Smoker cevap verdiği için Suraz'a kızdın mı? Tamam soru bu değildi

Uranüs'ü bi araştırdım ve..
"Yunan mitolojisinde, Gaia'nın oğlu, kocası ve ilk tanrılardandır. Yunan tanrılarının atasıdır. Kozmik bir güce sahiptir. Uranüs aynı zamanda uzayla ilgili olarakta tavsir edilir.
Erebos ile Gaia nın oğlu olmakta, aynı zamanda Gaia nın kocası olmakta,
ilk gökyüzüne hakim olan tanrıdır. Gaia ve onun birleşmesinden, Titanlar, Hekatonkheir'ler ve Kyklop'lar oluşmuştur. Ancak Uranos, bütün bu çocukları yeryüzünün karnında saklanmaya zorladığı için, bu yükü taşımakta zorlanan ve kızan Gaia, oğullarından Kronus'la birlik olup bu tanrıyı yenmiş, hakimiyetini elinden almıştır.Zeus'un dedesi, Titanlar, Hekatonkheir'ler ve Kyklop'ların babasıdır. Kaderi ondan sonra başa gelen her tanrıyla aynıdır. Uranos aynı zamanda havaya da hüküm sürmektedir."
Bu bilgiyi vikipediden aldım mitolojide böyleymiş sanırsam. Oda da malum One Piece için bayağı araştırmalar yapıp da yazıyor yani atmıyor her şeyi kafadan. Ama önemli olan kısım kalın yazdığım yer. Şimdiye kadar Dragon'u sadece hava olaylarına etki derken gördük. Bu durumda Uranüs, Dragon olabilir mi? Biraz daha ileri gidersek belki uzay-zaman'da hareket etme gücü (Luffy'nin Logue Town'da olduğunu bilmesi ve kurtarmak için gitmesi) olabilir ama buna pek ihtimal vermiyorum.
Bu arada Pluton varlıklı demekmiş ve Hades'in lakabıymış. Ayrıca acımasızlığı ve katı kuralları ile tanınırmış. Malum bizim Roger dünyanın en büyük hazinesinin sahibi ve pek çok da insan öldürmüş. Buna bakarak ben Roger Pluton'du diye düşünüyorum ne dersin?