Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Overlord (Ölümün Hükümdarı)

Zamanında ilk bölümlerini geçemediğim serilerden, aslında yeterince popi olsa da hep sao ile isekai tufanı arasında arka planda kalmış gibi geliyor.

Noveli bitiyormuş galiba yakında, öyle bir haber görmüştüm.

Bu sezonun nispeten sakin başlaması daha iyi oldu. Novelini falan okumadım ama animenin ilk sezonlarının en büyük kusuru aşırı hızlı geçiştirmeleriydi. Bu sezon iyi geldi

Takip ettiğim tek anime :D

Şu Ejderha ile karşılaşmalarını bekliyorum. Novelini okuyasım var çok fena.
Şu an itibariyle benim de tek animem. :D

Bir ara ben serinovel'den okumuştum üçüncü sezonun bitiminden itibaren ama sadece bir kaç bölüm, novel okumayı seviyor olsam da animesi daha iyi bana göre.
Daha yeni haberim oldu şimdi izlemeye başladım ben de. Bu sezon için de güzel şeyler olacak dendi. Bakalım umarım önceki sezonun hayal kırıklığını telafi ederler.

8. Bölüm bildiğin savaş arifesi gibi olmuş. Sonraki ya da bir sonraki bölümde kanlar nehir gibi akacak gibi duruyor hadi bakalım.
Ainz ile Demiurge'nin konuşmaları her zamanki gibi efsane ötesi olmuş. Bu kat muhafızları ile Ainz'in anlaşması nasıl mümkün oluyor anlaması güç bir durum. İki taraf da birbirinden alakasız şeylerden bahsedip bir şekilde orta yolu bulup konuyu nihayete erdiriyorlar ya durumun izahını yapacak kelime bulamıyorum.
Niye savaş arifesi dedim peki? Tabi ki ödül ve ceza muhabbeti, önceki bölümde İmpatorluk vasal oldu krallık ise kan gölüne dönecek. Dünya'nın geri kalanına da tarafını seç kaderine boyun eğ mesajı verilecek. 3. Sezon'da da söylendiği gibi bu 4. Sezon cidden şimdiye kadar ki en iyi sezon olacak gibi duruyor.

8. Bölüm bildiğin savaş arifesi gibi olmuş. Sonraki ya da bir sonraki bölümde kanlar nehir gibi akacak gibi duruyor hadi bakalım.
Ainz ile Demiurge'nin konuşmaları her zamanki gibi efsane ötesi olmuş. Bu kat muhafızları ile Ainz'in anlaşması nasıl mümkün oluyor anlaması güç bir durum. İki taraf da birbirinden alakasız şeylerden bahsedip bir şekilde orta yolu bulup konuyu nihayete erdiriyorlar ya durumun izahını yapacak kelime bulamıyorum.
Niye savaş arifesi dedim peki? Tabi ki ödül ve ceza muhabbeti, önceki bölümde İmpatorluk vasal oldu krallık ise kan gölüne dönecek. Dünya'nın geri kalanına da tarafını seç kaderine boyun eğ mesajı verilecek. 3. Sezon'da da söylendiği gibi bu 4. Sezon cidden şimdiye kadar ki en iyi sezon olacak gibi duruyor.
Buz ejderleri tırt çıktı. Platinium ejder son çare :D

Valla ne yalan söyleyeyim. Senden sebep az da olsa bir hype oluştuydu bende ama 2 dk bile dayanamadılar. O an yüzümün ifadesini görmek isterdim açıkçası. :D
God mode açmış Ainz'a karşı player olmayanların yapabileceği bir şey yok gibi duruyor şimdilik de bakalım.
Valla aynı hissettim. Ben en azından iki üç tane saldırı bloklarlar sonra bizimki güçlü bir şey kullanır ezer demiştim. Direk ezdi valla. .d

Valla aynı hissettim. Ben en azından iki üç tane saldırı bloklarlar sonra bizimki güçlü bir şey kullanır ezer demiştim. Direk ezdi valla. .d
He ya.. :D O kadar ejder aşağı ejder yukarı dedi. Dedik herhalde vardır bir bildiği güzel şeyler görürüz, keşke görmez olaydık. Ainz'ın arada kafa ışıldayıp sakinleşmesi gibi ben de o tarz bir şey istedim malum sahnede. :hhh:

He ya.. :D O kadar ejder aşağı ejder yukarı dedi. Dedik herhalde vardır bir bildiği güzel şeyler görürüz, keşke görmez olaydık. Ainz'ın arada kafa ışıldayıp sakinleşmesi gibi ben de o tarz bir şey istedim malum sahnede. :hhh:
Şu Sheltia(nasıl yazılıyor bilmiyorum)'a zihin yıkama uygulayan adamların emrinde bir kız vardı. İlk sezonlarda görmüştük. Belki ondan bir şey çıkar 2 3 dakikalık bir dövüş izleriz. Gerisinde başka bir oyuncuyla karşılaşmadığı sürece umudum yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık