Adam uzun zamandır böyle savaşmadım diyor. Demek ki Luffy istisna. Zaten Luffy'den yediği yumruk sonra Roger WB Xebec Shanks ve Oden'i görüyor adam. Ayrıca hala daha dediğim bir şeyi göz önüne almıyorsun.Kaido Yamatoya laf etmiyor, ne yapacak adam her kendisiyle dövüşene güzel dövüşüyorsun mu diyecek
Ki güzel dövüşebiliyorsun dediği Luffye de dönüp kendini benimle dövuşebilecekler kategorisinde mi görüyorsun diyor. Yani kendisiyle denk gördüğü yok, Luffyi basbayağı küçük.görüyordu Kaido
Yukari ciktiğında denk hale geldiği falan yok, adam Luffyi öldürüyor, Luffy Allah meyvesiyle geri geliyor, o halini de dövüyor, Luffy meyveden cikiyor tekrar giriyor Luffyi tekrar dövüyor, Luffy yapacagi ataģin son atak olacağını bilerek bajrang gun aciyor, Kaido Dofun G3 ten siyrildiği gibi yana ćekilse Luffynin pil bitecek, bu adam Kaido dengi oluyor, yersen
Luffynin yaptigi hareketi Yamato da yapiyor zaten, Kral Haki eklemeli saldiri yapabiliyor ki meyve yetenegine de sahip.
Kaidoya bir şey olmuyor hacım 9 kın Killer vs oldukça güçlüler, Luffyi de paramparça ederler, Garp gelse onu da mahvederler.
1 vs 2 bile.bu seride ciddi fark yaratirken 1 vs all çok farkli bir seviye, Kaido da bu seviyenin adami işte.
Yamato aynı saldiriyor yapabiliyor, nasil geçiyor Yamatoyu.G5 dışında Luffynin Yamatoyu gectigi bir an yok.
BMyi nereye yeniyor, kadinin nasil yenildiği ortada. Luffynin G4 ü bu kadını 1 mm ittiremiyor. G5 açsa Kizaru gibi tekleyemeyeceği için pili biter yine yenilir.
G4 ve G5 kullanmadan hangi memleketin saatiyle saatlerce dövüşüyor![]()
Kral hakiyi saldırısına ekleyene kadar Luffy zaten Kaido'dan güçsüzdü. Luffy'nin kral hakisi baya büyüktü ama bunu kullanamıyordu savaş için. Sonra bunu savaşta kullanmayı kendi kendine çözdü. Ama bu sefer de kullanışı büyük ihtimal çok savurgandı. Kaido o yüzden tekrar yendi. Son gelişinde zaten base modta Kaido ile deli gibi savaştı. Kaido ile arasındaki seviye git gide kapandı. Evet Kaido sürekli savaştı. Ama öncesinde 2 kere yendiği Luffy de kendisinden zaten güçsüzdü. Son seferde ise denktiler. Burada Kaido Luffy'i kabul ediyor. Kaçıp kurtulmak istiyordu savaşın bir kısmında.
Sonrasında savaşın seyri hakiden çok Kaido'nun meyve avantajıyla ona döndü. Kaido içki içip haki artırıyor ama üstüne Mistik zoan olmasının Hibrit formların sürekli ona artısı oluyordu. Luffy ise G4 ile daha da dezavantajlı duruma düşüyordu. Kaido bariz bir şekilde meyve yönünden avantajlıydı. Ejderha meyvesi sayesinde istediği gibi uçuyor, ısırıyor, ateş atıyor, kesme saldırıları atıyor, patlama saldırıları atıyordu. Üstüne Hibrit formda fiziksel gücü doruklarına çıkıyordur. Luffy g5 açana kadar meyveden böyle bir güç almadı. G4'te bile hakisiyle iş yaptı.
Hibrit Kaido'ya karşı base modta uzun bir süre baya kafa kafaya çarpıştı. Kaido avantajlıydı. Daha sonra G5 geldi meyve avantajları gitti. Ama onda bile sonda Kaido magma formuyla Luffy'i hakisi olmasa eritecekti. Luffy temassız vuruşla işini bitirdi erimeden.
9 Kın Killer felan güçlü diyon. Sonra Luffy'nin kral hakili g4 atakları işe yaramıyor diyon.

Yamato ile Kaido böyle çarpışmadı.

Burada da şarap içip güç artırıyor. Luffy de dayak yersen sarhoş oldum bahanesiyle gelme bana diyor. Kaido da saçmalama. Kendimi zayıf düşürecek bir şey yapmam diyor. Bu seni kabul ettiğimin işareti diyor. Sonra da benimle cidden kafa kafaya savaşabilecek biriyle karşılaşalı ne kadar oldu merak ediyorum diyor.
Bundan daha iyi denkliği ne anlatabilir.

Sonra da savaştan kaçıyor Luffy'e beni yalnız bırak diyerek.

9 Kın Wano sonu Luffy'e bir şey yapamaz.