Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shimotsuki Ryuma vs. Dracule Mihawk

• Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

Ryuuma vs Mihawk

• Kullanılan toplam oy
    209
  • Bu anket kapanacak: .

kör topal

Türk mitolojisindedünyanın bir ya da daha fazla ejderha tarafından döndürüldüğü ve en güçlü varlık oldukları söyleniyor bunun dışında yunan mitolojisinde de var ejderhalar

türkçe cümle içinde bile kelimesi kullanıldıgında, anlaman gereken sey; eger, öyleyse yani böyle birsey varsa anlamındadır. yani yorumda düzeltme yapılacak herhangi bir sey yoktur ;)
pardon o zaman :( ben yanlış bilme diye yazmıştım bidaha yazmam sana

Yahu Op evreninin en sert maddesi Kairoseki. Sen Ejder pulu en sert madde dediğin için bunu böyle kabul edemeyiz. Şu an için Zoro'nun kesebileceğini düşünmek yanlış olmaz.
One piece evrenini bilmem ama mitolojide öyle geçiyor. Bence kesemez tabi bu kişisel düşüncem sen keser diyorsan senin fikrindir

Ejderha kesme olayına niye bu kadar takılıyor millet anlamadım, sanki Mihawk bir ejderha ile karşılaşsa kesemeyecekmiş gibi.? Beyazsakal'a yolladığı yada Luffy'i ıskalayıp buz dağını kestiği saldırıları ejder katliamı yapar..

Wanonun suan kaidoyla savasip dayanmasi, dunya hukumetine karsi egemenligini saglamasi,gucu ortada ryuuma zaten buranin gelmis gecmis en guclu arkadasin dedigi gibi tapilan samurayu. Bana gore ryuuma rahat yonko seviyesidir ve mihawki parcalar. Wano arc efsane olucak efsane .

Bu zamana kadar gelmiş geçmiş belki de 10'larca yonkou veya o düzeyde adam var. Ama Ryuma 1 tane :a:

Ryuma garanti yonkou seviyesi adamdı zaten bana kalırsa. Benim beklentim yonkoudan da öte olduğu. Seride efsane diye anılan tek adamdan daha azını bekleyemem, kusura bakmayın :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık