Anladım.ingilizce kaliteside iyidir
Anladım.ingilizce kaliteside iyidir
Nadide Avcısı görünmez mürekkep ile yapıyor. Gozaburo da kartları mezarlıkta toplayarak yapıyor. Demek istediğim Yugi gibi elinde beş parçayı toplayan kimsenin olmaması.Marik'in nadide avcısı da birleştiriyor ama hileyle yapıyor. Ayrıca;
Gozaburo Kaiba'da çağırıyor hem de biraz farklı halini.
Merak ettim şimdi bak izlemeye devam edeyim en kısa zamanda.Aslında normal yollarla kazanmıyor o. Yugi ile olan vs'sinde görürsün. Pek spoiler olmasın diye söylemeyeyim istersen.
İzle izle. Ben ilk sezonu bitirmek üzereyim. Ama sınavlar yaklaştığı için ara vermek zorundayım. Sonra GX serisine geçeceğim.Merak ettim şimdi bak izlemeye devam edeyim en kısa zamanda.
Hoş geldin Joey. Favori karakterimin adını gördüğüme sevindim.Marik'e Joey yeter, Kaiba fazla gelir.
Hoşbulduk, aslında pek yeni sayılmam, burdaki tüm vs konularını okuyordum sapık gibi.Hoş geldin Joey. Favori karakterimin adını gördüğüme sevindim.
Hım iyi bakalım. Sana yaptığım güzel Joey giflerinden vereyim. Onları kullanırsın. Avatarsız olmaz.Hoşbulduk, aslında pek yeni sayılmam, burdaki tüm vs konularını okuyordum sapık gibi.
Bekliyorum.Hım iyi bakalım. Sana yaptığım güzel Joey giflerinden vereyim. Onları kullanırsın. Avatarsız olmaz.
Seç beğen al. Opening'lerden yaptım. Bir tek kapsül canavarları ve son sezon versiyonu yok ama onu da yapacağım.Bekliyorum.