biri yami teach vs luffy açsın o zaman merak ettim forumun fikrini. Shankse yara açma olayı var, ace vs yamato fb si de gözükünce acenin boş bir adam olmadığını mangaka gözümüze sokmaya devam ediyor filan. Yami teach de boş adam değil, rahat kapışır şuan ki luffy ile.Yami Teach şu anki Luffy'i yenemez. Adam 30 dakika Kaido'nun Melez moduna karşı gearsız savaştı. Teach ölü WB'ye saniyede kafayı bırakıyordu.
Bu arc sonunda Big Mom'a kalıcı hasar verebilirlerse kazanabilirler..Şuan ki hallerinden nedensehiç bir beklentim yok çok da sevdiğim karakterler halbuki.Kid'in manyetiği ve Law'ın yetenekleri kombine edilirse çok harika bir vs çıkar ortaya, kimin ne zorlukta yendiğinden bağımsız olarak..
Zaten sırt sırta dövüşmeye alışkın bir ikililer
Ben de en çok Doflamingo ve Crocodile'ı sırt sırta çarpışırken görmek isterdim.
Bence merak edilcek bir şey yok. Yami Teach, Ölü Beyazsakaldan tek yemiş adambiri yami teach vs luffy açsın o zaman merak ettim forumun fikrini. Shankse yara açma olayı var, ace vs yamato fb si de gözükünce acenin boş bir adam olmadığını mangaka gözümüze sokmaya devam ediyor filan. Yami teach de boş adam değil, rahat kapışır şuan ki luffy ile.
Ace ile Yamato fbsinden Ace adına nasıl iyi bir yorum yapılır anlamadım. Yamato düşman gözüyle görüp Ace gibi dalsa Ace orada patates olurmuş yahu.biri yami teach vs luffy açsın o zaman merak ettim forumun fikrini. Shankse yara açma olayı var, ace vs yamato fb si de gözükünce acenin boş bir adam olmadığını mangaka gözümüze sokmaya devam ediyor filan. Yami teach de boş adam değil, rahat kapışır şuan ki luffy ile.
Tek yiyen adam hala konuşabiliyor :/ teach zaten hep alçak dövüştü, yalvarma olayı filan fasa fiso. Tam bir korsan adam. Çirkin oynuyor. Tek dediğin kaidonun luffye balyoz vurma sahnesi gibi olur.Bence merak edilcek bir şey yok. Yami Teach, Ölü Beyazsakaldan tek yemiş adam
ace ile yamato fbsi baya baya eşit şekilde gösterilmiş işte. Mangakanın tarzını biliyoruz, bu adam dövüşleri çizmeyi sevmiyor. FB de göstereceği şahısları sabaha kadar dövüştürmesini mi bekliyorsunuz ? Bana kalırsa bildiğin eşit şekilde lanse edilmiş.Ace ile Yamato fbsinden Ace adına nasıl iyi bir yorum yapılır anlamadım. Yamato düşman gözüyle görüp Ace gibi dalsa Ace orada patates olurmuş yahu.
Shanks muhabbeti ise çok belirsiz. Shanks daha yeni Yonkou olmuş biri olarak söyleniyor. Yara ise 1.bölümden beri var.
Ace o dövüşte sonra Jinbei ile savaştı 5 gün. Yamato şimdi Kaido ile denk savaşıyor yahu. Haki akıyor kızdan. Ace'e abartmıyorum karşısında olduğu sıra şimdiki gücünde ise tek atarmış yahu. Olmadı iki atar.ace ile yamato fbsi baya baya eşit şekilde gösterilmiş işte. Mangakanın tarzını biliyoruz, bu adam dövüşleri çizmeyi sevmiyor. FB de göstereceği şahısları sabaha kadar dövüştürmesini mi bekliyorsunuz ? Bana kalırsa bildiğin eşit şekilde lanse edilmiş.