Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker cevap için şimdiden teşekkürler.Bu kapak resimlerinde geçen rogerın doktoruyla içen adamı arkadan shikiye benzettince aklıma takıldı.Shiki moviede luffye yenilmişti bu moviede olan olayları mangayla ayrı mı tutuluyor yoksa bir mi değerlendirmek lazım bide shikiye ne oldu öldü mü kaldımı gözükmüyor mangada hiç açıklarmısın ?

Smoker OP'de nişancılık gibi yetenekler babada oğula mı geçiyor yani Usoopun babasının'da harika bir nişancı olduğunu düşünürsek öyle ama senin de görüşünü almak istedim:D

Animenin son bölümünde Hody Jones a olanlar tam olarak neyin nesiydi? Yani ona olanlar ilaçların yan etkisimiydi?Hody Jones e olanlar iyimi kötümü ben çözemedim tam olarak ne olduğunu.?açıklarsan sevinirim.

1-) abi OP kendi içinde kaç senesinde

2-) Kuma korsanmı eğer korsansa amacı One piece'yi ele geçirmekmi eğer değilse amacı bellimi?

3-) One piece Gol D. Roger'inmi yoksa tarihten kalma bir hazinemi

4-) abi bu soruyu çok merak ediyorum belki saçma gelebilir ama bildiğime gore One piece hazinesi Grand Line nin sonunda raftelde eğer raftel Grand Line'nin sonu ise ve dünya'da yuvarlak olduğuna göre Raftelin ileriside olması lazım yani raftele kısa gidiş yolu olması lazım

5-) manga 600 küsür bölümlerde var anime 500 küsür bunların genede olayları aynımı mesela manga su an 621 anime 528 (örneğin yani) bu bölümdeki olaylar aynımı

cevabını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Smoker cevap için şimdiden teşekkürler.Bu kapak resimlerinde geçen rogerın doktoruyla içen adamı arkadan shikiye benzettince aklıma takıldı.Shiki moviede luffye yenilmişti bu moviede olan olayları mangayla ayrı mı tutuluyor yoksa bir mi değerlendirmek lazım bide shikiye ne oldu öldü mü kaldımı gözükmüyor mangada hiç açıklarmısın ?
10. film manga ile alakalı. Yani o filmde olanlar, gerçek seride de yaşanmış şeyler. En son denize doğru düşüyordu, ya öldü, ya kaçtı ya da yakalandı.

Smoker OP'de nişancılık gibi yetenekler babada oğula mı geçiyor yani Usoopun babasının'da harika bir nişancı olduğunu düşünürsek öyle ama senin de görüşünü almak istedim:D
Sanmıyorum. Usopp gibi birinden başka bir şey olmazdı zaten.

Brookun meyveyle ilgili bilgi verebilir misin? Genel hatlarını biliyorum ama öldürülebilir mi?
Meyvenin aktif olması için ölmen gerekiyor. Öldüğün zaman da temelde ölümsüz oluyorsun. Ölmen çin ya denize düşmen ya da bedeninin geri toparlanamayacak şekilde parçalanması gerekiyor. Meyve sayesinde ruhunu bedeninden çıkarıp, hayalet formunda kullanabiliyorsun. Ayrıca ruh ölüler dünyasının özelliklerini taşıdığından, meyve gücü ile yapılan saldırıların dondurucu özelliği var.

Animenin son bölümünde Hody Jones a olanlar tam olarak neyin nesiydi? Yani ona olanlar ilaçların yan etkisimiydi?Hody Jones e olanlar iyimi kötümü ben çözemedim tam olarak ne olduğunu.?açıklarsan sevinirim.
Aslında kötü bir durum. O haplar Decken'in Shirahoshi'nin yaşını büyütmek için kullanmayı düşündüğü Tamatebako'nun ta kendisi. Bir süre sonra hapların etkisiyle yaşlanıyorsun.

buggyi zoro şuan bir elinden tutsa ve diğer elini kesse kesilir mi? yada buggyi hakili biri tutsa buggy gene de bölünebilir mi? hakili biri buggyi kesebilirmi kısacası.
Kesilmez. Haki sadece temas edilen bölgede gücü engeller. Valla bu sorunun cevabını çok düşündüm. Meyvenin çalışma mantığına göre kesilmesi lazım. Çünkü Buggy'nin iradesi haricinde, kesici alet bedene temas ettiği anda meyve aktifleşip bölünüyor. Haki eklenmış bir kılıç da temas ettiği zaman meyve gücü bunu algılayamaz ve Buggy kesilebilir.

1-) abi OP kendi içinde kaç senesinde

2-) Kuma korsanmı eğer korsansa amacı One piece'yi ele geçirmekmi eğer değilse amacı bellimi?

3-) One piece Gol D. Roger'inmi yoksa tarihten kalma bir hazinemi

4-) abi bu soruyu çok merak ediyorum belki saçma gelebilir ama bildiğime gore One piece hazinesi Grand Line nin sonunda raftelde eğer raftel Grand Line'nin sonu ise ve dünya'da yuvarlak olduğuna göre Raftelin ileriside olması lazım yani raftele kısa gidiş yolu olması lazım

5-) manga 600 küsür bölümlerde var anime 500 küsür bunların genede olayları aynımı mesela manga su an 621 anime 528 (örneğin yani) bu bölümdeki olaylar aynımı

cevabını bekliyorum şimdiden teşekkürler
1. 1524 yılında.
2. Kuma esasında Devrimci. Hükümetin içine sızabilmek için korsan olmuş. Amacının artık bir önemi yok. Çünkü tamamenn hükümetin kontrolünde bir makineye dönüştü.
3. Gol D. Roger'ın ardında bıraktığı hazine olarak geçiyor. Ne olduğunu bilen 4 kişi var.
4. Raftel, öyle gemiyle yola çıkıp gidebileceğin bir yer değil. Farklı bir gidiş yöntemi olduğunu Roger açıklamıştı. Sabit bir ada olsa, çoktan üstüne çıkıp araştırma yaparlardı.
5. Evet. Animede bazı sahneler değiştiriliyor bazen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık