Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki bu duman kütlesi içine Smoker'ın yayıldığını farz eder isek Luffy K.Haki ile Smoker'ın gerçek bedenini dumanın içinde bulabilir mi?
Smoker duman kütlesi içinde vücudunu iki parçaya ayırabilir mi? Yani bilinçli 2 ayrı vücut olabilir mi?
Bulabilir, sanırım. Bulamasa bile saldırı alacağı zaman sezebilir.
İkiye bölünme olayının olabileceğini sanmıyorum. Smoker'ın meyvesinin diğer Logialar'da olmayan en iyi özelliği, kendini etrafa istediği gibi yayabilmesi. Mesela Law önde Smoker'ın saldırısını karşılarken, Smoker arkasından onu yakalamıştı.

öncelikle kolay gelsin iyi bayramlar. benim sorum şu şimdi smoker benim bildiğim duman duman meyvesi yemiştir mangada son bölümlere doğru
CC nin gaz gaz meyvesin sadece zehirli gaz değil diğer gazlarıda kontrol ettiğini gördük
smoker yoksa sigara dumanı meyvesimi yemiş :D ne acayip kafam karıştı :D
Sanırım "Smoker'ı da kontrol edebilir mi?" diye sormuşsun. Bana göre edemez. Ayrıca Smoker'ın meyvesi dumandan çok bulut özelliğinde.

ayrıca smoker bi soru daha sormak istiyorum 4 yonkoudan biri olan kaido aşırı derecede hordy jones'a benziyo verdiğim linklerde ve ayrıca hordy'nin şapkasındaki işaretten kaidonun üzerinde de vardı diye hatırlıyorum (bundan emin değilim) her neyse aralarında bi bağ olabilir mi kaido balık adam falan çıkabilir mi acaba

http://i414.photobucket.com/albums/pp226/rhysheenan/1.jpg

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb57889/onepiece/es/images/5/52/Kaido_portrait.png

Düzeltme: yer kaplamasın diye burdan soruyorum mangaların eski sayılarını karşılaştırırken dikkatimi çekti 82.manganın 9.sayfasının 3.resminde daz bones mi var bana mı öyle geldi ? (arlong parkta daz bonesin ne işi var)

Sence Zoro için şu an hangisi daha önemli. Luffy'i korsanlar kralı yapmak mı yoksa en iyi kılıç ustası olmak mı?

L!m!4s

ercan az once one piece tekrar izlerken bi şey fark ettim ve kafa kurcalıyor.
sence buggy luffy'i infaz edecekken yıldırım çarpması ve orada da dragonun olması tesatüffü değil mi
bu konu hakkında bir bilgin var ?

L!m!4s

Sence Zoro için şu an hangisi daha önemli. Luffy'i korsanlar kralı yapmak mı yoksa en iyi kılıç ustası olmak mı?
smoker-san bunu ben cevap vermek isterim umarım sakincası yoktur
1.öncelik zoro için dünyanın en iyi kılıç ustası olmaktır.

smoker-san bunu ben cevap vermek isterim umarım sakincası yoktur
1.öncelik zoro için dünyanın en iyi kılıç ustası olmaktır.
smoker kızma lütfen L!m!4s puma luffy'i almak için geldiğinde zoro beni öldür ona dokunma demişti eğer senin dediğin gibi sadece kendi sinin en iyi kılıç ustası olmasını isteseydi pumayla dövüşürdü ama onu bırak beni al demezdi. tekrar özür dilerim smoker tutamadım :)

Animenin 490. bölümünde 12. dakikada Sengoku'ya Magellan ile ilgili bilgileri ulaştıran adam Vergo mu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık