Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
Sakazuki klasik bir bürokrat gibi kendi iş tanımında ne varsa onu uyguluyor, inisiyatif alması gereken yerde alıyor ve kesin sonuçlara göre yargılama yapıyor. Smoker'ın da Arabasta'da dediği gibi sen korsan ben denizci olduğum sürece dövüşmek kaçınılmaz. Sakazuki denizci diğerleri de korsan olduğuna göre, Sakazuki'nin de korsanların bir kısmı iyi bir kısmı kötü diye ayrım yapmayıp sadece korsan olduğuna bakması da gayet normal. İyi korsan bile olsan hükümete karşı çıkıyorsundur ve bu bir suçtur, devlet seni cezalandırır. Sakazuki tamamiyle kendi işini yapan, görev aşığı bir amiral portresi çiziyor. Dünya Hükümeti'nin ve Marine'in çıkarları uğruna sivil halkı katletmek, alıkoymak, rehin tutmak gibi faliyetleri de gözünü kırpmadan yapıyor.

@Smoker ve @EdwardNewgate sizin tartışmanızı zevkle okudum ancak Newgate fazla zorluyorsun, bildiğini okumaktan vazgeçmen gerek dostum. Adam sana argümanlarla sunum yaparken sen demogoji yapıyorsun. Haklı bulduğum taraf Smoker oldu tartışmada.
Arkadaş olaya çok duygusal yaklaşıyor. Biz kimin ne olduğunu biliyoruz, ama onlar bilmiyor. Bu ayrımı yapabilmesi lazım önce. Batı Mavi'nin köyünde yaşayan adam hangi korsanın iyi, hangisinin kötü olduğunu nereden bilsin?

Saykodur maykodurda işnin ehli, prensibi ollan bir adamdır ve denizcilere böyle manyak korsanlarla başedebilmeleri için böyle manyak, disiplinli ve acımasız bir filo amirali şarttı. Seriye hakikaten renk katan adamlardan birisi.. Bu arada eline sağlık @Smoker

Obaa benim konu. Eline emeğine sağlık abi. Söyleyişi de ki cümle yeterli zaten: o kadar güçlü ki ana karakter olsa 1 yılda One Piece'yi bulurdu. :cool: gerçek manada tek reis. Adamım ya.

Obaa benim konu. Eline emeğine sağlık abi. Söyleyişi de ki cümle yeterli zaten: o kadar güçlü ki ana karakter olsa 1 yılda One Piece'yi bulurdu. :cool: gerçek manada tek reis. Adamım ya.
Aynen. Ama Sakazuki'nin de bir acemiliği illa ki olmuştur. Daha çok şunu anlatmak istedi bence. Şu an ki gücü ile bir anakarakter olsaydı 1 yıl içinde bulurdu. Yani ben böyle anladım.

Aynen. Ama Sakazuki'nin de bir acemiliği illa ki olmuştur. Daha çok şunu anlatmak istedi bence. Şu an ki gücü ile bir anakarakter olsaydı 1 yıl içinde bulurdu. Yani ben böyle anladım.
Aynen öyle. Katılıyorum. Luffy amiral gücünde başlasaydı 1 yıla bitirirdi seriyi. Anlatılmak istenen bu. Şimdi de 3-4 yıla bitirecek. Çok güçsüz başlamasına rağmen.

Reis her türlü reistir. Lütfen şimdi ki ve ya acemiliği diyerekten olayları hafife almayalım :D şaka bi yana dediğin gibidir olay katılıyorum bende.

Reis her türlü reistir. Lütfen şimdi ki ve ya acemiliği diyerekten olayları hafife almayalım :D şaka bi yana dediğin gibidir olay katılıyorum bende.
Sakazuki gibi bir adamı bu saatten sonra ileriye taşıyacak olan hakidir. Yani meyve bazlı bir gelişim göstermeyecektir. O yüzden hakisi ne kadar iyiyse o kombinle beraber KK olurdu.:D

Sakazuki gerçek bir görev adamıdır. Ohara olayındaki tutumu ile gerçekten yer etmiştir bende. Ah birde dümbelek Kuzan kurtarmasaydı iyiydi. Onun yüzünden 1 gemi adam boşa öldü.

Meyvesini çok daha iyi şeklide kullanabilirmiş. İnanılmaz güçlü bir meyveye sahip. Buna rağmen Aokiji'nin kullandığı gibi kullanamıyor bence. Onun dışında, birkaç olayını doğru bulmasam da görevini yapan karakter.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık