Belki kutsalların yerine kendi geçecekti.Henüz işlenmemiş adamları erkenden kahraman ilan etmeye bayılıyorsunuz.Kutsal sümüklü kabilesini Hedef alarak bu camiada yapılacak en baba hareketi yapmış ancak çapsız Roger ve Garp - kun tarafından önlenmiş. Adamı salmamışlar ki kökünü kazısın bunların...
Kutsalların pislik olduğunu biliyor muyuz, biliyoruz.Belki kutsalların yerine kendi geçecekti.Henüz işlenmemiş adamları erkenden kahraman ilan etmeye bayılıyorsunuz.
garp ve rogerı ittifak yapmaya itecek birisinin rahatlıkla çok daha güçlü olduğunu düşünüyorumZirve WB ve Roger'dan güçlü çıkmayacaksa hiç gösterilmesin.
Mangaka isterse ittifak yaptıkları zaman ikisi de zirve halinde değildi henüz deyip bağlayabilir. Ama bu sefer de seriye eklenmesi gereksiz bir karakter olur bence.garp ve rogerı ittifak yapmaya itecek birisinin rahatlıkla çok daha güçlü olduğunu düşünüyorum
Lastik meyvesinin eski kullanıcısı çıkıyormuş bir deYami yami dışında bir meyvesi olursa memnun oluruz ama bu kadar tekrara düşen Naruto olma yolunda hızla ilerleyen bir seriden çok da bir şey beklememek lazım. Yami yami'nin eski kullanıcısı olarak bekleyelim.
Sürpriz çıkarsa ne ala çıkmazsa da Muallaaaaa.
Eyy gidi sümsük Oda!
vallahi durduk yere luffyi joyboy yapıp üstüne birde en güçsüz paramecialardan biri olan lastik meyvesine bir önem yüklemeye çalışması ben deli etti one piece farklılıklarıyla beni çeken bir seriydi şimdi luffyi Hz İsa yapmaya çalışıyor oda luffyi bu kadar yücelttiği için artık diğer tayfa üyelerinin bir önemi kalmıyorYami yami dışında bir meyvesi olursa memnun oluruz ama bu kadar tekrara düşen Naruto olma yolunda hızla ilerleyen bir seriden çok da bir şey beklememek lazım. Yami yami'nin eski kullanıcısı olarak bekleyelim.
Sürpriz çıkarsa ne ala çıkmazsa da Muallaaaaa.
Eyy gidi sümsük Oda!