Kendince bulduğu sebepte hata yok yalnız, anlamadığın kısım o. Robin dünyayı sarsacak mı? Evet. Ohara'dan tek kurtulan kişi oydu. Sakazuki'nin o gün söylediğinin doğru olduğu açık ve net. Teach kötü bir adamdır. Davul Krallığı'nı zevkine yakıp yıkmış bir adamdır.Bu saydıklarında adam kendince sebebler bulmuş.Haklı olması için herkesçe makul görülen haklı sebebleri olmalı.Ona bakarsan BB iylik timsali kendince tüm yaptıkları sadece KK olmak için.Sakazuki benim gözümde bir fujitaro bir smoker değildir.İylikle adaletle uzaktan yakından alakası yoktur.
Ya ğardaş ne robinmiş sabahtan beri robin robin.Tamam sarsacakta denizcilere göre kötü anlamda dünyadaki halklara göre iyi anlamda sarsacak nerde sakanın iyliğiKendince bulduğu sebepte hata yok yalnız, anlamadığın kısım o. Robin dünyayı sarsacak mı? Evet. Ohara'dan tek kurtulan kişi oydu. Sakazuki'nin o gün söylediğinin doğru olduğu açık ve net. Teach kötü bir adamdır. Davul Krallığı'nı zevkine yakıp yıkmış bir adamdır.
Biz burda dünya düzenini tartışmıyoruz. Adamın adalet anlayışını tartışıyoruz. Denizciler'in genel adalet kavramına göre doğru bir şey yaptığını söylüyorum ben, sen hala başka dağlarda geziyorsun. Tartışma nasıl yapılır bilmiyorsan, söyle de kendimi yormayayım. Ben bir argüman sunuyorum sana. Senin de elinde karşı bir tez olması lazım.Ya ğardaş ne robinmiş sabahtan beri robin robin.Tamam sarsacakta denizcilere göre kötü anlamda dünyadaki halklara göre iyi anlamda sarsacak nerde sakanın iyliği
Ben görmedim açıkçası. En son punk hazardda tashigi bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama öncesine bakınca punk hazardda olanlar hükümetin ihmali.Aslında öyle değil zaten ara ara bu mesajı görebilirsin seride rahatlıkla. Ama seriyi baş kahramanlarımızın gözünden yani korsanların gözünden okuduğumuz için öyle gözükmesi normal biraz.
Bende sana adamın adalet anlayışı kıt kendince haklı sebebler üretiyor diyorum.Ayrıca dünya düzeni adaletin baş kahramanı mecbur tartışıcan nasıl tartışmıyoruz?Dünya halklarının marineyi sevdiğini nerden çıkardın şaşırdımBiz burda dünya düzenini tartışmıyoruz. Adamın adalet anlayışını tartışıyoruz. Denizciler'in genel adalet kavramına göre doğru bir şey yaptığını söylüyorum ben, sen hala başka dağlarda geziyorsun. Tartışma nasıl yapılır bilmiyorsan, söyle de kendimi yormayayım. Ben bir argüman sunuyorum sana. Senin de elinde karşı bir tez olması lazım.
Dünyadaki halkların Denizciler'i sevmediğini düşünüyorsan, üzüldüm senin adına.
http://www.mangastream.to/one-piece-chapter-673-page-6.htmlBende sana adamın adalet anlayışı kıt kendince haklı sebebler üretiyor diyorum.Ayrıca dünya düzeni adaletin baş kahramanı mecbur tartışıcan nasıl tartışmıyoruz?Dünya halklarının marineyi sevdiğini nerden çıkardın şaşırdım![]()
Söylediklerin kısmen doğru bu örneklerden genelleme yapamayız.hasır şapkaları seven insanlar var diye insanların korsanları sevdiği söylenemezKasaba halkı Vergo'yu seviyor gördüğün gibi.