Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brook'un ruhu yeraltı dünyası ile bağlantılı halde. O dünya da soğuk bir yer olduğundan o tarafın soğunu bu tarafa taşıyabiliyor.
:alkis: Umarim boyledir gercekten super bir cevap oldu.Senin teorinmi bu?
İkinci olarak eski bolumleri izliyorum suan insan seriyi bilince biraz daha dikkatli izliyor.Teach ile luffy bar sahnesinde tamemen zit seyler soyluyorlar.Teach ile luffynin karakterler zit gondermesi mi bu yoksa tamamen komiklik amaclimi
Tesekkurler simdiden...

:alkis: Umarim boyledir gercekten super bir cevap oldu.Senin teorinmi bu?
İkinci olarak eski bolumleri izliyorum suan insan seriyi bilince biraz daha dikkatli izliyor.Teach ile luffy bar sahnesinde tamemen zit seyler soyluyorlar.Teach ile luffynin karakterler zit gondermesi mi bu yoksa tamamen komiklik amaclimi
Tesekkurler simdiden...
Hayır. Resmi bir bilgi.
Komedi unsuru olması içindir. Zaten bar sahnesi haricinde zıtlıkları yok gibi bir şey.

Usopp un yeni saldırıları hakkındaki dusuncen nedir.Yok havada uçan biri gordumu saldıran insan gorunumlu kopek,burnundan sok dalgası yayan yeşil kopek gorunumlu bitki falan.

Usopp'un son animede kullandığı İmpact Wolf'üne impact kadranınımı monte etmiş doğrumu anladım ?

Aokiji bilinci yerinde olmadan suya düşse su yinede buz olur mu ?
Her logia'nın antisi var gibi.Peki Moku Moku no Mi'nin antisi ne rüzgar felan olabilir mi ?

Smoker benim sorum şu şekilde gol d. rogerin tayfasından bildiklerimiz shanks şimdiki yonkou rayleigh gücü amiralle başa çıkacak kadar iyi 3 haki sahibi bi adam crocus sürekli tayfası olmasada 4 yıl sağlıyıyla ilgilenmiş çok iyi bi doktor bunlar gerçekten çok büyük isimler ama bunların arasında buggy gibi devamlı ezilen korkak bi adam var.Korsanlar kralı roger buggy de ne görmüşde tayfasına katmış anlayamadım.Gücü hakisi varda göstermiyo mu onuda anlamadım.Senin görüşlerini çok merak ediyorum.

Smoker 2.sorum shanksın tayfasında ben bekmendı sanırım isimlerin yazılışı farklı olabilir. lucky ve yasopp bunlar sence şeytan meyvesi yemişmidir.Beyazsakalın nerdeyse bütün üst düzey adamları şeytan meyvesi kullanıcısıydı.Bide shanks şeytan meyvesine sahip değildi luffyi kurtardığında sence tek kollu ve şeytan meyvesi olmayan bi adam ne kadar güçlü olabilir sence bunu dezavantajı kapatmak için oda shanksa meyve yedişmiş olabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık