Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Dracule Mihawk

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ryuuma vs Mihawk

• Kullanılan toplam oy
    209
  • Bu anket kapanacak: .
Ne az yazdin oyle be :D
Sen buna uzun mu diyorsun ? Pehhh :D

.................................................................................................................................................................................

Ryuma tek başına efsane olabilmeyi başarmış tek adam bu seride. Tek, tek. İbrahim Tatlıses'ten sana gelsin Ryuma!

:D

Yahu eskiden insanlar zayıfmıydıda sonradan mutasyon geçirdiler. Adam dövüşebilecek birisini arıyor ve düşün kendini arıyor. Rakipsiz la evrende. Roger'a bak bir Garp ve WB varmış en kötü denk olan, Ryuuma ise tek. Hem kimse yenememiş eceliyle ölmüş.
Ben okudum o bölümü. Ryuuma'nın tek attığı adamın zavallığı ortadaydı. Sen öyle bir adama tek attı diye övdün. Ben ise bunu yanlış buldum. Diğer taraftan kendine rakip bulamaması da yine bir güç kıstası oluşturmuyor. Çok yanlış yönlerden bence Ryuuma'yı savunuyorsun. Ryuuma elbet çok güçlüdür. Ama Roger'ın dönemi ile bir tutulması bence yanlış. Ryuuma'nın kılıç ustası olarak rakipsiz olduğu doğru. Ama o zamanda farklı uğraşlarda olan çok güçlü kimselerde olabilir. O kişileri de kendi için rakip görmüş müdür ?

Roger'ın rakibi dediğimiz WB'nin nasıl bir canavar olduğunu da gördük. Ona rağmen onu da geçmiş birisi. Roger-Garp her ne kadar dengi olsa da Roger'ı durduramamışlar.

Oyle genelleyemezsin salliyorum roger bence tum zamanlarin en iyisi hatta kilic kullaniyordu diyelim rogerin simdi yasamamasi simdiki en iyi kilic ustasi unvanli mihawkin ondan iyi oldugu anlamina gelmez ortada bir gercek var ne kadar guclu olursan ol hastalik yada yaslilik onu gucten dusuruyor hatta oldurebiliyor beyazsakalda rogerda gorduk bunu.Antik çağda korsanlar cagindan daha iyi savascilar vardir bence
Rogerin zamanında şimdiki korsanlar yoktu. Jinbei Luffy'e olan biteni anlatırken bunu irdeliyor. Şimdiki deniz öncekine oranla daha tehlikeli. Atıyorum şuanki Teach Rogerin zamanında bu gücü elde etmiş olsaydı ve hatta diğer yonkou'lar Roger %100 korsan kral olurdu gibi birşey söyleyemezsin. İşi çok daha zorlaşır anlatmak istediğim şimdinin korsanları Rogerin zamanından daha güçlü. Rogerin idamında yaptıkları da bunu sağlamak içindi.

Sen buna uzun mu diyorsun ? Pehhh :D

.................................................................................................................................................................................

Ryuma tek başına efsane olabilmeyi başarmış tek adam bu seride. Tek, tek. İbrahim Tatlıses'ten sana gelsin Ryuma!

:D
Simdi tek diyip polemige cekiyosun beni :D daha daha efsanesi cikicaktir

Rogerin zamanında şimdiki korsanlar yoktu. Jinbei Luffy'e olan biteni anlatırken bunu irdeliyor. Şimdiki deniz öncekine oranla daha tehlikeli. Atıyorum şuanki Teach Rogerin zamanında bu gücü elde etmiş olsaydı ve hatta diğer yonkou'lar Roger %100 korsan kral olurdu gibi birşey söyleyemezsin. İşi çok daha zorlaşır anlatmak istediğim şimdinin korsanları Rogerin zamanından daha güçlü. Rogerin idamında yaptıkları da bunu sağlamak içindi.
O arada birkac yuzyil vardi sessiz sakin gecen adini hatirlayamadim, o zamana gore bencede korsanlar caginda yukselise cikti. fakat antik cagdan o araliğa girince dusus oldu velhasil antik cagda daha guclu savascilar vardir.

Son düzenleme:
@gyjbsch

Ben o seriyi okumadım. O yüzden sorayım. Ryuma rakip arıyor derken kılıç ustası arıyor olmasın? Baktığımızda Mihawk da rakip arıyor ama kılıç ustası arıyor. Yoksa güçlü adam dolu piyasada. Gitsin Kaido'ya mesela.

Ben okudum o bölümü. Ryuuma'nın tek attığı adamın zavallığı ortadaydı. Sen öyle bir adama tek attı diye övdün. Ben ise bunu yanlış buldum. Diğer taraftan kendine rakip bulamaması da yine bir güç kıstası oluşturmuyor. Çok yanlış yönlerden bence Ryuuma'yı savunuyorsun. Ryuuma elbet çok güçlüdür. Ama Roger'ın dönemi ile bir tutulması bence yanlış. Ryuuma'nın kılıç ustası olarak rakipsiz olduğu doğru. Ama o zamanda farklı uğraşlarda olan çok güçlü kimselerde olabilir. O kişileri de kendi için rakip görmüş müdür ?

Roger'ın rakibi dediğimiz WB'nin nasıl bir canavar olduğunu da gördük. Ona rağmen onu da geçmiş birisi. Roger-Garp her ne kadar dengi olsa da Roger'ı durduramamışlar.
Sen adamın gözünün parada pulda olduğu ve insanlara değer vermeyen bir düzenbaz olduğu için güçsüz olduğunu mu düşünüyorsun ? Shirano'nun üst düzey kılıçustası olduğunu E.Oda kutu içerisinde bilgi vererek belirtmiş, yani Mihawk nasıl kutu içerisinde en iyisi denmişse Shirano'da o şekilde belirtilmiş, ve Ryuma bu adama tek atıyor. Bak, o devirden 3.cü sınıf bir kılıçustası bu olayı görüyor ve gösterdiği tepkiye bak.

Sen adamın gözünün parada pulda olduğu ve insanlara değer vermeyen bir düzenbaz olduğu için güçsüz olduğunu mu düşünüyorsun ? Shirano'nun üst düzey kılıçustası olduğunu E.Oda kutu içerisinde bilgi vererek belirtmiş, yani Mihawk nasıl kutu içerisinde en iyisi denmişse, Shirano'da üst düzey kılıçustası olarak belirtilmiş, ve Ryuma bu adama tek atıyor. Bak, o devirden 3.cü sınıf bir kılıçustası bu olayı görüyor ve gösterdiği tepkiye bak.

Aynı tepkiyi Zoro'nun arkadaşları, Zoro'nun Mihawk karşısında düştüğü durumda veriyorlar. Yani evet düzenbas olması güç seviyesini direk oluşturuyor gözümde. Her seride iradenin önemi büyük. Verilen tepkinin de pek önemi yok.

Aynı tepkiyi Zoro'nun arkadaşları, Zoro'nun Mihawk karşısında düştüğü durumda veriyorlar. Yani evet düzenbas olması güç seviyesini direk oluşturuyor gözümde. Her seride iradenin önemi büyük. Verilen tepkinin de pek önemi yok.
Zoro'nun East Blue'da ki halinin dünya çapında ''master swordsman'' olarak görüldüğünü düşünüyormusun ciddi ciddi ? Mihawk özellikle Zoro'nun zayıf olduğuna dikkat çekti bir çok sefer çünkü East Blue dışına hiç çıkmamış, Shirano ile kıyas kabul edilecek bir durumda değildi.

İyi hoş diyorsun da Ryuuma'nın ejder kesebildiği ve Wano'da ünlü olduğu biiyoruz bu adam ne yaptı da ünlü oldu söyleyebilir misin? Söyleyebileceğini sanmıyorum. Ün konusundan gidersek Dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanından daha iyi bir ünvan yoktur. Tabii bu kılıç ustaları için. Diğer bildiğimiz konu ise ejder kesebilmesi. Afedersin ama Mihawk'ın öğrencisi bile kesebiliyor.
Ryuma, Wano'da ünlü ise; hayatı boyunca Doğu Mavi'den çıkmamış Zoro adamı nerden tanıyabiliyor? Üstelik kahraman değil, efsanevi samuray diyor.

http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-462-page-13.html

Burada dövüş esnasında Zoro, dövüş uzarsa kılıçlarının kırılacağını söylüyor. Üzerine de yine efsanevi samuray tanımını kullanıyor. Ryuma'nın kendi stili ile dövüşmediğini söylemeye gerek yok zaten. Ha bir de, Zoro bu dövüş hiç gerçekleşmedi diye de ekliyor dövüşün sonunda.

http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-467-page-11.html

Ne tesadüftür aynı bilgiyi Hogback da veriyor. Üzerine de ekliyor, hikayesinin halen dilden dile dolaştığını. Ün konusunu en unvanı ile kıyaslıyorsa, Ryuma da kendi devrinin en iyi kılıç ustasıydı.

http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-450-page-5.html

Demek ki sadece Wano'da ünlü değilmiş. Doğu Mavi'de bile adı anılıyormuş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık