Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148
Hawkins kim la yaşıyormu önce onu düşünün. Kaidoyu görünce korkudan akıttığı terlerinde boğuldu heralde bide Zoroylamı karşılaştırcaz adamı. Fallarıda süpermiş cidden sözde Shanksı alacaklardı. Yalandan yapılmış bir karakter işte. Zoronun Kid ve Law hariç alamıyacaği nova yoktur bu kadar netim.
Hiç şu kadar net olamadım la :T Hele ikisinin de gücünü doğru düzgün görmeden.

Şu seride her cıkan karekteri istinasız azıcık bile güç gösteren her karekter Zoro ile karşıklaştırlıp yüceltilmeye çalışılıyor Zoro ise ezilmeye.Bu tür anketlerde bunun göstergesi.
Herkeste inanılmaz meyveler var herkes meyveyle Zoro'ya istedigini yapıyor.Saçmalıkta sınır yok.
Benim gördüğüm ise hangi karakter çıktıysa hemen Zoro ile vs attırılıp yem ediliyor. o_O

Zaten Jinbei'den bir başladılar Smoker-Efsane Chinjao falan falan sayamıcam kadar cok adam Zoro üstü Luffy dengi oldu.E.oda işleri biraz hızlandırsada tayfanın kaliteyi gösterse artık yoksa Zoro üstü Luffy dengi karekter devri Neko-İnu ile devam ediyor dahada devam ettircekler.
Zoro ,ateş meyvesine sahip Sabo'yu yener diyordun eleştirme hakkın yok bence bu konuda milleti. :/

İyi de ne farkeder en fazla şu an alamaz bekledigimden daha yüksek bir seviyede başlar Sabo.Bu dedigimde Sabo Dragon'un en güçlü adamıysa geçerli yoksa şu anki seviyesi Zoro kadardır.
O adamların Zoro'ya karşı kazanmasını eleştirenler de

Zoro'ya Law'ı, Dof'u, Fuji'yi ve Sabo'yu aldırdı işte. :/

Sadece bunu hatırlatmak istedim.

O adamların Zoro'ya karşı kazanmasını eleştirenler de

Zoro'ya Law'ı, Dof'u, Fuji'yi ve Sabo'yu aldırdı işte. :/

Sadece bunu hatırlatmak istedim.
Law'ı Sabo'yu alamıyacagını nereden cıkardın hala alır diyorum.Sabo en güçlü adamı ise Dragon'un o zaman değişir iş.
Fuji içinse zaten en güçsüz amiral falan cıkar birinden yardım alır diye düşüdüm hep.Pica zaten tek yiyecegi belliydi Zoro'nun rakibi olmadıgı defalarca yazdım öylede cıktı zorlar denildi zorlayamadı ben haklı cıktım.Cp-0'da aynı şekilde eledim dövüşmezler diye.
Doflamingo'yu Kaido'nun Mr.3'ü seviyesine koydum bunu yaparkende.Ama E.oda biraz daha uzattı işi şimdi Mr.3 seviyesi adamlarını indircekler yonkou'nun.Doflamingo bir seviye daha altta kaldı.
Cıkardıgım seviyeyide seri 10 yıl kaldı üzerine kurdum hatırlarsan balıkadam adasında %60'ı bitti diye acıklama yapmıştı E.oda ama Dressrosa'yı bitiremedi 3 yıldaki seriyi bitirsin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık