Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Dracule Mihawk

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ryuuma vs Mihawk

• Kullanılan toplam oy
    209
  • Bu anket kapanacak: .
Bu forumda Mihawk düşmanlığı var galiba ... Sürekli Mihawk vs bilmem ne diye konu açılıyor =) Hepsinde hepsindede Mihawk kaybediyor ...

Bu Mihawk bir tek Zoro yu yenebiliyor heralde. Oda çok bariz bir şekilde net olduğundan kimse Zoro , Mihawkı alır demez. Der mi yoksa ? Bilmiyorum bak şu an kararsız kaldım.

Genede en adili Mihawk vs Ryuuma idi yani bu başlık. Bence Ryuuma alır lakin kim bilir belkide Mihawkın hocası Ryuuma dır kronolojik olarak zamanları uyuşuyo mu bilen var mı ?

Mihawk gençliğinde Ryuumadan ders almış artık olduğunda da Ryumayı yenmiş ve icazetini almış gibi bir teori var mı acep ?
Diyen var var,önceki yorumlarda görürsün hocam.Zoro 2 yılda Mihawk'ı yenip gelmiş diyen vardı :D

Ryuma çağının en güçlüsüymüş, sadece en iyi kılıçustası değil dünyanın en güçlüsü ve en güçlü savaşçı ruhuna sahip kişiymiş.

Mihawk Zoro'yu yendi denmiş, ne zaman yenmiş, önemli olan o. Zoro'yu Lucci'de tek atarak yenebiliyor, hatta Tesoro denen şovmen bile Zoro'yu yenebiliyor. East Blue'da Zoro'nun bulunduğu seviyeyi sanırım az çok kestirirsiniz, ne çelik kesebiliyor, ne uçan kılıç saldırısı yapabiliyor ne de Asura yapabiliyordu, haliyle Mihawk için çok ama çok kolay bir dövüş olmuştu.

Daha sonra Mihawk'ın adasındaki babunları Zoro'nun yendiğini duyunca Mihawk'ın yüz ifadesine bakabilirsiniz, endişelenen bir ifade içerisinde, Zoro, Mihawk'ı endişelendirebiliyorsa, demek ki East Blue'da yaşadıklarını tekrar yaşamayacağı bir gerçekti, sonunda yenilse bile.

Daha sonra bakıyoruz ki Vista ile Mihawk'ın aynı seviyenin adamları olduğunu söyleyen bir databook var, nitekim Mihawk'ın gösterilişi de pek farklı olmamıştı. Haliyle Mihawk'ın öyle önüne geleni kırıp geçen, bir Whitebeard, bir Kaido, Big Mom, Shanks'ın verdiği o havayı veremiyor.

Ryuma'da çağının en güçlüsü ve en güçlü savaşçı ruhuna sahip kişisi ise, Mihawk'ı yenecektir.

Yami

Ryuma çağının en güçlüsüymüş, sadece en iyi kılıçustası değil dünyanın en güçlüsü ve en güçlü savaşçı ruhuna sahip kişiymiş.

Mihawk Zoro'yu yendi denmiş, ne zaman yenmiş, önemli olan o. Zoro'yu Lucci'de tek atarak yenebiliyor, hatta Tesoro denen şovmen bile Zoro'yu yenebiliyor. East Blue'da Zoro'nun bulunduğu seviyeyi sanırım az çok kestirirsiniz, ne çelik kesebiliyor, ne uçan kılıç saldırısı yapabiliyor ne de Asura yapabiliyordu, haliyle Mihawk için çok ama çok kolay bir dövüş olmuştu.

Daha sonra Mihawk'ın adasındaki babunları Zoro'nun yendiğini duyunca Mihawk'ın yüz ifadesine bakabilirsiniz, endişelenen bir ifade içerisinde, Zoro, Mihawk'ı endişelendirebiliyorsa, demek ki East Blue'da yaşadıklarını tekrar yaşamayacağı bir gerçekti, sonunda yenilse bile.

Daha sonra bakıyoruz ki Vista ile Mihawk'ın aynı seviyenin adamları olduğunu söyleyen bir databook var, nitekim Mihawk'ın gösterilişi de pek farklı olmamıştı. Haliyle Mihawk'ın öyle önüne geleni kırıp geçen, bir Whitebeard, bir Kaido, Big Mom, Shanks'ın verdiği o havayı veremiyor.

Ryuma'da çağının en güçlüsü ve en güçlü savaşçı ruhuna sahip kişisi ise, Mihawk'ı yenecektir.
Ne endişelendirmesi kardeş sen var ya istediğin yerden bir sahne kesip yazıyorsun resmen :D
Yok efendim babunları yenince Mihawk korkmuş felan :D

Yami

Burada görüldüğü üzere Mihawk şaşkınlık ve endişe içerisinde.

[/QUOTE
].

O bunu başardığına şaşırıyor evet , korkutuğu anlamına gelmiyor.
Helal olsun gibi bir şey. Onları yenecek sınır varmış tarzı bir bakıştan öte değil.
Mihawkın o küçük bıçağı babunlara yeter. Çok zorluyorsun bazen.
Bu bakıştan böyle büyük anlamlar çıkarmak nedir arkadaş ya

O bunu başardığına şaşırıyor evet , korkutuğu anlamına gelmiyor.
Helal olsun gibi bir şey. Onları yenecek sınır varmış tarzı bir bakıştan öte değil.
Mihawkın o küçük bıçağı babunlara yeter. Çok zorluyorsun bazen.
Bu bakıştan böyle büyük anlamlar çıkarmak nedir arkadaş ya
Benim zorladığım bir şey yok, sana laf anlatmaya çalışmıyorum zaten, sen bana cevap yazdın farkındaysan.

Ayrıca ben şaşırınca terleyen birisini daha önce görmedim, genelde insanlar endişelendikleri vakit terler.

Mihawk

Endişe duymak güçsüze özgü bir şey mi?
Sadece güçsüzler şaşırır sanırım. Sadece güçsüzler terliyor.

Sırf adı iyi diye Ryuuma'ya verdim oyumu ama bu Ryuuma ile diğer mangadaki Ryuuma aynı kişilermiş gibi lanse ediliyor. Aynı değiller ise sıkıntı var demektir. Op'ta sadece Wano'nun efsanesi olarak geçiyor. Öyle dünyayı gezip kendinden güçlüsünü bulma durumu falan yok. Ha olur da Wano'da da mangaka aynı şeyleri söylerse o zaman cevap belli olur zaten.

Sırf adı iyi diye Ryuuma'ya verdim oyumu ama bu Ryuuma ile diğer mangadaki Ryuuma aynı kişilermiş gibi lanse ediliyor. Aynı değiller ise sıkıntı var demektir. Op'ta sadece Wano'nun efsanesi olarak geçiyor. Öyle dünyayı gezip kendinden güçlüsünü bulma durumu falan yok. Ha olur da Wano'da da mangaka aynı şeyleri söylerse o zaman cevap belli olur zaten.
Kaç tane adı Ryuma olup da, ejderha kesen efsanevi samuray vardır ki?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık