Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rocks D. Xebec

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Etkilendim.

Kullanılan: 201 83.4%
  • Umurumda olmadı.

Kullanılan: 40 16.6%

• Kullanılan toplam oy
    241
Big Mom olmasa çatı 5 lisi top gibi oynuyordu Kaido ile. Kid Law uyanış acmamıstı. Luffy Zoro kral haki eklemiyordu saldırılara. Böyle yüzeysel geçince Kaido vs All diyon işte. Hâlbuki öyle bir şey yok.

1 vs All ciddi ciddi yapan tek kişi Garp şu an. Kaido vs 9 Kında bile Jack yanındaydı.

Wano öncesi Luffy olması önemli degil, 1 vs 1 de yeneceği adamları 1 vs all olunca yenemiyor, daha temayi anlamamişsin :)

1 Kaidonun ağzına ayak basilmasi diye bir sahne yok
2 o sahnede Kaido 17 yaşında, Luffy 17 yaşında Don Kriege Arlonga falan yeniliyor :)

Luffy önce herhangi bir tayfanin 9 komutaniyla ayni anda vs atsin sonra degerlendiririz o gün gelene kadar 9 kın delik deşik eder Luffyi, Luffy ya kaçar ya mola verir ya pili biter bir yerden yardim alir geri döner,

Luffyi Fenerbahçeye benzetiyorum, Fenerbahće de maç yaparken geride olduğunda veya berabereyken hakem fener gol atana kadar maçı uzatıyor, 1 dakika durmayan maça 10 dakika yazıyorlar en son fener gol atıyor, Luffy de aynı hesap, yazar tarafından kollanmasa çöpün teki, yolda görsen selam vermezsin, adam demezsin hikaye ayağına adamdan saymak zorunda kaliyoruz ne diyorsun bu tespitime reyiz @RedTeroR :)
Boşuna Bilal oğlan demiyoruz adama.

Şöyle düşün

Kid tek yedi Shanks ile girdiği mücadelede ve olayı bitti ama orada Kid değil Luffy olsa gerçekleşecek senaryo aşağı yukarı şöyle olurdu

Luffy teki yedikten sonra sulara gömülürken babasının kayinçosunun eniştesi gelip Luffy'i kurtarır tekrar Shanks'ın önüne çıkartırdı
Luffy tekrar yenilirdi tabi ama bu sefer Shanks'ın ilk üç adamından biri Shanks'a ihanet eder ve Luffy'nin hayranı olurdu
Luffy'e hayran olan bu karakter Shanks'ı oyalarken, Luffy'e gaipten duyduğu sesler yüzünden yardım eden ada halkı, Luffy'i besler, yedilir ve içirirdi sonra gerek duyuluyorsa bir hızlandırılmış eğitim alırdı.
Tekrar Shanks ile karşılaşan Luffy yine yenilir ama bu sefer flashbacklere dalar oradan güçler devşirir ve tekrar dövüşe başlardı
En son Shanks lanet olsun böyle hikayeye der Luffy'nin atacağı ada kadar büyük yumruğun önüne geçip durdurmaya çalışırken yenilirdi.

Luffy'nin ana karakter olduğu ve kimseye hiçbir şey yapamamış sözde efsanelerin olduğu bu seride Şebek ilginç bir şekilde icraatlarıyla dolu dolu giriş yaptı ama Oda'nın onu da mundar etmesi 3-5 bölüm sürer.

Boşuna Bilal oğlan demiyoruz adama.

Şöyle düşün

Kid tek yedi Shanks ile girdiği mücadelede ve olayı bitti ama orada Kid değil Luffy olsa gerçekleşecek senaryo aşağı yukarı şöyle olurdu

Luffy teki yedikten sonra sulara gömülürken babasının kayinçosunun eniştesi gelip Luffy'i kurtarır tekrar Shanks'ın önüne çıkartırdı
Luffy tekrar yenilirdi tabi ama bu sefer Shanks'ın ilk üç adamından biri Shanks'a ihanet eder ve Luffy'nin hayranı olurdu
Luffy'e hayran olan bu karakter Shanks'ı oyalarken, Luffy'e gaipten duyduğu sesler yüzünden yardım eden ada halkı, Luffy'i besler, yedilir ve içirirdi sonra gerek duyuluyorsa bir hızlandırılmış eğitim alırdı.
Tekrar Shanks ile karşılaşan Luffy yine yenilir ama bu sefer flashbacklere dalar oradan güçler devşirir ve tekrar dövüşe başlardı
En son Shanks lanet olsun böyle hikayeye der Luffy'nin atacağı ada kadar büyük yumruğun önüne geçip durdurmaya çalışırken yenilirdi.

Luffy'nin ana karakter olduğu ve kimseye hiçbir şey yapamamış sözde efsanelerin olduğu bu seride Şebek ilginç bir şekilde icraatlarıyla dolu dolu giriş yaptı ama Oda'nın onu da mundar etmesi 3-5 bölüm sürer.

Ölmemişse ne olacak ? Shanks'ı mı yendi Kid 3-5 defa yenile yenile, mucizelerle hayatta kalıp tekrar tekrar gelip xD
Kid BM'ı yendi o şekilde yenile yenile. Sizin sıkıntınız hikayesini bilmediğimiz kişiler hakkında ahkam kesmeniz. Zamanında Luffy'i eleştirmek için Roger şöyle Roger böyle diyordunuz. Şimdi Roger gömüyonuz Xebec övüyonuz. İlerde Xebec de gömersiniz.:D Bu seride Luffy kadar icraat yapan biri yok.

Polat Alemdar gibi herkesi sıraya dizdi indiriyor. :D

Wano öncesi Luffy olması önemli degil, 1 vs 1 de yeneceği adamları 1 vs all olunca yenemiyor, daha temayi anlamamişsin :)

1 Kaidonun ağzına ayak basilmasi diye bir sahne yok
2 o sahnede Kaido 17 yaşında, Luffy 17 yaşında Don Kriege Arlonga falan yeniliyor :)

Luffy önce herhangi bir tayfanin 9 komutaniyla ayni anda vs atsin sonra degerlendiririz o gün gelene kadar 9 kın delik deşik eder Luffyi, Luffy ya kaçar ya mola verir ya pili biter bir yerden yardim alir geri döner,

Luffyi Fenerbahçeye benzetiyorum, Fenerbahće de maç yaparken geride olduğunda veya berabereyken hakem fener gol atana kadar maçı uzatıyor, 1 dakika durmayan maça 10 dakika yazıyorlar en son fener gol atıyor, Luffy de aynı hesap, yazar tarafından kollanmasa çöpün teki, yolda görsen selam vermezsin, adam demezsin hikaye ayağına adamdan saymak zorunda kaliyoruz ne diyorsun bu tespitime reyiz @RedTeroR :)
Luffy arlong ve don krieg'e mi yeniliyor🤣🤣🤣.Yeniyor demek istedin herhalde.Ayrıca Luffy bundan sonra Crocodile,Enel,Rob lucci ,Moria'yı yeniyor.Ayrıcq Luffy Gear 2 ile kızın kınların içinden geçer.Gear 2 nin zaman atlaması sonrası yan etkisi olmadığı içinde pili bitmez.Luffy'yi gömim derken rezil ediyorsunuz kendinizi.

Düşün işte seninkinin plot armoru ne kadar kuvvetli :oleyo2:
Bütün güçlü korsanlarla tayfa arkadaşı olup en güçlü korsanın altında filiz açmış düşmanıyla bile savaştan sonra parti yapan sözde çok sert savaşlar yapmış WB gibi hikayesi olmasından iyidir. Harbiden ölümüne savaşlar yaptı adam. :D

Yendiğini bildiğimiz en güçlü adam Crocodile. Luffy 17 yaşında yeniyor.:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık