Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Dracule Mihawk

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ryuuma vs Mihawk

• Kullanılan toplam oy
    209
  • Bu anket kapanacak: .
Brook güçlü bir karakter değildi. Ana karakterlerle takıldıkça güçlendi. Ryuuma'nın zombisini yenen zoro Mihawk'ın ayak işlerini yapan babunları zor yendi. Bedenine sahip olduğu seviyeside bana göre maksimum Zoro'nun şimdiki seviyesindedir. Zoro, Mihawk ile arasında hala dağlar kadar fark olduğundan bahsediyor. Balık adam arcında. Ben Ryuuma Ussop gibidir demiyorum onu nasıl o ünvanı aldığını görmediğimizi anlatmak için kullandım. Dresrosadan sonra hasırşapka tayfasını görmemiş birisi Sanjiden çok Ussop'tan korkacaktır.
Brookun o zaman guclu olmadigini soyledim zaten ryuumanin zombisiyle brookun ruhu birlesmisti tam hatirlamiyorum kesin konusmuyum brookta haki yok bisey yok dolayisiyla ruhuda zayif zombinin gucunu dusurdu ryuumanin zoroyla esit savasmasi ryuumanin olu bedeni bide kilic sayesindeydi bu yuzden ve wanodaki oneminden ryuuma gucludur balon degil dedim bu kadar kesin konusmakta istemiyorum yeterli bilgi yok sadece unvani, mihawkinda tam gucunu gormedik, sadece ryuumanin bos olmadigini dusunuyorum

Ryuuma'nın tek gördüğümüz ciddi hareketi ejderha kesmekti ki aynısını 150 bölüm önce Mihawk'tan eğitim alan Zoro da yaptı. :/
Yani neye dayanarak yener diyorsunuz? Kral dendiği için mi? Mihawk da kral. Hatta imparator. :/

Üye silindi 1004

Affedersiniz ama, Mihawk serinin en balon karakteridir. Zaten bu yüzden Zoro onun tarafından eğitildi, büyük ihtimalle Mihawk bir balon olduğu için Zoro'nun final boss'u başka bir kılıç ustası olacak. Çünkü Mihawk = BALON! Bu yüzden Ryuuma, Mihawk için bir kılıç tanrısı filan olmalı net...

Affedersiniz ama, Mihawk serinin en balon karakteridir. Zaten bu yüzden Zoro onun tarafından eğitildi, büyük ihtimalle Mihawk bir balon olduğu için Zoro'nun final boss'u başka bir kılıç ustası olacak. Çünkü Mihawk = BALON! Bu yüzden Ryuuma, Mihawk için bir kılıç tanrısı filan olmalı net...
Mihawk tam gucunu gosterecek bir duruma dusmedi panikledigini ciddiyetini bozdugunu gorulmedi

Kyros kolezyumun kahramaniydi
Ryuuma kaidoyu dunya hukumetini karsinina alan wanonun kahramani kyrostan ornek vermek dogru degil bana gore
Kyros gladyatör ve Dressrosa ordusunun komutanıydı. Bu yüzden sadece Kolezyumun değil ülkeninde en iyi savaşcısıydı. Dolayısıyla kolezyum yada ülkenin kahramanı olması bir şey değiştirmez. Bu Churchill Atatürkten büyük bir kahramandır demek gibi oluyor. O zamanlar İngilterenin Türkiye'ye göre daha fazla toprağı olması açısından. Ben Ryuuma'ya güçsüz demiyorum sadece Mihawk'la aralarında gözle görülür bir fark vardır diyorum. Yazdıklarım benim düşüncelerim bu ikili dövüşmedikçe de değişeceğini sanmam.

Mihawk tam gucunu gosterecek bir duruma dusmedi panikledigini ciddiyetini bozdugunu gorulmedi
Öyle deme. Baratie arctaki Zoro yüzüden paniklemişti Mihawk :hhh:

Beyler, Wano diyoruz. Minklerin bebelerinin bile dövüştüğü ve güçlü olduğu bir adadan daha fazlası. Dünya hükumetinin yaklaşmaktan kaçındığı bir adadan bahsediyoruz. Soruyorum size:

3 amirali salıp da acaba bunların başına bir iş gelir mi diye düşündüğünüz kaç ada var :eek: :oleyo:

Wano'da yaşayanların yaşam tarzlarını, efsanelerini, tekniklerini veya güçlerini dünyaya yayma gibi bir dertleri mi var ki Ryuma'nın adını yaymaya kalksınlar ? Adamların umurunda değil böyle şeyler. Kendi hayatları var ve o hayat içinde mütevazi, kendi hallerinde bir yaşam tarzları var. Ve bu adamlar değil Ryuma'ya, kullandığı kılıca bile derin bir saygı besliyorlar.

Ejderha kesme meselesi değil olay. Emin olun o ejderhayı kesebilecek adamlar vardır Wano'da. Bu yüzden, Ryuma amiral üstü seviyede bir kılıç ustası olsun kimse yüzyıllarca anlatmazdı bu adamı. Çünkü shogunları veya en elit savaşçıları zaten amiral seviyesindedir adamların. Bu seviyeden azıcık fazlası için bu kadar şamata etmenin manası yok.

Ryuma hakide ve kılıç tekniklerinde zirvedeki isimdir. Ayrı ayrı değerlendirmek gerekirse, hem Mihawk'ın kılıç tekniklerindeki zerafeti hem de Rayleigh'in haki konusundaki ustalığını aşmış bir adamdır. Zoro ise onun soydaşı olarak bu seviyeye çıkan biri olacaktır seri sonlarına doğru. Çoğu kişi bilir ki Zoro'nun seri sonunda geleceği seviye yonkoudur en kötü.

Öyle deme. Baratie arctaki Zoro yüzüden paniklemişti Mihawk :hhh:

Beyler, Wano diyoruz. Minklerin bebelerinin bile dövüştüğü ve güçlü olduğu bir adadan daha fazlası. Dünya hükumetinin yaklaşmaktan kaçındığı bir adadan bahsediyoruz. Soruyorum size:

3 amirali salıp da acaba bunların başına bir iş gelir mi diye düşündüğünüz kaç ada var :eek: :oleyo:

Wano'da yaşayanların yaşam tarzlarını, efsanelerini, tekniklerini veya güçlerini dünyaya yayma gibi bir dertleri mi var ki Ryuma'nın adını yaymaya kalksınlar ? Adamların umurunda değil böyle şeyler. Kendi hayatları var ve o hayat içinde mütevazi, kendi hallerinde bir yaşam tarzları var. Ve bu adamlar değil Ryuma'ya, kullandığı kılıca bile derin bir saygı besliyorlar.

Ejderha kesme meselesi değil olay. Emin olun o ejderhayı kesebilecek adamlar vardır Wano'da. Bu yüzden, Ryuma amiral üstü seviyede bir kılıç ustası olsun kimse yüzyıllarca anlatmazdı bu adamı. Çünkü shogunları veya en elit savaşçıları zaten amiral seviyesindedir adamların. Bu seviyeden azıcık fazlası için bu kadar şamata etmenin manası yok.

Ryuma hakide ve kılıç tekniklerinde zirvedeki isimdir. Ayrı ayrı değerlendirmek gerekirse, hem Mihawk'ın kılıç tekniklerindeki zerafeti hem de Rayleigh'in haki konusundaki ustalığını aşmış bir adamdır. Zoro ise onun soydaşı olarak bu seviyeye çıkan biri olacaktır seri sonlarına doğru. Çoğu kişi bilir ki Zoro'nun seri sonunda geleceği seviye yonkoudur en kötü.
Böyle yorumlar atmayı sevmesem de hayırlısı demeden geçemedim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık