Tam olarak nereye cevap verdin anlamadım. Son paragrafa cevap verdiysen, Luffy'nin Kaido'ya denk olduğu bir nokta yok, başabaş savaşması denklik göstergesi değil, kaldı ki base modda kaç dakika savaşıyor öyle, toplasan yarım saat etmez, yarım saatliğine mi denk oldu diyeceğiz, yine kaldı ki her seferinde Kaido hakisini güçlendirip dövüyordu Luffyi.Luffy base modta Hibrit form Kaido ile başa baş savaşıyordu. Luffy meyve uyanışı acaba kadar meyve yönünden avantaj Kaido'daydı. Kaido'nun meyveden aldığı güç çok daha üst seviyelerdeydi. Her şeyi geçtim Luffy gibi meyvesi yüzünden enerji sorunu da yaşamıyordu. Momonosuke bile azıcık ittirmeyle ada uçuracak bulutları üretebildi.
Her savaş bir değil. Roger vs Xebec, Luffy vs herhangi bir araç bişey gibi düşün. Roger ve WB ise bu saatten sonra Luffy vs Law gibi bir şey olur. Aralarında sadece rekabet var olur. Ki dövüştükten sonra oturup parti yapmaları bunu gösteriyor.
Bir karakterin Kaido'ya denk olduğunu düşünüyorsan, Kaido'nun yerine koyup düşüneceksin. Kaido'nun yerinde Luffy olsa tüm Wanoyla kapışabilir mi, 10 dk sonra enerjisi biten adamın nefesi yetmez Kaido'nun yaptıklarını yapmaya. Lucciyi indirdikten sonraki hali ortada. Eggheadde kaç kere pili bitti.
Bir de şu var, başa baş gitti dediğin Luffyi hangi evresinde dikkate alacağız, o ana kadar kaç kere tek yedi, kaç kere bayıltıldı ve enerjisi bitti. Öyle bir anlatıyorsun ki duyan da Luffy bir başladı hep base modda başa baş gitti sanacak, oraya gelene kadar en az 4-5 kere yenildi Luffy, kaç kere yardım aldı, 1 aylık erzak tüketti, o sırada Kaido hala savaşıyordu Yamatoyla vs.
Son kısım da Roger vs WB'nin dostane olduğu belli, aynı Kaido vs BM gibi. İki taraf ta tam güç kullanmadan adeta birbirini selamlıyor. Dediğinin aksine aralarında bir rekabet yok, Luffy ve Law arasında OP rekabeti vardı Teachle karşılaşana kadar ama Roger ve WB arasında böyle ortak bir hedefe yürüme olayı yok. Law'ın hayali bitti gerçi şuan anca Luffyin müttefiki olur.