Haklısın da farklı evrenler olup olmadığını bilmiyoruz ama. O Ryuuma'nın bu Ryuuma olduğunu bilsek zaten sıkıntı kalmayacak.Kaç tane adı Ryuma olup da, ejderha kesen efsanevi samuray vardır ki?
Haklısın da farklı evrenler olup olmadığını bilmiyoruz ama. O Ryuuma'nın bu Ryuuma olduğunu bilsek zaten sıkıntı kalmayacak.Kaç tane adı Ryuma olup da, ejderha kesen efsanevi samuray vardır ki?
Farklı olduğunu sanmıyorum.Haklısın da farklı evrenler olup olmadığını bilmiyoruz ama. O Ryuuma'nın bu Ryuuma olduğunu bilsek zaten sıkıntı kalmayacak.
Aslında bence de öyle ama kesin konuşmak istemedim. Çünkü ne kadar güçlü olsun Op evreninde 2. güçlüye tek atmak görülmemiş bir şey. Bundan dolayı şüpheye düşüyorum.Farklı olduğunu sanmıyorum.
Cyrano bir önceki dövüşten dolayı hafife almış olabilir.Aslında bence de öyle ama kesin konuşmak istemedim. Çünkü ne kadar güçlü olsun Op evreninde 2. güçlüye tek atmak görülmemiş bir şey. Bundan dolayı şüpheye düşüyorum.
Ben okudum. Shirano'nun iki yıl önceki Zoro'dan güçlü olduğunu bile düşünmüyorum. Sen de oku bence.@Alpamis
O mangayı okumadım aslında. Sizlerden duyduğum şeylerin üstüne yorum yaptım. :/
Kaç tane adı Ryuma olup da, ejderha kesen efsanevi samuray vardır ki?
Bana göre de Ryuuma mangasında birincinin ikinciye tek atması çok uçuk OP'a göre. Oda bu uçuk yanı kırpıp da One Piece'e aktarmış olmasın? İstediği değişiklikleride yapmış olabilir. Mesela kılıçlar farklı benim gördüğüm kadarıyla.Aslında bence de öyle ama kesin konuşmak istemedim. Çünkü ne kadar güçlü olsun Op evreninde 2. güçlüye tek atmak görülmemiş bir şey. Bundan dolayı şüpheye düşüyorum.