky islanddaki kızın babası?
2-korsan avcılarına sence neden önem verilmedi?
3-Arlong neden impel downda görmedik başka hapishanede mi?
4-bu supernovalar sabodye ulasan caylaklar denıyor ama luffy geldıgınde hepsı ordaydı pekı luffy 2 yıl yokken baska supernovalar cıkmıs olabılır mı?

benim sorularım şöyle
1-neden ölmesi gereken adamlar ölmüyor mesela pell gasparde sky islanddaki kızın babası?
2-korsan avcılarına sence neden önem verilmedi?
3-Arlong neden impel downda görmedik başka hapishanede mi?
4-bu supernovalar sabodye ulasan caylaklar denıyor ama luffy geldıgınde hepsı ordaydı pekı luffy 2 yıl yokken baska supernovalar cıkmıs olabılır mı?
1. Pell'in ölmemesi saçma bir durumdu. Gasparde'nin durumu bilinmiyor. Pagaya'ya da yıldırım çarpmamıştı. Zaten bunlar ölüp ölmemesi bir şeyi değiştirmeyecek kişiler.
2. Daha serinin yarısındayız. İleride öne çıkabilirler. Ancak bu işten iyi para kazanabilmek için aşırı derecede güçlü olmak lazım. O güce sahip olanlar da genelde korsan oluyor.
3. Muhtemelen öyledir. Her mahkum Impel Down'a gönderilmiyor.
4. Olabilir. Bunlardan bir kısmını gördük; Cariboo, Coriboo, Albion ve Doughty.

Eski SüperNovalarda Haki bilen yoktu sanırım, yenilerde olduğunu düşünüyor musun ?
En güçlü Süpernova Cariboo olabilir mi ? (yeni jenerasyonda )

Abi ben bu Monet'i anlamadım. :D Meyvesi onu kuş haline getirmiyor mu? Kuş haline geldikten sonra nasıl duvar yok duvar yapıyor da yok soğutuyo falan bunları nasıl yapıyor meyvesinin başka bir gücü diyeceğimde kuş ile o duvar yapmayı soğutmayı falan ilişkilendiremedim. Yorumunu merak ettim.

Eski SüperNovalarda Haki bilen yoktu sanırım, yenilerde olduğunu düşünüyor musun ?
En güçlü Süpernova Cariboo olabilir mi ? (yeni jenerasyonda )
Sanmıyorum. Aslında yeni bir Süpernova jenerasyonu hiç olmayabilir de. Büyük ihtimal Cariboo'dur. O da Logia avantajı sayesinde.

jozuyu logia olmayan biri yenebilirmi sence
Yener.

Süpernova olmak için en az 100 milyon ödül olması gerekmiyor mu ? Albion ve Doughty 100 milyondan düşük. Albion :beli:92,000,000 Doughty :beli:88,000,000
Eski nesin için 100 milyon durumu geçerli. Yeni nesil için böyle bir şey söylenmedi. Sahte Hasır Şapka Korsanları, 70 milyon yukarısını kabul ettiğinden, Albion ve Lip Doughty Süpernova sayılır. Gerçi Süpernova gibi bir seviye artık yok.

Abi ben bu Monet'i anlamadım. :D Meyvesi onu kuş haline getirmiyor mu? Kuş haline geldikten sonra nasıl duvar yok duvar yapıyor da yok soğutuyo falan bunları nasıl yapıyor meyvesinin başka bir gücü diyeceğimde kuş ile o duvar yapmayı soğutmayı falan ilişkilendiremedim. Yorumunu merak ettim.
Kuşa dönüşmesi meyve sayesinde olmayabilir. Ancak kar kullanarak yaptığı saldırılar meyve gücü ile oluyor. Zaten Mitolojik Zoan türü meyveye sahipse, tüm güçlerinin meyve ile olması saçma olmaz.

1)Şimdiye kadar görmedik ama Law rakibiyle kendi yerini değiştirebilir mi ?
2)Karasakal vs Ace'de Karasakal Ace'i kendine çekiyor ama eliyle tutmadan havada vurabiliyor nasıl ?
3)Law'ın Mes tekniğinin yönünü değiştirmek mümkün mü ?
4)Smoker'a Amirallik teklifi gelse kabul eder mi ?
5)Sanji Hell Memories saldırısını yaparken Wadatsumi'nin tüm bedenini tekmeleyerek mi yaptı ?
6)Rengoku Onigiri ile Onigiri arasında ne fark var ?
7)Usopp'un ve Brook'un fiziksel gücü ne kadardır ?(Mesela Chopper ile kıyaslarsak nasıldır)
Evet.Sorular bunlar.Senin düşüncelerin neler.

1)Şimdiye kadar görmedik ama Law rakibiyle kendi yerini değiştirebilir mi ?
2)Karasakal vs Ace'de Karasakal Ace'i kendine çekiyor ama eliyle tutmadan havada vurabiliyor nasıl ?
3)Law'ın Mes tekniğinin yönünü değiştirmek mümkün mü ?
4)Smoker'a Amirallik teklifi gelse kabul eder mi ?
5)Sanji Hell Memories saldırısını yaparken Wadatsumi'nin tüm bedenini tekmeleyerek mi yaptı ?
6)Rengoku Onigiri ile Onigiri arasında ne fark var ?
7)Usopp'un ve Brook'un fiziksel gücü ne kadardır ?(Mesela Chopper ile kıyaslarsak nasıldır)
Evet.Sorular bunlar.Senin düşüncelerin neler.
1. Büyük ihtimal değiştirebilir.
2. Tutmasına gerek yok. Eli temas ettiği anda meyve gücünü iptal eder.
3. Sanmıyorum. Direk temasla alınmayan bir saldırı çünkü. Saldırı menzilinden çıkman gerek.
4. Etmez.
5. Sadece bir tane tekme atıyor.
6. Daha hızlı versiyonu.
7. Chopper>Usopp>Brook.

Vivre kart ile vudu bebeğini birleştirsek vudu bebeği olur mu?
Sana burada soru sormayı yasaklamıştım. Bir daha sorma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık