Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker-shishou Zoronun pound hou veya mihawkın uzaktan saldırıları açıklanmadı daha değil mi ? Bana kılıcın özüyle alakalı bişeymiş gibi geldi sen ne düşünüyorsun ?

nesnelere yedirilen meyveler sadece zoan mı olabiliyor? bide normalde insanlar 2 meyve yediği zaman bedeni kaldırmayıp patlıyordu nesnelerde durum nasıl olur? son olarak meyve kişi ölünce çıkıyordu bedenden cisimlerde bu nasıl oluyor parçalanınca falan meyve çıkar mı yoksa sonsuza kadar meyve cisimde kalır mı?

Monkey :D Luffy

smoker shanks ın tayfasıda 10 kişi bu luffy nin tayfası ile adam adam bir kapışmanın işareti olabilir mi shanks şapkayı geri almak için luffy sınayabilir mi?

Luffy bildiğimiz kadarıyla megalla'nın zehrinden dolayı bayağı bir bağışıklık kazandı zehirlere karşı.Peki tekrar magellanla kapışsa zehrinden etkilenir mi ? az veya çok..

Monkey :D Luffy

deniz taşından yapılma silahı seride sadece smoker kullanıyor peki neden çoğunluk bu silahı kullanarak logialara vuramıyor bu serinin zayıf karnı mı şu ana kadar en mantıklı hamle smokerdan geliyor odanın bu konuda açıklaması var mı ?herkesde boushouku haki olmaz ama herkes deniz taşı kurşunla kizaruyu vurabilir yada kılıçla kesebilir değil mi?bir sorum daha olacak boushouku haki ile ilgili mesela akainu luffy vursa luffy bu haki ile korunup yanmaz değil mi?şimdiden teşekkürler

Soytarii26

Bu denizciler hangi akla hizmet Kuma'yı cyborga çeviriyorlar ya? O Px'leri toplasan 1 Kuma etmez bence -mübalağa- :artiz: Yani elde bütün 5x güç varken bunu neden 5 tane x'e bölüyorlar sence?

Dragon da meyve çıkacak diyelim.
Nasıl bir meyve çıkar sence, ben logia ve doğa ile ilgili olacağını düşünüyorum mesela.

Smoker-san

Sazuki ile kizaru yakın arkadaş mı? bana mı öyle geliyor?

Bonney ace ile ilişki yaşamış olabilir mi? karasakalın peşinden koştu? o konu kapandı gitti ?

Normal elementler ile meyve kullanıcıları elementleri aynımıdır? Şunu kastediyorum özü olarak
misal akainu ile haki ile baş edilir ama denizin dibinde baa adasına giderken magma patlaması olduya orda haki ile korunabilinir mi ? yoksa öz element olduğundan tayfa ölür müydü ? (tayfa haki bilse deniz dibindeki magmadan kurtulabilir miydi üstlerine gelse?)

biraz karışık oldu 3.cü soru ama doğada bulunan ile meyve kullanıcısı elementi hakiye karşı eş değerde midir ?
Özel bir dostlukları olduğunu sanmıyorum.

Bonney, Beyazsakal için Teach'in peşinden gitti, Ace için değil.

Logia türlerinin ürettiği element ile doğadaki elementin bir farkı yok. Herhangi bir zarardan korunma hususu ise, Haki'nin gücüne bağlı.

smoker üstteki resimlereden ilham geldi soriyim dedim acaba karakterlerin boyu neye göre değişiyo kişilik özelliği mi yoksa çalışmayla mı yapılıyo amirallerin 3 ü aynı boyda hepsi 3 metre ama luffy zoro falan normal boydalar
Gelişime bağlı. Bizim tayfanın boy ortalaması Brook ve Franky hariç normal. Ancak bazı karakterler aşırı büyük oluyor. Özel bir durum değildir.

Vegapunk'u düşünürsek senin hayalinde nasıl biri olarak gözüküyor piskopat bilim adamı gibimi yoksa yaptığı şeyleri küçükken olduğu gibi insanların yararına makineler üreten birisi olarak mı ?

Sence zayıfoshi'nin nuh'tan yukarı doğru kaçmasını nasıl algılıyorsun ? yani :D adanın yan tarafına kaçmak varken neden yukarı doğru zor bir kaçış güzergahi seçiyor :D
Normal biri olarak canlanıyor gözümde. Kötü şeyler yapmak istemeyen, ancak bilim adamı olduğu için merakına yenik düşüp fırsatları değerlendiren biri.

Beyninin o kadar basit bir hamle düşünebilecek kadar çalıştığını düşünmüyorum.

Smoker-shishou Zoronun pound hou veya mihawkın uzaktan saldırıları açıklanmadı daha değil mi ? Bana kılıcın özüyle alakalı bişeymiş gibi geldi sen ne düşünüyorsun ?
Açıklanmadı, ama hava basıncıyla ilgili bir şeydir. Kılıç özüyle ilgisi yoktur muhtemelen.

nesnelere yedirilen meyveler sadece zoan mı olabiliyor? bide normalde insanlar 2 meyve yediği zaman bedeni kaldırmayıp patlıyordu nesnelerde durum nasıl olur? son olarak meyve kişi ölünce çıkıyordu bedenden cisimlerde bu nasıl oluyor parçalanınca falan meyve çıkar mı yoksa sonsuza kadar meyve cisimde kalır mı?
Zoan olması gerek. Diğer tür meyvelerde herhangi bir bilinç uyanmıyor, Zoan türünde hayvan bilinci kullanılabiliyor. İnsanlar için geçerli olan tüm meyve kuralları cansız nesneler için de geçerli. Nesne kullanılamaz hale gelince çıkması lazım.

smoker shanks ın tayfasıda 10 kişi bu luffy nin tayfası ile adam adam bir kapışmanın işareti olabilir mi shanks şapkayı geri almak için luffy sınayabilir mi?
Shanks'ın tayfası çok daha kalabalık. Öne çıkan adamları gördük sadece. Büyük ihtimal dediğin gibi bir durum olacak.

garpın sağındaki adamı tanıyormuyuz ?? birde adamdaki duruşa asalete bakarak yeni amirallerden biri olabilirmi :D yani boyuna felan baktığımızda bir amiral boyu kadar :D birde brookmu daha hızlıdır yoksa zoromu ?
Akainu'ya benziyor, ancak görmediğimiz Kor-Amiraller'den biridir muhtemelen.

Zoro daha hızlıdır.

Luffy bildiğimiz kadarıyla megalla'nın zehrinden dolayı bayağı bir bağışıklık kazandı zehirlere karşı.Peki tekrar magellanla kapışsa zehrinden etkilenir mi ? az veya çok..
Etkilenir. Magellan çok farklı türlerde zehir üretebiliyor. Impel Down'ı yok edebilecek kapasitede bir zehir türü var adamda. Tabii Haki'yi konu dışında tutuyorum.

deniz taşından yapılma silahı seride sadece smoker kullanıyor peki neden çoğunluk bu silahı kullanarak logialara vuramıyor bu serinin zayıf karnı mı şu ana kadar en mantıklı hamle smokerdan geliyor odanın bu konuda açıklaması var mı ?herkesde boushouku haki olmaz ama herkes deniz taşı kurşunla kizaruyu vurabilir yada kılıçla kesebilir değil mi?bir sorum daha olacak boushouku haki ile ilgili mesela akainu luffy vursa luffy bu haki ile korunup yanmaz değil mi?şimdiden teşekkürler
Deniz Taşı konusu muamma. Ya az bulunduğundan ya da işlenmesi zor olduğundan herkes sahip olamıyor. Smoker, Kuzan'ın yakın arkadaşı olduğundan torpille almış olabilir.

Evet, yanmaz.

Bu denizciler hangi akla hizmet Kuma'yı cyborga çeviriyorlar ya? O Px'leri toplasan 1 Kuma etmez bence -mübalağa- :artiz: Yani elde bütün 5x güç varken bunu neden 5 tane x'e bölüyorlar sence?
Kuma, Pacifista Projesi kapsamında yapılan ilk prototip. Yani onun üzerinde denemişler önce, oluyor mu diye.

Dragon da meyve çıkacak diyelim.
Nasıl bir meyve çıkar sence, ben logia ve doğa ile ilgili olacağını düşünüyorum mesela.
Ben Paramecia türü rüzgar meyvesi olduğunu sanıyorum.

Seride gözükenlerden hariç güçlü logia olabilecek elementler söyleyebilir misin?
Zamanında çok düşünmüştüm ama şimdi sadece iki tanesi aklıma geldi, biri toprak diğeri de altın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık