Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji ile ilgili bir soru sorujam merak ettim.Şimdi Robin ve Nami ölücekler ama Sanji'nin sadece birini kurtarma şansı veya zamanı var hangisini kurtarır?
Hocam bu soruyu Oda'ya göndermelisin bir şekilde:hhh:
Smoker,yeni amiral veya amiraller sence yine logia mı olurlar? Ayrıca ben Kizaru+2 amiral bekliyorum,sen ne düşünüyorsun?

Soytarii26

Smoker cevap verdiği için Suraz'a kızdın mı? Tamam soru bu değildi :p Uranüs'ü bi araştırdım ve..
"Yunan mitolojisinde, Gaia'nın oğlu, kocası ve ilk tanrılardandır. Yunan tanrılarının atasıdır. Kozmik bir güce sahiptir. Uranüs aynı zamanda uzayla ilgili olarakta tavsir edilir.
Erebos ile Gaia nın oğlu olmakta, aynı zamanda Gaia nın kocası olmakta, ilk gökyüzüne hakim olan tanrıdır. Gaia ve onun birleşmesinden, Titanlar, Hekatonkheir'ler ve Kyklop'lar oluşmuştur. Ancak Uranos, bütün bu çocukları yeryüzünün karnında saklanmaya zorladığı için, bu yükü taşımakta zorlanan ve kızan Gaia, oğullarından Kronus'la birlik olup bu tanrıyı yenmiş, hakimiyetini elinden almıştır.Zeus'un dedesi, Titanlar, Hekatonkheir'ler ve Kyklop'ların babasıdır. Kaderi ondan sonra başa gelen her tanrıyla aynıdır. Uranos aynı zamanda havaya da hüküm sürmektedir."

Bu bilgiyi vikipediden aldım mitolojide böyleymiş sanırsam. Oda da malum One Piece için bayağı araştırmalar yapıp da yazıyor yani atmıyor her şeyi kafadan. Ama önemli olan kısım kalın yazdığım yer. Şimdiye kadar Dragon'u sadece hava olaylarına etki derken gördük. Bu durumda Uranüs, Dragon olabilir mi? Biraz daha ileri gidersek belki uzay-zaman'da hareket etme gücü (Luffy'nin Logue Town'da olduğunu bilmesi ve kurtarmak için gitmesi) olabilir ama buna pek ihtimal vermiyorum.

Bu arada Pluton varlıklı demekmiş ve Hades'in lakabıymış. Ayrıca acımasızlığı ve katı kuralları ile tanınırmış. Malum bizim Roger dünyanın en büyük hazinesinin sahibi ve pek çok da insan öldürmüş. Buna bakarak ben Roger Pluton'du diye düşünüyorum ne dersin?

smoker luffynin annesinden hiç bahseilmedi diye biliyorum
ne öldüğü ne yaşadığı belli ölmeme gibi bir ihtimali varmı ya da yaşıyorsa ne yapıyordur

Hocam fukuro madem öyle bi yeteneği var (ne kadar güçlü vuruş alırsa alsın etkilenmiyor) bunu dövüşte kullanmaz mıydı yada neden kullanmadı acaba tekkai gibi kullanırken hareket edememe gibi bi yan etkisi mi var ?
Sadece belirli şekilde yapılan saldırılardan etkilenmiyor.

ch3rl0b11n hocam güzel tahmin ama tutacağını sanmam ben şimdiye kadar teorilerin hiç birinin tuttuğunu görmedim oda hep ters köşe yapıyo (zaten yapmasa her teoride spoiler yeriz:)) her neyse smoker ben dediğim gibi bölümlere baştan bakarken adam ağacının frankynin anlattığı kadarıyla çok sağlam olduğu hatta birkaç top mermisine bile dayanabildiği söylendi fiyatı da 200milyon peki madem öyle büyük korsanlar niye bunu kullanmıyo örneğin beyaz sakal için 200 milyonun çok para olacağını düşünmüyorum yada yonkoular için 200 milyon çok olmaz bence çaylak mugiwara da varsa.
Fiyatından değil, çok nadir yetişen bir ağaç türü. Bulması ve alması zor.

1-) Zırh hakisi vücuduna zırh gibi bir şey yapıyor doğrumu
2-) (Eğer üstteki doğruysa bunu oku) Zırh hakisi iç organlarını felanda kapatıp koruyabilirmi
3-) Güncel olmadığım için bilmiyorum o yüzden soruyorum gecko moria'da zombimi çok benziyorda
1. Evet.
2. Koruyamaz.
3. Türü açıklanmadı.

smoker kinemonun yeteğenini ben tam anlamadım biraz acıklayabilirmisin giysi çıkarma ve ateşi kesbilme yetenekleri var peki başka?
Elbise çıkarma olayını meyvesi ile yapıyor. Simya yapmasına olanak sağlayan bir meyve yemiş. Kılıcı ile kestiği yeri yakabiliyor. Ateşi keserek yok edebiliyor.

Smoker öncelikle forum kirliliği olmaması adına cevaptan sonra deilde şimdiden tşk ediyorum.Bütün amirallerde 2 tür haki varmı yani B.haki ve K.haki zırh hakileri var diye biliyorum ama gözlem hakileri var mı bilemedim.Tabi yanlışda biliyor olabilirim. 2.sorumda garpa ne olduğu hakkında marinford savaşından sonra garp emekli olup ayrıldımı ayrıldıysa nerede olduğuna dair bi bilgin var mı ?
Evet. Yanlış biliyorsun, açıklanana göre tek tip Haki kullanıyorlar. Savaşın ardından görevini bıraktı ve genç Denizciler'in eğitimine başladı.

çok fazla sayfa vardı hepsini okuyamadım sorulduysa affola isimlerdeki D ne manaya geliyor tahminide olsa bi cevap lütfen
Monkey D. Luffy
Monkey D. Dragon
Monkey D. Garp
Gol D. Roger
Portgas D. Ace
Marshall D. Teach
D eskiden yaşamış bir soyun adında yer alıyor. Şu ana kadar ne oldukları açıklanmadı, ancak 800 yıl önceki Antik Krallığı yönettikleri düşünülüyor.

Sanji ile ilgili bir soru sorujam merak ettim.Şimdi Robin ve Nami ölücekler ama Sanji'nin sadece birini kurtarma şansı veya zamanı var hangisini kurtarır?
Nami'yi.

Hocam bu soruyu Oda'ya göndermelisin bir şekilde:hhh:
Smoker,yeni amiral veya amiraller sence yine logia mı olurlar? Ayrıca ben Kizaru+2 amiral bekliyorum,sen ne düşünüyorsun?
Olmayabilirler. Aşırı güçlü kimseler bekliyorum. Z gibi.

luffyde her şeyin sesini duyma olduğunu biliyoruz benim sorum şu sizce luffy pluton ve poseidondan sonraki ismi açıklanmayan (açıklandıysada ben hatırlamıyorum :D) silah olabilirmi malum poseidon Shirahoshi sizce bu 3. silahında luffy olma ihtimali nedir ?
Diğer silahın adı Uranus. Başka bir antik silahın daha insan olması tuhaf kaçar. Daha farklı bir şeydir.

Dragonun elinde Uranüs olması?
Güzel teori kurmuşsun.
Smoker sence tayfaya gelecek 10.kişi Monet olabilir mi?
Olamaz. Bu adadan sadece Kinemon'un gelme olasılığı var.

smoker luffynin annesinden hiç bahseilmedi diye biliyorum
ne öldüğü ne yaşadığı belli ölmeme gibi bir ihtimali varmı ya da yaşıyorsa ne yapıyordur
Ace'in annesi gibi sıradan biri olabilir. Büyük ihtimal hayattadır.

Hocam, şu Teklifçi Lola'nın Big Mam'ın kızı olabilme ihtimali var mıdır?
Thriller Bark bölümlerini tekrar gözden geçirirken gördüm ve aklıma takıldı. Lola, Yeni Dünya'da doğduğunu ve annesinin de büyük bir korsan olduğunu söylüyor. Onun tayfasından biri de, annesinin müthiş bir korsan olduğundan söz ediyor. Lola, bizimkilere annesinin yaşam kartını veriyor ve sorun yaşadıklarında ona başvurmalarını istiyor. Bu da annesinin Yeni dünya'da bile sorun çözebilecek güçte olduğunu gösteriyor.
Law ve Luffy'nin saldıracağı yonkou tahminlerinde Big Mam hep en ön sırada oldu. Ancak bunu gördükten sonra Luffy'nin Big Mam ile olan husumetinin, kızını kurtardığı için biteceğini ve Big Mam'ın, esas hedef olan diğer bir yonkouya saldırmaları için Luffy ve Law'a yardım edeceğini düşünüyorum. O tanışıklıklarından sonra Big Mam'ın da Luffy'nin yandaşlarından biri olacağını tahmin ediyorum ve büyük ihtimalle Kaido'ya saldıracaklarını düşünüyorum.
Sizce bu teorinin doğruluk olasılığı nedir?
Koca Ana'nın adı açıklandığından beri aynı teori dönüp duruyor. Ancak ben Lola'nın annesinin Koca Ana olduğunu sanmıyorum.

[İKAZ]Arkadaşlar, herkesten rica ediyorum. Lütfen sorulara cevap vermeyin ve sorulan soru üzerine sohbet etmeyin. Sorunun cevabına ilişkin teoriniz varsa, ayrı konu açıp belirtebilirsiniz.[/İKAZ]

Monkey :D Luffy

İki logia kullanıcısı dövüşürken haki kullanır mı yoksa sadece logia özellikleri ile mi dövüşürler?

soruldumu bilmiyorum vikiden de baktım ama bulamadım
bu Decken nin mevyesinin bir mesafesi varmı yoksa hedefi vurana kadarmı yada atılan şey yok edilene kadar mı takip ediyor.
(Buggy nin 200 bara bara mıydı neydi parcalarını kontrol edebileceği alan)
şimdiden tşk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık