Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sanji vs. Charlotte Cracker

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    221
Evet halkın beklentisi vardı kaido savaşında a gösterildi manga da. Animede daha erken gösterildi ki Oda da bunun daha doğru olduğunu farketmiş oldu.
Luffy kendini 2 yil eğitti evet ama luffy bilinçli kullanmayı biliyor zoro hala bilmiyor fark var zaten aralarında.Zoro bir anda luffy seviyesinde kullanmaya başlamadı ki zaten. Yavaş yavaş kullanmayı ogrenmeye başladı. Oysa luffy savaşabilecek kadar hakim H.haki ye artık. Zoro şuan
Kılıç sayesinde kullanabiliyor gibi duruyor ama zaten dedigimiz gibi kılıç sayesinde kullanıyor. Daha öğrenmesi gerekecek.

Zoro iş yapmadı konusu ise senin demen değil , benim başka bir kişiye yazdığım şeyin senin önceki yorumlara dikkat etmeden , mesajımı cevaplaman ile ilgili . bende biliyorum sanjinin yaptıklarını tabi. Ancak arkadaş zoroyu hiçbirşey yapmamış gibi gösterince bende sanjiinin yaptıklarının zoronun yaptıklarının yanında parlamadığını belirttim.

Evet mangaya göre yorum yapmak daha tutarlı tabi ama bir sürü ara sahne var hepsini yok mu sayalım mangada yok diye şimdi? Sadece mangaya baksak herkes birbirine bir veya iki kez vuruyor savaş bitiyor. Pek heyecanlı veya inandırıcı değil.
Benzer şekilde yerde olan sonrakinde yuvarlanmış gözükebiliyor. Arada ne olduğunu manga dolduramıyor. Bu tarz sahnelerde animeye de bakılmasının taraftarıyım.
Aynen öyle hepsini yok sayıyoruz. :good:
 
Sanji Gear 4th kadar güçlü tekme atıyor mu?
Doflamingo vs Sanji - Doflamingo vs Luffy'ye bakarsak bunu net olarak göreceğiz ki Gear 4th başka bir seviye , Sanji Doff'u rahatsız bile edemedi adam akıllı ama Gear 4th neler yaptı Doflamingo'ya... Belki o zamandan bu zamana gelişmiştir bilemem ama görünen köy kılavuz istemiyor bildiğin gibi.
Sanji’ci Capori’ye bakın @William cutting @kekomancer
 
Cracker bisküvi yaptığından mütevellit, sanji enmayla doğramaya bir başlarsa, yanlışlıkla crackeri bile 2ye bölebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık