Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 241 54.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 200 45.4%

• Kullanılan toplam oy
    441
2014 yılının ortalarında Oda ile yapılan bir röportaja göre, eğer Sakazuki serinin ana karakteri olsaydı, aşırı güçlü olduğu için One Piece bir yıl içerisinde bulurdu

Bunun üzerine söz söylenmez...

Yonkoular fln hikaye

Bu saydıklarında adam kendince sebebler bulmuş.Haklı olması için herkesçe makul görülen haklı sebebleri olmalı.Ona bakarsan BB iylik timsali kendince tüm yaptıkları sadece KK olmak için.Sakazuki benim gözümde bir fujitaro bir smoker değildir.İylikle adaletle uzaktan yakından alakası yoktur.
Kendince bulduğu sebepte hata yok yalnız, anlamadığın kısım o. Robin dünyayı sarsacak mı? Evet. Ohara'dan tek kurtulan kişi oydu. Sakazuki'nin o gün söylediğinin doğru olduğu açık ve net. Teach kötü bir adamdır. Davul Krallığı'nı zevkine yakıp yıkmış bir adamdır.

Kendince bulduğu sebepte hata yok yalnız, anlamadığın kısım o. Robin dünyayı sarsacak mı? Evet. Ohara'dan tek kurtulan kişi oydu. Sakazuki'nin o gün söylediğinin doğru olduğu açık ve net. Teach kötü bir adamdır. Davul Krallığı'nı zevkine yakıp yıkmış bir adamdır.
Ya ğardaş ne robinmiş sabahtan beri robin robin.Tamam sarsacakta denizcilere göre kötü anlamda dünyadaki halklara göre iyi anlamda sarsacak nerde sakanın iyliği

Ya ğardaş ne robinmiş sabahtan beri robin robin.Tamam sarsacakta denizcilere göre kötü anlamda dünyadaki halklara göre iyi anlamda sarsacak nerde sakanın iyliği
Biz burda dünya düzenini tartışmıyoruz. Adamın adalet anlayışını tartışıyoruz. Denizciler'in genel adalet kavramına göre doğru bir şey yaptığını söylüyorum ben, sen hala başka dağlarda geziyorsun. Tartışma nasıl yapılır bilmiyorsan, söyle de kendimi yormayayım. Ben bir argüman sunuyorum sana. Senin de elinde karşı bir tez olması lazım.

Dünyadaki halkların Denizciler'i sevmediğini düşünüyorsan, üzüldüm senin adına.

Cesur,kendi adalet anlayışı olan,karizmatik bi abimiz.Lakin fazla abartıldığını düşünüyorum.Sadece Saka değil genel olarak tüm amiraler abartılıyor gerçi (Bence).

Aslında öyle değil zaten ara ara bu mesajı görebilirsin seride rahatlıkla. Ama seriyi baş kahramanlarımızın gözünden yani korsanların gözünden okuduğumuz için öyle gözükmesi normal biraz.
Ben görmedim açıkçası. En son punk hazardda tashigi bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama öncesine bakınca punk hazardda olanlar hükümetin ihmali.

Sakazuki'nin adaleti onun için bir kılıftan başka birşey değildir.Adalet onun için sözden ibaret sadece öfkesini kusabilmesi için kullandığı yasal bir araç.Bence geçmişinde Z hikayesi gibi bir yara var ve onun acısını tüm korsanlardan çıkarıyor.Belki de bir korsanın acısını tümünden çıkarıyor.Bu denli öfkeyle hareket eden bir adamın adaletli olabilmesi mümkün değildir.

Mutlak adalet kavramı zaten bu konuda sıkıntısı olduğunu gösteriyor.Hepsini sallandıracaksın mantığı.İyi de her korsanın suçu bir değil.Bunun soygun yapanı da var adam katledeni de.Kuzan'ın karşı çıkması boşa değil.Adaletli olsa kendisine ve denizci kurumuna zarar vermese karşı çıkmazdı.Adam Coby bağırınca boş yere savaşı sürdürmeye devam ediyor duracağı yerde.O sebeple bulunduğu kurum içinde dahi yaptığı her hareketin doğru olduğu söylenemez.

Biz burda dünya düzenini tartışmıyoruz. Adamın adalet anlayışını tartışıyoruz. Denizciler'in genel adalet kavramına göre doğru bir şey yaptığını söylüyorum ben, sen hala başka dağlarda geziyorsun. Tartışma nasıl yapılır bilmiyorsan, söyle de kendimi yormayayım. Ben bir argüman sunuyorum sana. Senin de elinde karşı bir tez olması lazım.

Dünyadaki halkların Denizciler'i sevmediğini düşünüyorsan, üzüldüm senin adına.
Bende sana adamın adalet anlayışı kıt kendince haklı sebebler üretiyor diyorum.Ayrıca dünya düzeni adaletin baş kahramanı mecbur tartışıcan nasıl tartışmıyoruz?Dünya halklarının marineyi sevdiğini nerden çıkardın şaşırdım:hoo:

Bende sana adamın adalet anlayışı kıt kendince haklı sebebler üretiyor diyorum.Ayrıca dünya düzeni adaletin baş kahramanı mecbur tartışıcan nasıl tartışmıyoruz?Dünya halklarının marineyi sevdiğini nerden çıkardın şaşırdım:hoo:
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-673-page-6.html

Kasaba halkı Vergo'yu seviyor gördüğün gibi.

Seride Pudding-Pudding, Smoker, Issho gibi halkın iyiliğini gözeten Denizci rütbelileri var. Normal askerlerin birçoğu iyi kişiler zaten. Neden sevilmesinler? Kötü adam dediğin Sakazuki'yi normal bir insan nerede görecek?

Kasaba halkı Vergo'yu seviyor gördüğün gibi.
Söylediklerin kısmen doğru bu örneklerden genelleme yapamayız.hasır şapkaları seven insanlar var diye insanların korsanları sevdiği söylenemez
Sevdiğin bir karakterin güzel bir sözü var
Smoker "Adalet ve Kötülük kavramlarımızda bir yanlışlık var! İki taraf da kendi çıkarları doğrultusunda konuşuyor!"

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık