kör topal
gösterdiğin görsel balık adasındaki devasa ahtapotun kolunu kestiği bölüm müydü pek çıkaramadım da kimi kestiğini.Bence Zoro gerçek ejdr keser terler merler ama keser.
Şöyle saldırı atabilen adam ejder kesemiyorsa
![]()
gösterdiğin görsel balık adasındaki devasa ahtapotun kolunu kestiği bölüm müydü pek çıkaramadım da kimi kestiğini.Bence Zoro gerçek ejdr keser terler merler ama keser.
Şöyle saldırı atabilen adam ejder kesemiyorsa
![]()
Sen niye bu kadar çok bilmişsin böyle.Bir düzeltme yapıyım. Mihawk wanoyu fethetmedi
Dalga mı geçiyon bu arcı okumadın mı sengösterdiğin görsel balık adasındaki devasa ahtapotun kolunu kestiği bölüm müydü pek çıkaramadım da kimi kestiğini.
canım sıkılıyor bende okuyup okuyup katılmak istiyorum konulara ne var ki bundaSen niye bu kadar çok bilmişsin böyle.![]()
resmi göremiyom kiDalga mı geçiyon bu arcı okumadın mı sen![]()
Zoro'nun Pica'ya attığı ichidai sanzen daisen sekai'siresmi göremiyom kineyse ejder pulu bilinen en sert maddedir mitolojide yani zoro bir ejdere çizik bile zor atar bence
altı üstü bir taşı kesiyor ki bu one piece evrenindeki kılıç ustaları için gayet normal birşey bir ejderha pulu en sert madde zoro ejderi kesemez ne yaparsa yapsın tabi daha güçlenicek ancak o şekilde keserZoro'nun Pica'ya attığı ichidai sanzen daisen sekai'siBence bu saldırı ile Ejderha keser ki daha güçlü saldırıları vardır adam tek çizik almadı bile bu arc.
Yahu Op evreninin en sert maddesi Kairoseki. Sen Ejder pulu en sert madde dediğin için bunu böyle kabul edemeyiz. Şu an için Zoro'nun kesebileceğini düşünmek yanlış olmaz.altı üstü bir taşı kesiyor ki bu one piece evrenindeki kılıç ustaları için gayet normal birşey bir ejderha pulu en sert madde zoro ejderi kesemez ne yaparsa yapsın tabi daha güçlenicek ancak o şekilde keser
türkçe cümle içinde bile kelimesi kullanıldıgında, anlaman gereken sey; eger, öyleyse yani böyle birsey varsa anlamındadır. yani yorumda düzeltme yapılacak herhangi bir sey yokturBir düzeltme yapıyım. Mihawk wanoyu fethetmedi
Hangi mitoloji ?neyse ejder pulu bilinen en sert maddedir mitolojide yani zoro bir ejdere çizik bile zor atar bence