Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kairosekinin hakiye bir etkisi var mı ? örneğin kairoseki takılı luffy kral hakisi kullanabilir mi ?

hocam genel kütüphaneden sorum olacak.
Kratos'un önceki hayatı ve kölelik dönemi adlı bölümleri daha önceki oyunlarda mı işlendi yoksa oyun içindeki flashbacklerden mi derlendi?

smoker buggy haki ile kesilebilir demişsin.Ama haki meyve güçlerini iptal etmiyor değil mi ? Yani luffynin kolunu hakiyle çekersen uzar mı ?
Temas ettiği bölgedeki etkisini ortadan kaldırıyor. Tuttuğun kısım uzamaz.

Kairosekinin hakiye bir etkisi var mı ? örneğin kairoseki takılı luffy kral hakisi kullanabilir mi ?
Yok. Kairoseki sadece meyve gücünü etkiler.

hocam genel kütüphaneden sorum olacak.
Kratos'un önceki hayatı ve kölelik dönemi adlı bölümleri daha önceki oyunlarda mı işlendi yoksa oyun içindeki flashbacklerden mi derlendi?
God of War: Chains of Olympus ve diğer oyunlardaki görüntülerden derlendi.

Uçan_Terlik

Usta benim sorum şu:Korsanlar grand line a döndüren dağından giriyorlar ancak çıkmak istediklerinde nasıl çıkıyorlar.Misal Don Krieg Mihawktan kaçarken nasıl çıktı grand line'dan?

Usta benim sorum şu:Korsanlar grand line a döndüren dağından giriyorlar ancak çıkmak istediklerinde nasıl çıkıyorlar.Misal Don Krieg Mihawktan kaçarken nasıl çıktı grand line'dan?
Raftel'in sonunda İkiz Burun var. Orda küçük bir çıkış var, ordan çıkabiliyorsun. Don Krieg, mecbur kaldığı için Calm Belt'ten geçti.

abi gene birkaç sorum var

1-) kuma'yı veganpuk sayesindemi dünya hükümetinin kontrolune gecti ve gözleri o yüzdenmi yok

2-) Luffy Monkey D. Dragonun babası olduğunu biliyormu

3-) eğer Ace Gol D. Roger'in oğluysa WB nasıl aceyi tayfasına aldı

4-) Ace'nin kolundaki Asce yazısındaki çarpıyla kapatılan S harfi açıklandımı

5-) bu D. ler özel diyorlar mesela sanji'nin çocuğu olsa adına D. koysa oda özelmi olur

6-) Shanks neden Luffy'i bu kadar seviyor nasıl tanıştılar açıklandımı

cevapların için şimdiden teşekkür ederim

Clinkx diyince aklıma geldi ne zamandır soracaktım unuttum Smoker senin One Piece,Naruto gibi devam eden bol dövüşlü bir anime veya manga var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık