Yok, o kısım daha kesinleşmedi. Biz olayı öyle farzettik.Anladım Ben sadece kendisi için çalabildğini düşünüyordum başkasından çaldığını istediği kişiye verebildiğini bilmiyordum bu özellik muzaam bi olay .
Yok, o kısım daha kesinleşmedi. Biz olayı öyle farzettik.Anladım Ben sadece kendisi için çalabildğini düşünüyordum başkasından çaldığını istediği kişiye verebildiğini bilmiyordum bu özellik muzaam bi olay .
Gerekiyor. Ruh teorime göre, meyve ruhunun alınabilmesi için öncelikle kişinin ruhundan ayrılması gerekiyor.Sence BB nin meyveyi alabilmesi için karşıdaki adamın ölü olması gerekiyormu ? Yada canlı olarak alırsa karşıdaki adam ölürmü ne düşünüyorsun ?
Bilindiği kadarıyla, yok.shanks ın çocuğu var mı?
Kopup kopmadığı kesin değil, öyle olduğu düşünülüyor. Aşağıdaki resimde metal bir kol kullanıyor çünkübide kid in kolunun kop tuğunu anladığımız sahne hangisi
Gemi meyvesi yediği söylenmedi. Lakabınde gemi var sadece. Gemi meyvesi yese bile batardı, çünkü meyve kuralı basittir. Yersen, batarsın.smoker sama sana 1 soru karasakal'ın tayfasındaki gemi meyvesini yiyen adam gemi oldugunda batıyormudur? bu soru daha once cevabını verdiysen gormedim
Olma ihtimali var. Ama bana göre yoktur.Yahu Smoker Luffy Croco'ya bitirici vuruşu yaptığında b.haki vardı falan diyorlar,pm falan da atmışlar bana,ben yok diyorum,merak ettim senin görüşün nedir?