Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burası daha uygun bölüm yorumları kısmında sormak istemedim smoker merak ettiğim için soruyorum ne iş yaparsın nerelisin kaç yaşındasın vs(öz geçmişini anlat der gibi oldu sanki)

R : 614 ile ilgili aklıma takılan birşey var, Makino-san bir bebek tutuyor, bunun anlamı bir bebeği olduğu mu ? Ve babası ben miyim ?

O : Sen DEĞİLSİN !!!
Makino artık bir anne oldu ve mutlu, babası belkide o kişi... Evet o olabilir.
Bu sadece spekülasyon. Net bir sonuca ulaşamayız.

Smoker-san luffynin iç organları da büyüyebiliyor mu? Yoksa çok yemek yemesinin sebebi bu mu?:D
Evet. Kemikleri dahil her şeyi lastik. Saçları hariç.

Hody neden luffye yenildikden sonra yaşlandı ?
Enerji streoidleri yüzünden.

burası daha uygun bölüm yorumları kısmında sormak istemedim smoker merak ettiğim için soruyorum ne iş yaparsın nerelisin kaç yaşındasın vs(öz geçmişini anlat der gibi oldu sanki)
Bunları daha sonra özel olarak konuşuruz. Yine de hakkımda çok şey söylememi beklememeni öneririm.

Smoker-san tayfa amiral ile karşılaşsa atıyorum akainu karşılaştı şöyle birşey yapsa deseki ilk zayıflardan kurtulmak lazım dese, marife ford savaşında askeri eritip öldürmüştüya aynı o şekilde usopp, chopper, nami, robini anında öldürebilir mi ? yoksa haki varmıdır veya kaçma şansları olabilirmi ? usopp için sanmam bitki böcek atmakla akainu yara almaz laf olsun diye sormadım gerçekten merak ediyorum.

L!m!4s

anime de zoro ve sanji de hakkı var dedi luffy bu konuda daha once tartısmısdık
zoro ve sanji seri daha haki kullanmadı bu konu da nasıl bir yorum yapabiliriz luffy guvenek mi?:oleyo2:

Eski bölümleri izliyordum da kafama takıldı. Bu Ulqiorra'nın seviyesi gerçekten 4. Espadalığa yetecek kadar mı. 0. 1. 2. ve 3. Espadalara bakarak gerçekten başka bir seviyedeymiş gibi geliyor bana(Bankai diyebileceğimiz 2. salınımı yapmış halini kasdetmiyorum). 1. salınımlı haliyle Toshiro'yu ve Soifon'u tekler, 1. Espada ile dövüşen Pembe cübbeli abimize de Bankai açtırır gibi geliyor bana. Zaten Urahara ve Yorouchi, Ulq. ve Yammy ile karşılaştıklarında bu savaşı kazanamazdık gibi bişey diyorlar. Ayrıca Yorouchi>Soifon, Urahara>Toshiro su götürmez bir gerçektir bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık