Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Throne And Liberty koreye çıkmış sanırım bir iki videoya baktım guildleri çok ön plana çıkartmışlar. Europe için çıkarttıklarında denerim bir ama yabancı bir guild bulmak lazım, Tr oyuncuları çok toxic anasını satayım.

@RedTeroR Albion online daki Türk guildine katılıyım dedim bir, 15 dk dayanabildim. Bu adamlar evrimin maymun aşamasında kalmışlar. :D
O yüzden denersem bile yabancı bi guild ararım büyük bir ihtimal.

Throne And Liberty koreye çıkmış sanırım bir iki videoya baktım guildleri çok ön plana çıkartmışlar. Europe için çıkarttıklarında denerim bir ama yabancı bir guild bulmak lazım, Tr oyuncuları çok toxic anasını satayım.

@RedTeroR Albion online daki Türk guildine katılıyım dedim bir, 15 dk dayanabildim. Bu adamlar evrimin maymun aşamasında kalmışlar. :D
O yüzden denersem bile yabancı bi guild ararım büyük bir ihtimal.
Asla guilde girmedim asla girmem.

TR oynamıyorum ama bildiğim takip ettiğim bir yayıncı yeni bir servera yalan olmasın 100k gibi bir eple başlamıştı. Hadi yayıncı olduğu için dersek yine 25-30k arası yatırman gerekiyor sanırım.
Çok uğraşmak istiyor muyum emin değilim.16 hesabı 90 levele kasıp, günde en az 5 tur Meley yaparsan bir yılın sonunda belki de fule yakın bir hesap yaparsın.Yapamasan bile hesabının %75-%80’ini tamamlarsın.

Sırf meley ve hidra yapıp hesap fulleyen gördüm.Ancak çok uğraşıldı.Adam full PC başında bir yıl boyunca farm yaptı yalnız.

Son düzenleme:
Çok uğraşmak istiyor muyum emin değilim.16 hesabı 90 levele kasıp, günde en az 5 tur Meley yaparsan bir yılın sonunda belki de fule yakın bir hesap yaparsın.Yapamasan bile hesabının %75-%80’ini tamamlarsın.

Sırf meley ve hidra yapıp hesap fulleyen gördüm.Ancak çok uğraşıldı.Adam full PC başında bir yıl boyunca farm yaptı yalnız.
Rubinum saphirus serveri açılıyor. Piyasada ki en iyi pvp server. Tavsiye ederim. Ben başlayacağım

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık