Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Basil Hawkins

Kim kazanır ?

• Kullanılan toplam oy
    148
Hawkins dediğimiz adamın muhteşem ne özelliği var ki (?) rakip olabilsin. Sanji veya Franky'nin bile alabileceği bi karakter.

Ben şunun bunun FAN'ı olan biri değilim, ama Zoro'ya hakaret niteliğinde bir eşleşme resmen.
Ne Franky'si arkadaş.Franky'yi mutfak robotu niyetine kullanır Hawkins Zoro'ya da gayet güzel bi rakip olmuş bence.Kişisel fikrim alabileceği yönünde.

Ne Franky'si arkadaş.Franky'yi mutfak robotu niyetine kullanır Hawkins Zoro'ya da gayet güzel bi rakip olmuş bence.Kişisel fikrim alabileceği yönünde.
10 tane kukla can ve bostan korkuluğu olma dışında, ekstra bişeyleri olsa da 2 yıl sonra, ben hala rakip olarak görmüyorum.
Potansiyel düşmanları Kid ve Killer olur anca.

10 tane kukla can ve bostan korkuluğu olma dışında, ekstra bişeyleri olsa da 2 yıl sonra, ben hala rakip olarak görmüyorum.
Potansiyel düşmanları Kid ve Killer olur anca.
O ekstra bişeylerin ona nasıl bi hayvanatlık katacağını nereden biliyorsun.Yani 2 yıl sonra Hawkins ne kadar güçlenmiştir.Zoro güçlendi tamam ama 2 yıl sonraki Hawkins olabilmişmidir acep?

Hawkins yerine Kid olsa. Ben Kid seçerdim.
İyi de Kid zaten Luffy ile birlikte en tepedeki supernovalar. Her seferinde Oda gözümüze soktu bence bunu. Hatta tayfası bile özenle çizilmiş. 2 tane supernova olması da cabası. Üstelik her seferinde Luffy'nin önündeydi ödül olarak şu an hariç tabiki.

İyi de Kid zaten Luffy ile birlikte en tepedeki supernovalar. Her seferinde Oda gözümüze soktu bence bunu. Hatta tayfası bile özenle çizilmiş. 2 tane supernova olması da cabası. Üstelik her seferinde Luffy'nin önündeydi ödül olarak şu an hariç tabiki.
Bir şey demedim. Ben de bu sebeplerden ötürü zaten novalardan bir Kid'i Luffy'e rakip olarak görüyorum. Yakışır da.

Bazıları demiş ki zoronun ödülü fazla o yüzdem zoro üstündür bu seriyi ne zamandır okuyosunuz ne zaman ödül gerçekten bir çıta oldu bu seride ödülün güce göre verilmediğinide biliyoruz.Oy verenlerin çoğu fanlık yapıp veya o karaktere yakınlığından basmış oyu zaten o belli de şimdiki Hawkinsin neler yapabileceğini kimse düşünmüyor.Bu adamı K.Hakide bir ustalaştırsan serideki en sağlam karakterlerden biri olur.Biraz objektif olalım lütfen.

Bir şey demedim. Ben de bu sebeplerden ötürü zaten novalardan bir Kid'i Luffy'e rakip olarak görüyorum. Yakışır da.
Kid ile Zoro rakip olamazlar bence hiçbir zaman. Luffy ile rakip olacaktır her seferinde Kid hatta ben seri sonunda da Wb gibi olacağını bekliyorum. Bir tane D olmayan birisi olmalı en kötü nesilden.
Hawkins konusunda da kararsız olsam da şu an az farkla Hawkins öndedir bence. Tabi Zoro eğer beklediğim gibi çıkarsa yani Rayleigh'in yerini alırsa onu geçecektir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık