Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148
Tamam objektif olalım. Hawkins kiminle vs atarken gördük, neye göre kıyaslayacağız. Objektif olmak o kaptan daha güçlü olmalıdır diyenler mi? Hakisi var mı? Dorikisi ne seviyede? Ödüle gelince Zoro da çok özel meyve mi var, yoksa yazıtları falan mı okuyor veya antik silah falan mı biliyor? Luffy'nin ödülü kısılıyor o kadar güce o ödül az deniyor ama Zoro için aynı tayfada ödül mü şişiriyorlar? Kaptan ödülden aslan payını almaz mı?
Sen olayları nereye getirdin objektif olalım dedin hawkinsin ws'sini tabiki görmeyiz Diğer 3 lü ittifaktan kimin ws'sini gördük bunlar bir biçime kapalı bi kutu ne çıkacağı bilinmez ama söyle düşün adaya bir amiral geliyor herkez kaçarken adamın kendine güveni o kadar var ki öylece oturup fal bakıyor.2 yıl önce law bi room açıyordu şimdi neler yapmadı orada ki tüm süpernovalar içinde bu geçerlidir.

Hawkins'in meyvesi sakat gibi gözüküyor. Öngörü yapıyoruz sonuçta.
100 tane kuklası varsa Zoro zaten ona normalde 10 kere onu öldürecek hasarı zor verir. Zor verirden kastım yani çat diye ikiye bölemez hemen baya kapışırlar.
O yaratık modu ne işe yarar bilmiyoruz.
Büyücü adamdan daha çok şey çıkması olası. :/ Garip garip yetenekleri vardır.

Zoro'nun o ittifaktaki eşiti Killer. Hawkins bence daha üstündür Zoro'dan.

Sen olayları nereye getirdin objektif olalım dedin hawkinsin ws'sini tabiki görmeyiz Diğer 3 lü ittifaktan kimin ws'sini gördük bunlar bir biçime kapalı bi kutu ne çıkacağı bilinmez ama söyle düşün adaya bir amiral geliyor herkez kaçarken adamın kendine güveni o kadar var ki öylece oturup fal bakıyor.2 yıl önce law bi room açıyordu şimdi neler yapmadı orada ki tüm süpernovalar içinde bu geçerlidir.
Sen deminki mesajında dedin ki fanlıktan Zoro diyorlar. Hawkins'in neler yapacağını bir düşünün. Tam tersi yaklaşayım anket Luffy vs Hawkins olsaydı ve Hawkins deseydim. Beni buraya gömerlerdi. Ya Hawkins şöyle gelişmiştir falan dememe izin bile vermezlerdi. Ödül ortada vb. diye giderdi. Gücü tamamen hayalimize kalmış bir adam ile Zoro kıyaslanırken fanlık veya haterlık işin içine girecek tabi ki. Ha birde potansiyel, yoksa yonkou ile Zoro konusu varda millet Zoro demiyor.
Hawkins vs Luffy sonuç? Ben Hawkins diyorum objektif oldum.
Yoo değilim.Sen onların avuklatımısın?
Evet. Hatersın yok Zoro fanları deme alakası yok. Alpamis Zoro demiş. Kimse Zoro tek atar demiyor. Hawkins'in neyini biliyon da hani Zoro diyen full yanlış konuşuyor. Açıkla yeminle üyeliğimi sildirmez isem en adi ş...
Hawkins vs Luffy sonuç ne olur? Ben Hawkins diyorum objektif oldum.

Evet. Hatersın yok Zoro fanları deme alakası yok. Alpamis Zoro demiş. Kimse Zoro tek atar demiyor. Hawkins'in neyini biliyon da hani Zoro diyen full yanlış konuşuyor. Açıkla yeminle üyeliğimi sildirmez isem en adi ş...
Ben Zoro fan hateriyim ;) Bunu daha öncede açıkladım. Saygı duyduğum iki Zoro fanı var onlarda JamesLogan ile Dragon.Onun dışındakileri beğenmiyorum.Onlarında bana bayıldığını sanmıyorum zati.Alpamis Zoro'yu sever zaten.Onun için Zoro demiştir demiyorum çünkü ben Zoro vs Hawkins'te Zoro alır diyenlere bişey demiyorum zaten.Benim laf attıklarım Zoro=Luffy diyenler ve Zoro tek atması ile ünlüdür diyenlere idi.Zaten Zoro tek atarcılar ve Zoro denk luffyciler gelmiş dedim.Zoro Hawkins'i alırcılar gelmiş demedim ;) Üyeliğini sildirip sildirmemen de beni ilgilendirmez ne yaparsan yap.

2 yıl sonraki Zoro 2 önceki Hawkins'i alsın gitsin emekli olsun.
2 yıl sonraki Zoro nasıl herşeyini ortaya koymadan kazandıysa, o şekilde alır.

O ekstra bişeylerin ona nasıl bi hayvanatlık katacağını nereden biliyorsun.Yani 2 yıl sonra Hawkins ne kadar güçlenmiştir.Zoro güçlendi tamam ama 2 yıl sonraki Hawkins olabilmişmidir acep?
O ekstra şeyler olağanüstü yeni şeyler olması lazım ki, Hawkins diyelim. Ama kenar süsü bir karakter olacak nitelikte Hawkins, fazla birşey beklemiyorum, hatta hiç birşey beklemiyorum.

Sen deminki mesajında dedin ki fanlıktan Zoro diyorlar. Hawkins'in neler yapacağını bir düşünün. Tam tersi yaklaşayım anket Luffy vs Hawkins olsaydı ve Hawkins deseydim. Beni buraya gömerlerdi. Ya Hawkins şöyle gelişmiştir falan dememe izin bile vermezlerdi. Ödül ortada vb. diye giderdi. Gücü tamamen hayalimize kalmış bir adam ile Zoro kıyaslanırken fanlık veya haterlık işin içine girecek tabi ki. Ha birde potansiyel, yoksa yonkou ile Zoro konusu varda millet Zoro demiyor.

Luffy ws hawkins olsaydı ben Luffy derdim ama hawkins diyenlere neden hawkins diyorsun demezdim çünkü bu adamda gelişmiştir dediğim gibi law'ı gördük neler yaptı .Tüm süpernovalarda belli ama şuan için bence Hawkins alır.Sen eğer böyle objektif oluyorsan diyecek birşeyim yok zaten.

+1

Bir anket veya bir konu sonucu Zoro bir adım öne atsa, höloloooo Zoro'cular gelmiş, sülooooo fanlar yine devrede, kekoooo ciddi misiniz olummm, samimi olun biraz'cılar alıyor başını gidiyor.

İsteyen istediğine oy verir kardeşim. Bu sitede herkes birilerinin gördüğü gibi mi görmek zorunda bu seriyi ? Düşüncelerinizin aksi çıkınca neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz ? Hayırdır ? Bu seri kimsenin tekelinde değil. Kendinize gelin azıcık yahu :artiz:

Luffy ws hawkins olsaydı ben Luffy derdim ama hawkins diyenlere neden hawkins diyorsun demezdim çünkü bu adamda gelişmiştir dediğim gibi law'ı gördük neler yaptı .Tüm süpernovalarda belli ama şuan için bence Hawkins alır.Sen eğer böyle objektif oluyorsan diyecek birşeyim yok zaten.
Bak ilk mesajım. Gayet objektif değil mi? Sen ama Zoro diyenler fanlığını katıyor ve Hawkins de neler vardır diyorsun. Sağlıklı bir vs konusu değil zaten, Law ise Lufy ve Kid ile olan özel üçlüden biriydi. Yani Law dan aşağı beklemekten daha doğal ne olabilir. Luffy vs Hawkins'e bende tabi Luffy derim. Ben senin deyiş şeklini belirttim.
Hawkins de yonkou olma potansiyeli görmüyorum. Zoro farklı bir seviyeye gelecek. Şimdi ki durumlarına bakarsam elde bir veri yok. Hawkins 1 adım önde görsem de Zoro kendini aşar yinede kazanır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık