Bırakmadı,geri dönecektir.Kusura bakma ama sende Reiper'da,Büyük Korsan kaidou'da birbirinize çok beziyorsunuz.Kendi karakterlerinizi melek diğer karakterleri de şeytan olarak damgalıyorsunuz.Ben Wb'i de ,Garp'ı da severim ve haksızlığa uğramasına sinir olurum.Wb elbet tayfasına kötü insanlar var ama WB kötü olduğu manasına gelmiyor,aynı kötü denizciler kötü diye iyi denizciler de kötü diyen Reiper,Büyük korsan Kaidou gibi.İyi kişiler iyidir,kötü kişiler kötüdür.Reiper'ın attığı şeyler denizcilerin tamamı değil,kötü denizcilerin örneğidir.Smoker gibi iyi denizcileri asla atmaz.
Ben neyse onu söylüyorum.
Senin iyiler iyi kötüler kötüdür savin her türlü dayanaktan yoksun, hatali bir önerme.
Benim OP evreninde gördüğüm ve İYİ denebilecek tek karakter Kumadır, ona en yakın kişi de Kobydir. Siyah - Beyaz anlatimla Kuma, Beyazdır. OP evreninin gerisi Gridir, Lucci ise Siyah sınıfındadir ancak ona da düzgün bir neden verilirse o da gri olabilir.
Smoker ise egoist ve kibirli bir karakter, Garp neyse Smoker da odur.
Ne diyor bak, önemsiz insanlara ayiracak zamanim yok.
Senin mi 30 m berry ödülün var?
Işte bunlar hep kibir.
Peki buna ne diyorsun ?
Adam görev yeri olan koca adayı içindeki binlerce güvenlik bekleyen masumu savunmasız bırakıp anlamsız bir maceraya çıkıyor, bencillik, kural tanimazlik, vurdumduymazlik, ihmalkarlik hepsi var maşallah
Garp - Fuji - Kuzan - Smoker bunlar aynı tornadan çıkan umursamaz, kuralsiz karakterler. Iyi falan değiller. Karakter olarak iyi olmakla anlık olarak iyi niyetli olmayi birbirine karistiriyorsunuz.