Bu çok eski değil mi taa Enies Lobby'de olmuştu böyle birşey. Ondan sonra böyle birşey olmadı diye biliyorum. Onun altından çok su geçtiüstelik zoronun luffy nin tayfasina katilmis olmasina insalar sasiriyor

Bu çok eski değil mi taa Enies Lobby'de olmuştu böyle birşey. Ondan sonra böyle birşey olmadı diye biliyorum. Onun altından çok su geçtiüstelik zoronun luffy nin tayfasina katilmis olmasina insalar sasiriyor
Yuh daha geçen arc söz buna geldiBu çok eski değil mi taa Enies Lobby'de olmuştu böyle birşey. Ondan sonra böyle birşey olmadı diye biliyorum. Onun altından çok su geçti![]()
Net konuşmamıştım. Öyle diyorsan doğrudurYuh daha geçen arc söz buna geldi![]()
Onu diyen adamların şimdi kendileri Luffy'e biat ediyor.Benin anlamadim sirf hawkings kaptan diye ve kid apoo ittifayla yonku indirmek icin bir oldu diye hawkings alir diyosunuz. İki sene önce olsa katilirdim cünkü adamin vücudu birbirinden ayırilabiliyor zoro kesemezdi.
ama simdi kesebilir üstelik zoronun luffy nin tayfasina katilmis olmasina insalar sasiriyor onderce bi güce sahip eger ikiside captan olsaydi
sirf hawkings captan diye hawkings kazanir demicektiniz.
Zoro var diye o olayOnu diyen adamların şimdi kendileri Luffy'e biat ediyor.
Ediyor olması, doğru söylediklerini iptal etmez.Onu diyen adamların şimdi kendileri Luffy'e biat ediyor.
Tabi Zoro var diye. MF arc' ını unuttunuz herhalde. Zoro güçlü Kaptan olabilecek güçte. Sanji de öyle. Zaten bu bizim tayfanın diğerlerinden ayrı bir noktada olduğunu gösteriyor.Zoro var diye o olay![]()
Katılıyorum Zoro ve Sanji kaptan olacak güçteler ama Luffy onların kaptanı olabilecek güçte ve karekterde.Tabi Zoro var diye. MF arc' ını unuttunuz herhalde. Zoro güçlü Kaptan olabilecek güçte. Sanji de öyle. Zaten bu bizim tayfanın diğerlerinden ayrı bir noktada olduğunu gösteriyor.
@karolla
Aynen öyle. Ben de zaten Zoro'ya oy verdim şu oylamada.Katılıyorum Zoro ve Sanji kaptan olacak güçteler ama Luffy onların kaptanı olabilecek güçte ve karekterde.