Yami
Zoro tabiki. Adam gerçekten farklı seviyede artık.
Hiç şu kadar net olamadım la :T Hele ikisinin de gücünü doğru düzgün görmeden.Hawkins kim la yaşıyormu önce onu düşünün. Kaidoyu görünce korkudan akıttığı terlerinde boğuldu heralde bide Zoroylamı karşılaştırcaz adamı. Fallarıda süpermiş cidden sözde Shanksı alacaklardı. Yalandan yapılmış bir karakter işte. Zoronun Kid ve Law hariç alamıyacaği nova yoktur bu kadar netim.
Benim gördüğüm ise hangi karakter çıktıysa hemen Zoro ile vs attırılıp yem ediliyor.Şu seride her cıkan karekteri istinasız azıcık bile güç gösteren her karekter Zoro ile karşıklaştırlıp yüceltilmeye çalışılıyor Zoro ise ezilmeye.Bu tür anketlerde bunun göstergesi.
Herkeste inanılmaz meyveler var herkes meyveyle Zoro'ya istedigini yapıyor.Saçmalıkta sınır yok.
İlkinin reaksiyonu o aslında, yoksa öyle bişey yaparmıyız hiçBenim gördüğüm ise hangi karakter çıktıysa hemen Zoro ile vs attırılıp yem ediliyor.![]()
Zoro ,ateş meyvesine sahip Sabo'yu yener diyordun eleştirme hakkın yok bence bu konuda milleti. :/Zaten Jinbei'den bir başladılar Smoker-Efsane Chinjao falan falan sayamıcam kadar cok adam Zoro üstü Luffy dengi oldu.E.oda işleri biraz hızlandırsada tayfanın kaliteyi gösterse artık yoksa Zoro üstü Luffy dengi karekter devri Neko-İnu ile devam ediyor dahada devam ettircekler.
İyi de ne farkeder en fazla şu an alamaz bekledigimden daha yüksek bir seviyede başlar Sabo.Bu dedigimde Sabo Dragon'un en güçlü adamıysa geçerli yoksa şu anki seviyesi Zoro kadardır.Zoro ,ateş meyvesine sahip Sabo'yu yener diyordun eleştirme hakkın yok bence bu konuda milleti. :/
O adamların Zoro'ya karşı kazanmasını eleştirenler deİyi de ne farkeder en fazla şu an alamaz bekledigimden daha yüksek bir seviyede başlar Sabo.Bu dedigimde Sabo Dragon'un en güçlü adamıysa geçerli yoksa şu anki seviyesi Zoro kadardır.
Law'ı salla şimdide aldırırım ama kim Dof'u Fuji'yi Sabo'yu aldırdı ?O adamların Zoro'ya karşı kazanmasını eleştirenler de
Zoro'ya Law'ı, Dof'u, Fuji'yi ve Sabo'yu aldırdı işte. :/
Sadece bunu hatırlatmak istedim.
Law'ı Sabo'yu alamıyacagını nereden cıkardın hala alır diyorum.Sabo en güçlü adamı ise Dragon'un o zaman değişir iş.O adamların Zoro'ya karşı kazanmasını eleştirenler de
Zoro'ya Law'ı, Dof'u, Fuji'yi ve Sabo'yu aldırdı işte. :/
Sadece bunu hatırlatmak istedim.