Güzel bi zemine oturtulmuş sağlam bi teori olmuş. Ama meyvelerin insan yapımı olması beni pek sarmıyor. Ben hep meyvelerin Dünya'ya çarpan bi göktaşı yüzünden oluştuğunu düşünmüşümdür. Düşen göktaşının iki tane birbirine zıt ana maddesi(ya da mineral) var biri kairoseki diğeri de meyvelere özelliğini veren madde (bizim Vegapunk'ın meyve kullanıcılarında bulduğu bloodline şeysi). İki madde birleşince nötrleniyorlar. Göktaşının çarparak oluşturduğu krater yavaşça su ile doldu ve kairosekinin bir kısmı bu su ile bir bileşik haline geldi. Meyvelere özelliğini veren madde ise geçen binlerce yıllık sürede çevrede oluşan ağaçlar tarafından emildi ve meyvelerine geçti.
Meyve yiyen kullanıcı ikinci bir meyve yiyemiyor çünkü bu aşırı doza giriyor. Tek meyve güvenli fakat 2. bir meyve yendiğinde bu yüksekdoza giriyor. Meyve sadece kullanıcısına özellik katmıyor (senin de bahsettiğin gibi)aynı zamanda kendisi de bir benliğe kavuşuyor ki süreklilik kazansın ve başka sahipler edinsin.Kairoseki ile dokunulduğunda iki madde birbirini nötrlüyor ve meyve özelliği kayboluyor. (Hatta biraz daha uçarak hakinin kairoseki ile bağlantısı olduğunu da düşünüyorum. fetheden hakinin bile.) Ve Ceasar'ın yaptığı meyvelerin de üretimine bakarsak SAD ile besliyorlar bu da meyve özelliğini veren maddenin ilkel bi karışımı olabilir.
Neyse belki ileride toparlar ben de teorimi kapsamlı olarak yazarım

böyle başkasının teorisinin altına yazarak görgüsüzlük yapmış gibi oldum ama kusura bakma artık

(mobilden yazdım yazım yanlışı, cümle düşüklüğü olursa kusura bakmayın artık)