İlk 4 oyunu indirip ilk oyunun 10. saatinde dağa taşa sövmeli alayını silmiştim. Yıllar sonra Valhalla satın aldım, yine benzer bir durum yaşayınca tevbe ettim kardeşim.İlk 4 hariç de yoksa seni vurmak zorunda kalabiliriz![]()
20 yıl önce çıkan oyunu şuan oynamaya çalışırsan ee normal xDİlk 4 oyunu indirip ilk oyunun 10. saatinde dağa taşa sövmeli alayını silmiştim. Yıllar sonra Valhalla satın aldım, yine benzer bir durum yaşayınca tevbe ettim kardeşim.
10 yıl önce denemiştim:d20 yıl önce çıkan oyunu şuan oynamaya çalışırsan ee normal xD
Kekoya oyun konusunda çok güvenmeyin derim 1 sene önce bana gayden ring mi oynuyorsun diye dalga geçerken şimdi fromsoft oyun çıkarsa da oynasam diye ağlıyor sağda solda :d20 yıl önce çıkan oyunu şuan oynamaya çalışırsan ee normal xD
Oynadığım bir oyun üzerinden eleştiri yapmak ile oynamadığım bir oyun üzerinden yaptığım kinayeli tatlı sataşmayı bir tutmaman lazımdı:dKekoya oyun konusunda çok güvenmeyin derim 1 sene önce bana gayden ring mi oynuyorsun diye dalga geçerken şimdi fromsoft oyun çıkarsa da oynasam diye ağlıyor sağda solda :d
Kardeşim ben souls oyunlarını oynarken hüüü sen bunları mı oynuyorsun zaaa xd gibilerinden takılmıyormuydun bana :dd şimdi oynamadigin fromsoft oyunu kalmadı lan sekironun köpeği oldun yalansa yalan de :ddOynadığım bir oyun üzerinden eleştiri yapmak ile oynamadığım bir oyun üzerinden yaptığım kinayeli tatlı sataşmayı bir tutmaman lazımdı:d
Düz yalan. Ds3 ve ER'yi bitirdim. BB ve Sekiro'yu bitirmedim bile. Başka da FS oyunu oynamadım zaten:dKardeşim ben souls oyunlarını oynarken hüüü sen bunları mı oynuyorsun zaaa xd gibilerinden takılmıyormuydun bana :dd şimdi oynamadigin fromsoft oyunu kalmadı lan sekironun köpeği oldun yalansa yalan de :dd
Ulan çok büyük yalancısın twitter ss i attırma bana daha gecen gün bb yi bitirdim son bossunu kestim diyordun :ddDüz yalan. Ds3 ve ER'yi bitirdim. BB ve Sekiro'yu bitirmedim bile. Başka da FS oyunu oynamadım zaten:d