Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Dracule Mihawk

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ryuuma vs Mihawk

• Kullanılan toplam oy
    209
  • Bu anket kapanacak: .
Kyros'a da efsane diyorlardı. Zoro'dan güçsüz olduğu bariz görüldü. En güçlü yöneticiye tek atan Zoro ve Delik deşik olup zor kazanan bir Kyros var elimizde.
Kyros daha 5 10 yıllık eleman adının unutulmaması çok normal Ryuma öylemi adam kaç yıldır dillerde,tanrı diye tapanlar var adama sen Kyros'la kıyaslıyosun. :/

Kyros gladyatör ve Dressrosa ordusunun komutanıydı. Bu yüzden sadece Kolezyumun değil ülkeninde en iyi savaşcısıydı. Dolayısıyla kolezyum yada ülkenin kahramanı olması bir şey değiştirmez. Bu Churchill Atatürkten büyük bir kahramandır demek gibi oluyor. O zamanlar İngilterenin Türkiye'ye göre daha fazla toprağı olması açısından. Ben Ryuuma'ya güçsüz demiyorum sadece Mihawk'la aralarında gözle görülür bir fark vardır diyorum. Yazdıklarım benim düşüncelerim bu ikili dövüşmedikçe de değişeceğini sanmam.
Kyrosun komutan oldugu zaman dressrosa o kadar güçlü degildi güçlü savaşçilari yoktu(doftan önce dofun 1 gecede ulkeyi ele gecirmesinden ortada)burda atatürkten ornek vermemelisin ,güç niteligi bakimindan konusuyorum wano suanda kaidoya karsi dayaniyor, dunya hukumetinin iradesine karsi cikiyor boyle bir ulkede guclu savascilar samuraylar olmasi lazimki bu saydiklarimi yapabilecek becerisi olsun ulkenin ve bu baba yigitler arasinda kahraman diyip tapiyorlar ryuumaya seride bilmem kac sene onceden adi gecmeye basladi sadece kyrosla unvan bakimindan bile kiyaslamani dogru bulmuyorum vs konusundada elimizde yeterli bilgi yok mihawkla kiyaslamak icin ondan biseyde diyemem

Yazdığın şeylerin hiç birinin sebebini açıklamamışsın sadece görüşlerini anlatmışsın onu beğenmedim.
İvet. Görüşlerimi açıkladım. Yani sanki herkes yazdığı her şeyin sebeplerini açıklıyor da ben açıklamamışım gibi olmuş. İstesen bile sebeplerini açıklayamayacağın konular vardır. Bu da o konulardan biridir. Ben sadece serideki güç çıtalarına bakarak bir çıkarım yaptım. Wano shogun'u bana göre amiral seviyesidir. Kralı amiral olan adamların efsanesi de çok rahat amiral üstüdür. Başkasına göre değildir. Sıkıntı yok. Kendi görüşümü yazdım elbette ki ne olacaaaağdııı :)

Kyrosun komutan oldugu zaman dressrosa o kadar güçlü degildi güçlü savaşçilari yoktu(doftan önce dofun 1 gecede ulkeyi ele gecirmesinden ortada)burda atatürkten ornek vermemelisin ,güç niteligi bakimindan konusuyorum wano suanda kaidoya karsi dayaniyor, dunya hukumetinin iradesine karsi cikiyor boyle bir ulkede guclu savascilar samuraylar olmasi lazimki bu saydiklarimi yapabilecek becerisi olsun ulkenin ve bu baba yigitler arasinda kahraman diyip tapiyorlar ryuumaya seride bilmem kac sene onceden adi gecmeye basladi sadece kyrosla unvan bakimindan bile kiyaslamani dogru bulmuyorum vs konusundada elimizde yeterli bilgi yok mihawkla kiyaslamak icin ondan biseyde diyemem
Bana Ryuuma'nın Kyros gibi çıkamayacağının garantisini verebiliyor musun? Benim anlamadığım şu Efsane ünvanını abartırken, Dünyanın en iyi kılıç ustası olma ünvanını küçümsüyorsunuz. Eğer bir efsane kılıç kullanıyorsa. Dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanı ondan daha üstündür. Kılıç kullanmıyorsa da konumuzun dışına çıkıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık