Yavaş dövsün.Roger ,Ryuuma'yı döver.![]()
Sen yeter ki iste. Sindire sindire günlerce döver. :/Yavaş dövsün.
Ryuuma iyi ki kılıç ustası. Yoksa bir değeri olmazdı gözünüzde. Eminim. Bence de Ryuma çok güçlü ama Roger daha yukardadır.Yavaş dövsün.
Roger'ın 5 tane dengi var Ryuma tek başına kral.Ryuuma iyi ki kılıç ustası. Yoksa bir değeri olmazdı gözünüzde. Eminim. Bence de Ryuma çok güçlü ama Roger daha yukardadır.
Nerede var dengi ? Dof bile Roger öldükten sonra taht WB'ye kaldı diyor. Roger varken Yonkou kavramı da yoktu bu arada. Güç olarak dengi vardır. Ama hepsininde üstündeydi. Ayrıca Korsanlar Kralı tek kişi.Roger'ın 5 tane dengi var Ryuma tek başına kral.![]()
Kıyaslamıyorum ben takılıyorum sadece kıyaslanacak bir şey yok.Filmlere bakmıyorum illa para için Roger'a denk adamlar yazıcaklar filmlerde.onunla dalga gecmek amacıyla yazdım 5 tane dengi var diye.DAha da filmlerde Roger'a denk adamlar cıkacak. :SNerede var dengi ? Dof bile Roger öldükten sonra taht WB'ye kaldı diyor. Roger varken Yonkou kavramı da yoktu bu arada.
Kıyaslamıyorum ben takılıyorum sadece kıyaslanacak bir şey yok.Filmlere bakmıyorum illa para için Roger'a denk adamlar yazıcaklar filmlerde.onunla dalga gecmek amacıyla yazdım 5 tane dengi var diye.DAha da filmlerde Roger'a denk adamlar cıkacak. :S
Çok güzel trolleniyosun öyle böyle değil.Nerede var dengi ? Dof bile Roger öldükten sonra taht WB'ye kaldı diyor. Roger varken Yonkou kavramı da yoktu bu arada. Güç olarak dengi vardır. Ama hepsininde üstündeydi. Ayrıca Korsanlar Kralı tek kişi.