Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam şimdi bu plutonun plânlarını franky yaktı, bunun yapımı şimdi imkansız mı veya başka birinin bilme olasılığı var mı ?.Eğer yapılma ihtimali yoksa bu 3 büyük antik silahlarının olası kullanımında kendi yokluğunu hissettirir mi ?

WHITE

Hocam ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama mangadan skypia arc ını okurken orada Enel Conis in babasına yukardan elektrik çakıyor.(el thor du sanırım) Conis te babasının öldüğünü sanıyor. Babasını bir daha ki görüşümüzde ise ''Denize atlamışım'' gibi birşey diyor ya da nehire demıştir. Yani aslında enel in vuruşu Conisin babasına gelmiyor.Doğru mu hatırlıyorum?

Smoker,Onepice de elması kesebilen biri varmı yada ilerde olurmu sence.Yamulmuyorsam zoro bunun cılgınlık olacagını söylemişti.

Denizcilerde belli bir rütbeden sonra yükselmek için haki bilme zorunluluğu veya testi gibi birşey var mıdır? Varsa sence hangi rütbeden itibaren?

İki logia kullanıcısı dövüşürken haki kullanır mı yoksa sadece logia özellikleri ile mi dövüşürler?
İsterlerse Haki kullanabilirler.

Hocam Kinemon'un ateşi kesme gücü var ya hani.Kinemon Ace'le veya Akainu'yla dövüşse hakisiz yenebilir mi?
Ace'i yenebilir, ancak Akainu konusunda net bir şey söyleyemem.

soruldumu bilmiyorum vikiden de baktım ama bulamadım
bu Decken nin mevyesinin bir mesafesi varmı yoksa hedefi vurana kadarmı yada atılan şey yok edilene kadar mı takip ediyor.
(Buggy nin 200 bara bara mıydı neydi parcalarını kontrol edebileceği alan)
şimdiden tşk.
Sınırı yok. Dünyanın öbür ucunda da olsan, hedefsin demektir.

Hocam şimdi bu plutonun plânlarını franky yaktı, bunun yapımı şimdi imkansız mı veya başka birinin bilme olasılığı var mı ?.Eğer yapılma ihtimali yoksa bu 3 büyük antik silahlarının olası kullanımında kendi yokluğunu hissettirir mi ?
Var. Çünkü geminin yapılmış hali de bir yerlerde gizli durumda.

Hocam ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama mangadan skypia arc ını okurken orada Enel Conis in babasına yukardan elektrik çakıyor.(el thor du sanırım) Conis te babasının öldüğünü sanıyor. Babasını bir daha ki görüşümüzde ise ''Denize atlamışım'' gibi birşey diyor ya da nehire demıştir. Yani aslında enel in vuruşu Conisin babasına gelmiyor.Doğru mu hatırlıyorum?
Evet, doğru hatırlıyorsun.

Smoker,Onepice de elması kesebilen biri varmı yada ilerde olurmu sence.Yamulmuyorsam zoro bunun cılgınlık olacagını söylemişti.
Şu an kesebilen birini görmedik.

Denizcilerde belli bir rütbeden sonra yükselmek için haki bilme zorunluluğu veya testi gibi birşey var mıdır? Varsa sence hangi rütbeden itibaren?
Kor-Amiral üstü için isteniyordur.

ssmokers

Smoker Monet bu adada tayfaya gelmez dedin neden?Sebeblerin nedir açıklayabilirmisin?

ssmokers

Tipinde ne problem var ki gayet güzel bir kız :ehe: tam da tayfanın ihtiyacı olan şey bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık