Baldurs gate..Kekem hangi oyun bu ?
Sonuna kadar haklı bir ödül olmuş mesela o.En ünlüsü bu diye konuşuyorum ben yoksa Bafta ödül törenini daha çok seviyorum geçen sene Vampire Survivorsa vermişlerdi GOTY ödülünü
Baldurs gate..Kekem hangi oyun bu ?
Sonuna kadar haklı bir ödül olmuş mesela o.En ünlüsü bu diye konuşuyorum ben yoksa Bafta ödül törenini daha çok seviyorum geçen sene Vampire Survivorsa vermişlerdi GOTY ödülünü
Keko'nun terazisi şaşmaz.Baldurs gate..
Sonuna kadar haklı bir ödül olmuş mesela o.
Keko hisleri ile hareket ediyor.Keko'nun terazisi şaşmaz.
Reis sevmese de hakkını verir.Keko hisleri ile hareket ediyor.
Last of us 2 çöp.Reis sevmese de hakkını verir.
Keko ile bu konuda örtüşüyoruz oyun dünyasının en fazla beğendiği oyunlardan bazılarını hiç oynamadım ve oynayasım da yok. Örnek: Gta, God of war, baldurs gate etc.
Tabi oyunları kötülemiyoruz. Kötüleyeceğim oyun the last of us 2 gibi saçma sapan mesaj vermek için çıkartılmış ucubelerdir.
Bafta’nın marjinal olma çabaları…. Returnal’e Goty verdi adamlar. Öyle pek ciddiye almaya da gerek yok.En ünlüsü bu diye konuşuyorum ben yoksa Bafta ödül törenini daha çok seviyorum geçen sene Vampire Survivorsa vermişlerdi GOTY ödülünü
Listeye AC serisini de alabilirizReis sevmese de hakkını verir.
Keko ile bu konuda örtüşüyoruz oyun dünyasının en fazla beğendiği oyunlardan bazılarını hiç oynamadım ve oynayasım da yok. Örnek: Gta, God of war, baldurs gate etc.
Tabi oyunları kötülemiyoruz. Kötüleyeceğim oyun the last of us 2 gibi saçma sapan mesaj vermek için çıkartılmış ucubelerdir.
Ac serisinin ilk oyunlarına baya baya oynuyordum Keko xDListeye AC serisini de alabiliriz
![]()
İlk 4 hariç de yoksa seni vurmak zorunda kalabilirizListeye AC serisini de alabiliriz
![]()