Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Dracule Mihawk

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ryuuma vs Mihawk

• Kullanılan toplam oy
    209
  • Bu anket kapanacak: .
Ryuma tamam efsane birisiymişte yaşadığı dönemde çok güçlü isimler olduğunu düşünmüyorum. Gördüğümüz en büyük numarası olan ejderha teklemesini'de yapabilecek bir ton adam var seride. Ve Cyrano'yla ilk kapışmasında açık verip kaybetmişti. Tek atabileceği adama yenilebilecek kadar da dikkatsiz birisi. Kararsızım :/

karolla

Ryuma tamam efsane birisiymişte yaşadığı dönemde çok güçlü isimler olduğunu düşünmüyorum. Gördüğümüz en büyük numarası olan ejderha teklemesini'de yapabilecek bir ton adam var seride. Ve Cyrano'yla ilk kapışmasında açık verip kaybetmişti. Tek atabileceği adama yenilebilecek kadar da dikkatsiz birisi. Kararsızım :/
Oda çıkıp da ejderha derisi elmas kadar serttir derse?

karolla

Öyle birşey olsaydı Ryuma'ya atardık oyu ama yok.
Belli değil. Mesela luffy g2 ile tekkai kırıyordu. Ama kong gunla adadaki canavarlara zarar veremiyordu. Ejderlerin daha sert olduğunu düşünebiliriz efsanevi olduğu için. Elmas üstü de çıkabilir altı da ama ona yakin çıkacağı kesin ki ryuuma ejder kesti diye efsane oluyor.

Kardeş verdiğin linkteki siteden okumaya çalışıyorum da , sayfayı kaydırmak için çubuğa tıkladığımda bile yan taraftan reklam açılıyor. Delirdim ya çabalaya çabalaya. İndirebileceğim bir yer yok mu ?
Pcden giriyorsan ve Chrome kullanıyorsan Adblock kurabilirsin. İndirmek istiyorsan alıntıladığın mesajımın bir üstündeki mesajda indirme linki olacaktı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık