Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoanların 3 dönüşümü vardı örneğin çakal yarı çakal birde normal hali diye biliyorum peki chopper'in meyvesini insan yese nasıl olurdu bi fikrin varmı?

Sanji çirkin kadınları dövebilirmi alvidanın eski hali gibi

Monkey :D Luffy

vander decken karada birini hedef seçse ve sonra yere dokunsa tüm kara parçası o hedefe mi yönelirdi?

keanexl

Thriller Bark mıydı Park mıydı :D archın sonunda lola'nın verdiği yaşam kartı Big mom'ın olabilirmi?

ayrıca smoker bi soru daha sormak istiyorum 4 yonkoudan biri olan kaido aşırı derecede hordy jones'a benziyo verdiğim linklerde ve ayrıca hordy'nin şapkasındaki işaretten kaidonun üzerinde de vardı diye hatırlıyorum (bundan emin değilim) her neyse aralarında bi bağ olabilir mi kaido balık adam falan çıkabilir mi acaba

http://i414.photobucket.com/albums/pp226/rhysheenan/1.jpg

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb57889/onepiece/es/images/5/52/Kaido_portrait.png

Düzeltme: yer kaplamasın diye burdan soruyorum mangaların eski sayılarını karşılaştırırken dikkatimi çekti 82.manganın 9.sayfasının 3.resminde daz bones mi var bana mı öyle geldi ? (arlong parkta daz bonesin ne işi var)
Çıkamaz. Öyle bir şey olsa, Balıkadam Adasını ele geçiren Koca Ana değil, Kaido olurdu.

Çizim benzerliği.

Bu Urouge'ı Oda Oruç reis ten esinlenerek yarattığı bir karakter mi gerçekten ?
Evet.

Sence Zoro için şu an hangisi daha önemli. Luffy'i korsanlar kralı yapmak mı yoksa en iyi kılıç ustası olmak mı?
Luffy'yi korsanlar kralı yapmak.

ercan az once one piece tekrar izlerken bi şey fark ettim ve kafa kurcalıyor.
sence buggy luffy'i infaz edecekken yıldırım çarpması ve orada da dragonun olması tesatüffü değil mi
bu konu hakkında bir bilgin var ?
Tesadüf ya da Dragon'un yaptığı düşünülüyor.

Animenin 490. bölümünde 12. dakikada Sengoku'ya Magellan ile ilgili bilgileri ulaştıran adam Vergo mu acaba ?
Değil.

luffy zoronun yardımcı kaptan veya vekil olduğunu söyledi mi?
Söylemedi.

zoanların 3 dönüşümü vardı örneğin çakal yarı çakal birde normal hali diye biliyorum peki chopper'in meyvesini insan yese nasıl olurdu bi fikrin varmı?

Sanji çirkin kadınları dövebilirmi alvidanın eski hali gibi
İlk soruyu cevaplamaktan cidden bıktım. Bu konuyu ararsan aynısından 10 tane görürsün. Sorunun cevabı da, hiçbir şey olmazdı. Geyiğin biri geyik meyvesi yerse hiçbir şey olmayacağı gibi, insan da insana dönüşemez.

Dövemez.

Kral Hakiyle biri suresiz bayiltilabilir mi?
Lufft lastigi hakiyle sertlestiriyor,peki bi sekilde bu lastigi yumusatabilir mi?(bu konu hakkinda bir teorim var)
tesekkurler

Kuma sence ne ayak?
Yani Dragon'dan ayrılması, denizcilere katılması bunlar hep bir plan dahilinde gibi geliyor bana.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık